Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Talas

    tag

    válasz schawo #15263 üzenetére

    A Logitech Touch- szerű cucc lenne a főcél, de zenehallgatáshoz. A minőség kérdésnél a mostani multimédiás alapcuccok csak azért érdekelnek, mert baromi olcsók és eddig nem volt alkalmam kipróbálni a hangminőségüket, zenére.
    Most 15000-ért van nálam egy asus o'play air, majd tesztelem, csak rányom az ember egy 2T-ás vinyót tele Flac-al ami baromi kényelmes, nem mellesleg olcsó. A kérdés még, hogy az analóg kimenet és a digitális között milyen különbségek lesznek, igaz ezt két külön erölködővel tudom csak kipróbálni.

    Én inkább külön venném a multimédiát és a Hi-Fi-t. Multimédiára tökmindegy mi szól 5.1-ben tömörítve, ott a látvány a lényeg, egyenlőre Full HD-s koncertfilmet nem nézek kivetítőn, "Trúhádéval". De a "hifitoronyba" jó lenne egy egyszerű kütyü megy egy vinyó, ami tudja a minőséget.

    Számítógépes-Dacos megoldások egyenlőre ezért nem érdekelnek, bár tudom hogy többcélú a felhasználási területük. Egyébként lehet árban ott leszek a végén egy ilyennel, mint egy Logitech jellegű minőségi cuccal.

    Brazosnál csak az a bajom, hogy ugyan van 3 kimenet rajta, de a hülye képcsöves tv-met nem tudom rákötni (ezt is lassan fejleszteni kellene :) )
    Egyenlőre tájékozódok, azért köszi.....

Új hozzászólás Aktív témák