Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz Tristis #11226 üzenetére

    Na akkor elárulhatom most már a "nagy titkot". Lecserélem a polkokat hamarosan, és egy Acoustic Research AR28s fogja pótolni. Ennél nagyobb méretű AR-ben nem gondolkodom, mert sok lenne ebbe a szobába.
    A polk után nekem pár kategóriányi feljebb ugrás. És mennyiért is? Olcsón hozzá lehet jutni AR dobozokhoz, a polkom újkori árának feléért, háromnegyedéért simán (tán még olcsóbbért is vannak, bár hogy eredeti-e, az sokszor kérdéses, én megbízható személytől veszem), szinte bármelyikhez. Én mondjuk egy AR3-asnak jobban örültem volna, de az megint csak nagyobb (és dögnehéz :D ). De ez is elképesztően jól szól, asszongyák az AR utolsó igazán jó szériájából való. Ha ma kezdeném a hifizést, rögtön ezzel kezdtem volna, ez az a hang, amit kerestem ("amerikai-angol hangzás"). Még nincs itt, de már hallottam, és kellően finom, nem tolakodó, nem fárasztó, de mégsem unalmas. És valami elképesztő a hangszerek elkülönülése, a tér. Na meg a testes, "analógos" megszólalás.
    Újonnan picit többe fájna, hogy ilyen hanghoz jussak.

    Na én az ilyen jó vételekre gondoltam, és nem csak az AR van, Spendorok között is ugye vannak marha jó vételek, meg amiket még régebben DDL belinkelt jó vétel címen. Ezekkel nem lehet melléfogni, és ma talán többszázezerért kapod meg ezt a hangot.

    Azt hiszem, én hangfalhoz nem is nyúlok egy darabig. Talán ha elköltözöm, és nagyobb szobába kerülnek, de nagyon hasonló hangkaraktert fogok keresni. :K

Új hozzászólás Aktív témák