- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz Corsa02 #65920 üzenetére
Hátööö... azért a T20 sem a legolcsóbb darab. Occójánosz vagyok, annyit sem szeretnék kiadni porszívóra. Mondjuk a kétféle fej szimpatikus.
AZ a baj, hogy nagyjából 50-50% a szőnyeg és kemény burkolat aránya otthon. Szőnyegen nem igazi a fluffy, illetve kemény felületek a kefés nem jó. -
BB9000
senior tag
Tessék: Árukereső Grundig hűtőgép.
-
laci1117
tag
Sziasztok!
Melyik típusú olcsóbb polifoszfát adagolót ajánljátok mosógép elé?
Most költözünk az új házunkba, új berendezésekkel és szeretném megóvni ezeket a vízkőtől amennyire lehet.Köszönöm!
-
dethroner
veterán
Így vettük a házat, beépített gépekkel. A mellette lévő szekrény mögött megtaláltam a villásdugót.
De nagyon fura, hogy hiába kapcsoltam ki, bekapcsolgatta magát és az F3-at villogtatta csipogás kőzben.
Amúgy ez mit jelent, mi romlott el, mennyire bonyolult és drága az F3 hiba Whirlpool mosogatógépnél?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
BB9000
senior tag
válasz dethroner #65954 üzenetére
Whirlpool mosogatógép esetén a fűtőszál a szivattyúházzal együtt kerül értékesítésre. Az alkatrész ára is húzós, de a szerelésért is sokat elkérhetnek: (egy példa: itt 18 000 Ft + kiszállás), de más se csinálja meg neked sokkal olcsóbban, mert kb másfél óra munka van vele. A kiszállás kb 5-6 000 Ft, tehát ott tartunk, hogy egy új gép árának a felét kell arra az F3 hibára ráköltened.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Na, lehet hogy nem olyan szar a helyzet anyagi szempontból. Megtaláltam a számlát a háztartási gépekről, 2018 februárban vásárolt dolgok. Próbaképp beregisztráltam a gyártó oldalán, és azt dobta hogy beépíthető gépekre 4 év garancia van. Szóval még bőven beleférnék. Csak azt nem tudom hogy ez a 4 év gari csak a most vásárolt gépekre vonatkozik, vagy mindig is volt, és a 3,5 éves whirlpool mosogatógép is 4 év garival rendelkezhet-e?
Számla megvan, de a garijegyet nem találom. Media Markt szerintetek ad ki pótlást elveszett garijegyre?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Digitalpimp
senior tag
válasz dethroner #65958 üzenetére
Szerintem elég a számla.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
dethroner
veterán
válasz Digitalpimp #65959 üzenetére
Gyártó oldalán ez szerepel:
Felhívjuk figyelmét, hogy jelen visszaigazoló e-mail a promócióban meghirdetett garancia érvényesítéséhez nem elegendő és annak nem feltétele. A jótálláson alapuló igényét a
Whirlpool Magyarország Kft.-vel szemben érvényes számla és a jótállási jegy alapján érvényesítheti. A promóció részvételi szabályzata értelmében a Vásárló köteles a vásárlást
igazoló blokkot, számlát (bizonylatot) a promóció és a garancia teljes időtartama alatt sértetlenűl, ép formában, és jól olvasható módon megőrizni. A garancia kizárólag a Whirlpool
Magyarország Kft. által magyarországi forgalomba bocsátott és érvényes magyarországi székhellyel rendelkező cégtől vásárolt készülékekre vonatkozik. Amennyiben a fent írt
feltételeknek és/vagy a részvételi szabályzatban foglaltaknak nem felel meg a számla, a kiterjesztett garancia érvényességét veszti.
De még az is lehet hogy az egyik fiók mélyéről előkerült a garijegy. Csak nincs kitöltve. Ez már az bolt sara?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Énis, énis
Gyors felindulásból regisztráltam a beépített sütőt és mikrót is, azoknál is írta hogy 4 év gari a beépíthető gépekre. Sajna az indukciós lap nem szerepel ezen a számlán, pedig azt is bevittem volna a rendszerbe. És már 2db garancia füzetet találtunk a fiókok mélyén
Már csak reménykedni kell, hogy a garijegy ki nem töltése nem gond, de gondolom ha a számlát és a garijegyet beviszem a boltba, utólag is be lehet írni a vásárlás napját, vételárat, pecsét rá és kész. Hű, reménykedem, majd jelzem mi történt.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Thoty
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, belefutottam egy hibás mosógépbe:
Október elején érkezett ez: [Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE] Az érkezése napján csak annyit néztem meg, hogy egy legrövidebb mosást elindítottam, víz megy ble, ki is öblíti, stb. jó lesz ez.Ma jutottam odáig, hogy rendesen bekössem, beszintezzem, és feltűnt, hogy valami nem kerek, ugyanis működés közben nem zárja el a bejövő vizet, hanem az egész mosási folyamat alatt tódul bele a víz, amit persze kiszivattyúz (és közben is folyik bele a víz). Egy 20 perces mosás alatt 310 liter vizet fogyasztott. A kalibrációs ciklusa is megszakad egy OC hibakóddal, ami a leírás alapján a "Water overflood" hibaüzenete.
A 14/30 napos visszaküldési időszakban még benne vagyok, szóval vissza tudom küldeni (ezt az ügyfélszolgálat is megerősítette), de gondoltam előtte megkérdezem, hátha van valakinek ötlete, mit nézzek meg rajta, amivel meg lehetne oldani ezt a problémát.
-
BB9000
senior tag
Ehhez mindenképpen szervíz kell. Vagy elektronika hiba, vagy a vízbeeresztő szelep ragadt be nyitott állapotban. Olyankor szokott beragadni, ha szennyeződés kerül bele. Cserén kívül sokmindent nem tudsz vele csinálni. Garanciális gépet nem bonthatsz, úgyhogy majd a szervíz kicseréli. Szerintem nem feltétlenül kell elállni a vásárlástól. Ez egy apró, viszonylag könnyen kiküszöbölhető probléma. Ha megjavíttatod, akkor még akár jobban is járhatsz. A következő garanciális javítás esetén pl. előbb kérhetsz teljes gépcserét.
Ha megingott a bizalom a Samsungban és ezután más gyártótól vennél inkább mosógépet, akkor persze küldd vissza.
Még annyi, hogy ha te kötötted rá a vízhálózatra, akkor arra figyelned kellett, hogy a vízbeeresztőnél lévő kis szűrő benne legyen. Ezen a szűrőn kell fennakadnia annak a kis rozsdadarabnak, ami elronthatja a szelepet.[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Asszony elejtette, hogy robotgépet szívesen kapna karácsonyra..Tudom, van még idő, de így legalább lesz időm körbejárni a dolgot. Ilyen jellegű gépet keresnék, ez a billenős fajta tetszene neki. Ezen túl nem igazán értek hozzá, annyi, hogy az árkategória is ennyi lenne kb. Nem lesz minden nap használva és a dagasztás funkció az jó lenne. Van valami bb ajánlat most? Tudom, hogy nemsokára akciók lesznek, de ha létezik bevált típus, az érdekelne.Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
MODERÁTOR
Végre elérkezett az idő, hogy 2 év után a philips speed pro maxot lecserélhettem egy Dyson V15-re, egyelőre csak kibontottam és megnéztem miket adtak hozzá, most töltöm az akkut és estére írok egy első benyomást róla ha végeztem a takarítással. Az biztos, hogy nagyon átgondoltnak és minőséginek tűnik az egész rendszer, pont mint egy Miele a porzsákos porszívóinál. Amennyire engedte az akku, csak a kezemet elérakva brutál milyen szívóerőt tud, kíváncsi leszek rá a gyakorlatban.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
lory01sec
csendes tag
válasz flash- #65916 üzenetére
Szerintem semmi gond nincs velük, nem dizájnos a csomagolás, és fele annyiba kerül itt a mikroszálas mint a gyári papír...
Autóhoz ezek piszokjók: Autó porszívófej
a 32 és 35 méretet a porszívócső végéből derül ki, amit beledugnál a fejbe az milyen átmérőjű... -
törölt tag
Felturbózott V10-nek néz ki, ami amúgy nem baj, már csak a csereszabatos alkatrészek miatt is. Az akku, a tank, a ciklonrendszer ránézésre nagyon hasonló.
A végén a hepa szűrő tokozása kicsit más. A fluffy fej is picit más, de ránézésre az is csereszabatos.
Viszont a legalsó anti-tangle akármire kiváncsi lennék. Volt már a Dysonnak egy próbálkozása erre, de az nagyon nem akart működni Talán az egyedüli mellényúlás, amit én tapasztaltam Dysonéktól, ezért is lennék kiváncsi, hogy ez mit kezd egy marék erős, hosszú hajjal[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz #48613632 #65970 üzenetére
Kinézetre hasonlít, de:
- Oled kijelző
- Részecskeszámláló
- Lézeres Fluffy fej
- Anti-tange fejek
- Jelentősen növelt szívóerő
- Növelt akkuteljesítmény
- Auto mód
- High Torque szőnyegtisztító fejEz nem ráncfelvarrás, vagy felturbózott modell, hanem igen komoly ugrás. Még a V11-hez képest is!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ribarszki #65971 üzenetére
Röviden
A lézeres fej tök jó móka és hasznos
A részecskeszámláló csak marketing, őszintén kit érdekel senki nem nézegeti hány millió és hánymikronos port szívtál fel
Az antihaj fej egész jónak tűnik, bár csak kanapé porszívózáshoz használtam, elképesztő mennyiségű liszt szerű port szedett ki
Az auto mód tök jó amúgy, hogy menet közben szabályozza a szívóerőt, boostban meg nagyon durva mit produkál. Autószőnyeg takarításánál ki fogom próbálni
Szőnyegünk nincsen így az a fej nekem igazából nem is kell
Rengeteg apró kis tartozék és kefe van hozzá bár ez nem v15 fícsör, gyanítom a régebbi modellekben is benne vannak
Baromi könnyű használni a gépet, könnyen siklik a padlón és a sarkoknál szegélyeknél is nagyon jól összeszedi a kosztKontra
Az a rohadt nyomógomb még mindig, gyááááá, miért kell folyamatosan nyomni? egy kis apró retesz vagy vmi hasonló megoldással megcsinálhatnák végre
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
ribarszki
őstag
[Kínaiaknál] mindenre is van megoldás
-
dethroner
veterán
válasz dethroner #65962 üzenetére
Na hát szuper hírek vannak. Tényleg 4 év garit adtak a vásárlás idején, 2018-ban a beépített gépekre, szóval még érvényes. Szervizes manus javasolta hogy ellenőrizzem a szifonig nincs-e dugulás, mert az F3 hiba az dugulást is jelenthet. Este meglesem, aztán ha átfolyik a cső, akkor jöhet az ingyenes javítás.
Hű, nem kicsit könnyebbültem megA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Zola007
veterán
porzsákos porszívóra kérnék ajánlást 40-60e Ft kategóriában
Philips 9170 Performert váltana (34 kPa), hasonlót keresek
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
létezik piroson kívül más színben?
nem vagyok semmiben válogatós, de rühellem a piros színt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Úgy látom az az 500 wattos Ecoline
hány dB hangos a C1?
amit találtam 79-et ír, az elég hangos, a C3-ra 68 dB-tMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
ETA porszívókba milyen porzsák megy?
S-bag?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Gergőke88
addikt
Volt más is aki vásárolt a mostani Bosch 10% visszatérítés promócióban?
Mennyi idő után küldik vissza a pénzt?
A visszaigazolás megjött, hogy ellenőrizték, minden rendben.
koszi! -
LógaGéza
veterán
válasz Gergőke88 #65992 üzenetére
Egyik e-mailben benne van, hogy legkésőbb november 3-ig utalják. Nem tudom, hogy mindenkinek ez-e az általános.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Csabroncka
Topikgazda
-
ribarszki
őstag
válasz Csabroncka #65994 üzenetére
Elsőre nekem is ijesztő volt, hogy tiszta műanyag a gép. Amikor én vettem, akkor még a V8 esetén volt olyan reklámleírás, hogy olyan minőségű műanyagból készül mint a Lego. Bírja a leesést, ütést, stb.. (Volt is ilyen Dyson reklámvideó, hogy elkerülhetetlen a gép véletlenszerű lelökése, leesése, ütése, de erre felkészítették..)
Utána eltelt 4 év, és durva, hogy milyen igénybevételt kapott. Az egész család használja, a gyerekek leejtették, a festék már kopott róla, 3 gyerek mellett naponta sok-sok alkalommal be van fogva. Az akksit most fogom cserélni, de maga a gép bírja a strapát, hajszálrepedés sincs, tényleg jó minőségű műanyagból készült.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #65994 üzenetére
Akusztika javítására is költs, az legalább annyira fontos, mint a kábelek.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Voice24
őstag
Hali!
Véleményeket, tapasztalatokat kérnék air fryer sütőkkel kapcsolatban, mégpedig abban a vonatkozásban, hogy a kihúzhatós-bepakolós kosaras, vagy a polcos-rácsos-forgónyársas verziók a kihasználhatóbbak, praktikusabbak. -
Digitalpimp
senior tag
válasz ribarszki #65995 üzenetére
Az ABS műanyag sokat kibír. Viszont a gépen azok a fröccshibák elég gázok, főleg az ár függvényében. Az ilyeneket dobtuk a darálóba. Amúgy milyen náció gyártja ezt a Dysont?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
ph_5.5
aktív tag
válasz Zola007 #65977 üzenetére
Mi nemrég vettünk egy ilyet. Elux D 8.2
(mindenhol ennyi most, de akcióban 51e körül mozgott)
A leghalkabbnak titulálják. Ami biztos, piszokhalk. Kinézetre tetszetős, a agyobb tesója markolatról vezérelhető. Itt lent kell csavargatni a tlejesítményt, de smart módban, és a legnagyobb fej smart állásában gyakorlatialg végig tudom takarítani a teljes házat. (parketta, szőnyegek, padlólap vegyesen)
Ezen rövid használat alatt megváltás a korábbi 1800W-os (porzsákos Samsung) porszívóhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest