Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz KMT #17115 üzenetére

    sztem mindenki olyan abban a vitában is mint én: túlérzékeny....
    most olvastam el egy régebbi hirdetést ,egy linn akkuratét akartak eladni benne.
    ott is Zolival vitáztak.mindenkinek igaza van, csak túl sok információt olvasnak ki 1 egyszerű HSZből. miközben az ember a teljes infó kb felét veszi ki igy, mintha élőben mondaná el.

    igazából bennem is megfogalmazódnak olyan HSZek,amivel 1-1 konkrét eladást nehezitenék meg.1x irtam ilyet,de akkor is előre megkérdeztem az eladót,h kiirhatom-e. ugye Gálistván? :)
    a többit meg nem gépeltem be.

    hirdetnek egy 66SE malacot.én épp reggel adtam fel a 44se-t a futárnak.a 44es,függtlenül,h 2 évvel öregebb,magasabb számúnak kéne lennie,mert picit komolyabb gép.most irjam ki,h esélytelen eladnia 50ért,mert nem ér annyit a hangja?

    én is vettem olyan erősitőt,amit megbántam,de rohadtul nem örültem volna ha belepofáznak eladásnál,mert az igen alacsony árat sem kaptam volna meg.

    egyébként igen hozzáértők az AVXen,pont h elkezdték magasztalni.ha az ottani szószóló emberek vennének nekem láncot,tuti hallgathatatlan lenne.

    mi lett egy HSZemmel? eltünt?
    hangszerek, hangfalak mind beleszólnak a hangba,ez a tapasztalatom.persze van ahol ezt kihasználják.pl passziv membrán. a régi wharfimnak pl használt.

    gitár csak olyankor kezd el rezegni,ha lefogás nélküli hang megy. igy hangoltam :)
    a szinti tuti hangmagasságot ad. :)

    [ Szerkesztve ]

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák