Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz janika16 #11476 üzenetére

    Kipróbáltam, mi történik akkor, hogyha összerakom a régi rendszert, tehát a 160-as (ezen van még mindig a régebbi xp-m) + 320-as winchestert.

    Talán a régi BIOS-t is vissza kellene rakni, mivel az LBA-címzéssel lehet kavar (talán ezért akad ki a GDB is), de még akkor sem garantált, hogy láthatóvá válik, mert az új oprendszer belefirkálhatott a régi fájlrendszerbe.

    Ma eszembe jutott egy ötlet, mi lenne ha leformáznám (konvertálnám) alaplemezzé és így ismételten lefuttatnám a GDB-t, és talán most már így tudnék copy-ni is.

    Elég rossz ötlet, az adatmentés működési elvéből adódóan ettől nemigen lehet jobb, viszont tovább ronthatod a helyzetet, mert bár a GDB formázás (vagyis a fájlrendszer újraírása) után is képes menteneni, hiszen attól függetlenül (is) dolgozik, de ez akkor sem ajánlatos módszer, pláne közben felülíródhatnak kisebb méretű fájlok, amit az NTFS magában az MFT-ben tárol.

    Egyébként nem copini kellene, de mégcsak nem is copizni, ha már nem bírod leírni sem, hanem csak simán másolni, mivel magyar ember vagy gondolom, úgyhogy megkímélhetnél az értelmetlen angol majomkodástól... Értek én is angolul, hidd el, de attól még valahogy nem felejtettem el az anyám nyelvét sem, érdekes.

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák