- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Jelenleg egy Xiaomi Deerma DX700 típusú porszívót használunk amivel nagyon megvagyunk elégedve, a 15000 Pa-os szívó erővel még a szomszédból is össze szedi a port.
Viszont olyan gondom van, hogy a szűrőjébe nagyon megáll a por és szösz...
Vettem hozzá pluszba még 3 szűrőt, azokat tisztítom/cserélem, viszont nagyon kényelmetlen azt a mennyiségű pont eltávolítani belőle.
Olyan kérdésem lenne, hogy más készülékeknél ez hogy van megoldva? Tudtok ajánlani olyan márkát/típust aminek a portalanítása könnyed egyszerű, és a szívó ereje is közelíti a 10000 Pa-t.
Köszönöm előre is! -
törölt tag
-
jUUh
addikt
Hétfőn rendeltem meg a fent említett áron. Ma megérkezett, törötten. A dobozon semmi külsérelmi nyom, kibontás után futárt hívtam. "Nagyon sajnálja, nem történt vele gond, a Philips-nél kellene reklomálni. Haver felhívja akinek a nevén volt.
Termékcsere nincs. Küldenek futárt, aki felveszi, és visszautalják a pénzt. Mondom ilyen nincs a világon.
Felhívom én is megint az ügyfélszolgálatot, kicsit ingerültebben. Leghamarabb péntekre tud futárt küldeni, onnan 3-4 munkanap amíg beérkezik hozzájuk, onnantól számítva 14 nap amíg a bankszámlaszámra visszautalják a pénzt. 21e Ft-ot. A porszívó mostani ára 32e Ft. Kérdeztem, hogy a különbséggel mi a helyzet, amire a nő egy 20%-os kupont ajánlott fel. Mondtam neki, hogy még így is cirka 5e Ft-tal többe kerülne újra megrendelni. "Sajnos nincs más opció". Fasza. Tehát az ő hibájukból fakadóan sérült a megrendelt termék, nekem várni kellene fél hónapot, hogy visszautalják a pénzt, és még így is 5000Ft-tal drágábban rendeljem meg ugyanazt a terméket. -"Igen, sajnos igen" jött a válasz....
Nevetséges.
Samsung Galaxy S23+
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Lassan ideje lenne lecserélnem a mosógépemet, és azon gondolkozom, hogy egyből mosó-szárítót vennék, a feleségem már jó ideje nyaggat vele, és a két gépnek külön sehogy sem lesz hely.
Árban úgy láttam valami ismertebb márka, és kondenzációs férne bele, azt szerettem volna kérdezni, hogy ezeknek hány leürítő csövük van? Vagyis, a szárító program után a víz hova távozik?
A mostani gép a fali lefolyóba ürít, ezt is rá lehet arra kötni?
Let the Zone take me if I am.
-
arcsin
senior tag
Bárhová teheted a különálló szárítógépet. A mosógépre, hálószobába, konyhába. Csak áram kell neki. Ha meg nem opció, akkor meg tényleg nem ajánlott az olcsóbb "szikkasztógép".
-
kirkri
addikt
Meglepődve vettem észre, hogy a robotporszívók mintájára nincs kézi porszívó topik. Úgy látom sokakat megmozgat pedig ez a téma, talán érdemes lenne nyitni neki egy külön topikot, mint itt a mixből kibogarászni az infókat. (Ha van rá igény, akkor rákérdezek moderátor szinten, hogy támogatott-e az elképzelés.)
.............................................................................................................................................................
Most, hogy robotból már megvan a Roborock S7, amit némi utánajárást követően kiválasztottunk, az asszony felvetette, hogy kellene akkus kézi porszívó is, mert mennyivel egyszerűbb, mint a madzagot húzogatni... (Ugyan egy áldás a robot, de vannak olyan eldugott szegletek, ahova nem fér be, így manuálisan is kell hétvégén porszívózni, még ha töredékét is, mint korábban.)
160k már nagyon a vége, amit kiadnánk érte, tehát a Dyson V10 is már csak nagyon akciósan kifogva férne bele a keretbe. Dyson V8 total még megvehető 100k-ért, de eltántorít a rövid üzemidő, így elkezdtem a kínai vonalat böngészni. Roborock H7 volt az első elgondolás, mert a robotból az élvonalba tartoznak a Roborock készülékei. (A Roborock a Xiaomi almárkája egyébként) A Roborock H7 szívóteljesítményben minimálisan többet tud, mint a Dyson V10 (160 vs 151 AW), az ára pedig a Banggoodról megvásárolva 100k alatt van, ami sokkal olcsóbb, mint a vele nagyjából egy kategóriába sorolható Dyson V10. Az akkuról nem is beszélve, ami max. fokozaton 90 perc, szemben a Dyson V10 60 percével. A súlya is közel fele a V10-nek, tehát azt mondanám, hogy megvan az ideális jelölt, de... Az akkuja nem cserélhető (megbontás nélkül), mint a Dyson V10-nek, illetve normál méretű fejből csak egy van hozzá, én hiányolom a soft rollert a kemény padlóra. Ráadásul kicsit ormótlannak is találom a markolat résznél, bár a nagyobb akku kapacitás nagyobb mérettel is jár, de akkor is.
Szóval nézelődjünk tovább... Rábukkantam a Xiaomi Dreame szériára, ott pedig a V12 típust néztem ki, mivel nekem felmosó funkció nem kell és ha erre nincs szükségem, akkor a V12 specifikációi jobbak, mint itt a topikban emlegetett T20 pro típusnak a Dreame márkán belül. Ráadásul ezt itthon kb. ugyanazon az áron lehet megvenni, mint a kínai webshopokban, szóval érdemesebb itthon beszerezni. Specifikációiban magasan übereli még a tőle egy árkategóriával feljebb lévő Dyson V10-et is, bár a Dyson V11-et nem éri el. (Szívóteljesítménye már 185 AW!) Fejből ehhez is csak egy jár, úgy tűnik a multi fej az új irány. Látom, hogy kijött már a V12pro verzió is belőle, ( ennek a szívóteljesítménye csak 10AW-al marad el a Dyson V11-tól 210 vs 220AW) de egyelőre még csak az Aliexpress-en látok belőle, így ezt elengedem és maradok az alap modellnél. Ilyen Dreame V12 porszívóval nincs valakinek tapasztalata?21 éve a Prohardveren! ™
-
ribarszki
őstag
válasz kirkri #66963 üzenetére
Melyik fejjel árulják MO-n? Mert külföldön van plüssfejes/Fluffy és szőnyegfejes/kefehengeres verzió is.
1, A kefehengereset nem jó kemény padlón használni. Lassú, hangos, esetlen, nem is olyan alapos.
2, A plüssfejes kiváló kemény padlón, de semmit nem ér szőnyegen.
3, Kemény padlóra untig elég a 26aw szívóerő Fluffy fejjel.
4, olyat nézz amihez van Fluffy és szőnyegfej is.
5, Nem véletlenül annyi a Dyson amennyi. A specifikáció egy dolog, a gyakorlati használat, tartósság a másik.[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz ribarszki #66964 üzenetére
Melyik típusra vonatkozott a kérdésed?
Igazából mindkettő típushoz egy padlófej tartozik csak, ami multi kialakítású, kérdés, hogy ez mit produkál a gyakorlatban.
Roborock H7:
Dreame V12:
A Roborock robotomnál egyébként bevált ez a szilikon hengerkefe (azon nincs plusz sörte), hogy ezekkel a sörtékkel amiket a kézire raktak jobb lett-e, vagy rosszabb, azt nem tudom.
Szerintem a Dyson azért olyan drága, mert úttörők voltak ebben a szegmensben és megtehették, hogy prémium árat kértek a termékükért. De a kínaiak már jó ideje nem csak arra képesek, hogy lemásoljanak valamit, akár piacvezető megoldásokat is képesek a termékeikbe tenni és árban verhetetlenek a nyugattal szemben. Szóval hamarosan a Dyson is hatalmas piacokat vetíthet, mert elvész a mítosz, hogy a jó minőségű porszívó az csak Dyson lehet.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
ribarszki
őstag
válasz kirkri #66965 üzenetére
Aha, ez egy sörtés, szilikonos kefehenger ami inkább szőnyegen jó. Kemény padlón ez nem az igazi, mint írtam is. Kb [így] képzeld el.
A padlóra ez a tuti: A felmaszatoló része kamu, de a plüss kefehenger sokkal-sokkal jobb mint az általad linkelt fej.
(Nekem is Roborock S50 rovotporszívóm van, nagyon szeretem.)[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz ribarszki #66966 üzenetére
Volt szerencsém mindkét típusú fejet kipróbálni több Dyson porszívón is, kétségtelenül jobb a soft roller a kemény padlóra. De a videó kicsit megtévesztő, mert nem azért nem szedte fel olyan jól a kefés fej a cuccot, mert keféje van sörte helyett, hanem azért, mert a soft roller elől nyitott, ahogy látható is a videón. Így az az előtte lévő zabpehely darabokat rögtön be tudja szippantani, míg a kefés elől zárt, ezért először annál rá kell tolni a fejet a darabokra, mert csak alulról tudja őket beszippantani a kialakítás miatt. De egyetértünk, az az igazi, ha mindkettő van a porszívóhoz.
21 éve a Prohardveren! ™
-
OPiiPO
veterán
válasz kirkri #66969 üzenetére
Ja, csak lehetőleg ne úgy hogy a robotporszívós topic kerüljön átnevezésre, az baba ahogy van Mondjuk ez az első hogy valamire nincs a PH-n alapból topic, csodálkoztam is hogy van ilyen?
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
FerNandor
őstag
Sziasztok! 130 ezer Ft körüli kategóriában milyen hűtők ajánlottak?
Elég gyorsan kellene valami, mert elromlott a hűtőnk.
Alul 3 rekeszes fagyasztósat keresünk, ne legyen hangos.
Samsungokat elvetettem egyelőre, mert 65cm körüli mélységgel nem opció, kisebbet meg nem találtam.
Normális garancia kell, esetleg legyen kiterjeszthető. Ahogy nézem belsőre nagyjából egyforma mind és talán a fagyasztó rekeszeik is már masszívabbak ezeknek, mint régen.
Ne jegesedjen, meg a fogyasztása is normál legyen. Egyelőre ennyiEsetleg ez: [link]
Mediamarktos kiszállítási idővel van valakinek tapasztalata? 1-7 napot írnak, ha jól látom. Nem tudom, hogy Pécsen amúgy van-e készleten, de ha el is hozom, akkor felhozni nem nagyon tudom a térdem miatt, meg kiszállításkor elvinnék legalább a rosszat.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
titán
Parkside PABS 20-Li E6 szett ma 13000 ft lidlben. A raklapról vitték az emberek.
-
FerNandor
őstag
Köszi. Lehet hogy a linkelt Gorenjénél maradunk, mert ahogy látom, ez a Zanussi is kb olyan mély, mint a Samsung és az már nekünk túl nagy, sajnos. Euronicsban van készleten, de 40-50kmre és ma tuti nem érünk oda nyitva tartási időben...
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
mexel
veterán
A candy vajon hol helyezkedhet el a mosó ( és leginkább mosó-szárító) gépek ranglistáján? Én nem nagyon szerettem az ilyen típusokat ( elvben, mert eddig nem volt), de most láttam egyet és funkciókban pont olyanokat tud amit a szülőm keresne. De eddig LG vagy talán electrolux volt a választott. A candy egyértelműen olcsóbb is, de nem ez a fő szempont, kérdés mennyire megbízható, ez is elmegy sokáig gond nélkül, vagy inkább szerencsekérdése, stb stb.
Nincs itt szervizes esetleg aki tudja ezeket? -
FórumManó83
friss újonc
válasz Davebowman #66874 üzenetére
Mi augusztusban rendeltünk mosógép és szárítógép szettet a profiműszakiról [link]
Nagyon sokat gondolkodtunk a férjemmel.. nézegettünk szetteket is meg külön is, videókat stb. (nagyon jó vidik vannak kinn a weboldalon). Végül az segített hogy valahogy odakavarodtunk a youtube csatornájukra! nagyon klassz összefoglaló videóik vannak, arról hogy milyen szempontok alapján válassz megfelelő készülékeket! -
mexel
veterán
válasz ribarszki #66983 üzenetére
Én is úgy sejtettem hogy valahol alul lehetnek. De mindenképpen egyben gép lesz, ha jó ha nem jó, nincs hely, nem megoldható semmiféleképpen a külön gép. Tudom hogy az kellene de nem lesz. LG-ből is csak slim mosó-szárító lenne. ( kérdés az jobb-e mint a candy, én azért sem rajongok)
De kell egy ilyen az idős szülőnek hogy télen ne kelljen kimennie teregetni. Csak ma megláttam ezt a candy-t és nagyon megtetszettek a programjai, kb amiklet kerestünk. ( nem értem a gyártókat, miért nem tudnak több programot feltenni, kb egy informatikus 10 perccel többet dolgozna rajta)
Ezen fent van minden ami a többi gyártónál egyesével típusonként elérhető. ( 9 gyorsprogram pl)
De félek hogy sok baj lesz vele, nem lesz megbízhatóMás tapasztalat, olyan akinek régen van CANDY-je esetleg?
-
Ispy
veterán
Háztartási gépeknél mindig szerencse kérdése...de az ólcsó candyk szerintem elég silányak, mármint megtapogadod és érezni a különbséget, egy lg, samu vagy aeghez képest.
Az egyben gépek meg nagyobb szopás lesz a szülőknek, mint kézzel teregetni....
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
mexel
veterán
82 évesen télen a csúszós teraszon átbaktatva a mosott ruhával a kinti tárolóhoz az nagyobb szívás sajnos. De 2 gép nem fér el pedig minden eshetőséget megpróbáltam. Sőt egy nagyobb méretű szárítógép sem férne el a mostani 47cm-es mosógép helyére sajnos. Szóval ezek a dolgok kilőve, a cél hogy télen ne kelljen kimászkálni.
Az LG slim mosó-szárító ( ami félig kamu) a másik megoldás.
Gondolom a szöszölés miatt írod a szívást.
van ismerős akinek kb 14-15 éves a candy mosógépe és még megy. Van akinél az aeg meghalt 3 év alatt. ( kb mint az autó ez is olyan, szerencs is kell, az olaszt is sokan dicsérik sokan szidják. Akinek nem volt az szidja főleg, mint a franciát is)
Szóval nem tudom, igazán tényszerű infó érdekelne, nem előítéletes, arra itt vagyok én Nekem is előítéleteim vannak ezekkel a gépekkel, eddig nem is néztem ilyet. De pl a samut is sokan szidják.[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Nem, arra gondolok, hogy ezek nem szárítanak, hanem szikkasztanak. Ráadásul mosás után ki kell pakolni a vizes cuccot és két adagban megszárítani. Egy csomó vizet és áramot pocsékol, ha meg gond van vele és szervizelni kell, akkor se mosás se szárítás. A szősz csak ezekután jön.
Nekem meg nem előitéletem van, hanem megnéztem élőben és nem tetszett, ami meg candy és jól néz ki, az meg árban is ott van, ahol a többi. Persze belülről nem láttam a gépet, de engem nem varázsolt el.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
OPiiPO
veterán
-
mexel
veterán
A mélység a gond. A 60 mély gép már határeset. ( hosszú keskeny fürdőszoba,más helyiségben nem fér el) Egymás tetején sem éppen ezért. Szélesség az lenne 80-90 azzal nincs gond. ( de pl panelokban sem nagyon van más lehetőség mint a mosó szárító,)
Ispy: miért kellene kipakolni egy mosó szárítóból? Kimos és megszárít egy ütemben. A végén kiveszi, elrakja a szekrénybe és kitörli a szöszt.
Az tény ha elromlik nincs mosógép. De ezzel a logikával ha van egy mosógép és elromlik akkor nincs mosógép, akkor legyen otthon mindig 2 mosógép. És 2 tv. És 2 minden kb.
De mivel nem az volt a kérdésem hogy vegyünk-e mosó szárítót, vagy inkább külön gépeket ( a választ tudom, előtte is tudtam és igaz amit írnak minderről, és már nyilván csak hőszivattyúsat vennék).
A kérdés most csak az volt hogy a Candy-t feltétlenül muszáj -e elfelejteni.
A felhasználói vélemyények kb sokkal jobbak mint az electrolux-lg párosról, ott soknál írják a gyűrött ruhát, ennél mindenki sima ruhákról ír. Persze az emberek elfogultak ez tény.
Ezért érdekelne olyan véleménye aki szervizel és látja az igazat, melyik típusok döglenek be legsűrűbben ( %-ban) Ez tényszerű lenne -
arcsin
senior tag
válasz ribarszki #66991 üzenetére
Inkabb vegyetek egy olyan mosógépet ami 1400-1600 on centrizik, ugyanolyan vizesek lesznek a ruhák a végén mint a mosó-sziklasztó gépekkel. De a candy ha jól tudon francia cég :D Gagyik eléggé. Vagy gyüjtögessetek még egy höszivattyús aeg moso szárítóra, vagy oldjátok meg külön, mert tenyleg csak áramra kell rakni, vagy felejtsétek el. Ugyanúgy ki kell tenni a ruhákat száradni az olcsók után.
-
Ispy
veterán
"Ha jobban mögé nézünk azonban láthatjuk, hogy a vízfogyasztásunk megnő, szennyesből pedig 4-5 kilónál többet egyszerre nem fogunk tudni kimosni. Abból a 4-5 kilóból pedig jó ha napi két programot végigfuttatunk. Időben egy program 4-5 óra, vagy még annál is hosszabb. Ha teljes kapacitással mosunk, valamennyi időt tudunk spórolni, de ebben az esetben a töltet felét ki kell venni, mielőtt a szárítási ciklus elindulhatna.
És itt van a legnagyobb probléma. A szárítás kondenzációs elven működik, a szabadon álló készülék esetében a külső – hideg – levegőt vezetik be, ám a legtöbb mosó-szárító gépben ezt hideg vízzel helyettesítik. Ez a hideg víz aztán a lecsapódott kondenzvízzel együtt a lefolyón át távozik a gépből.'"Szóval a válasz: én nem vennék, a többi a te döntésed.
Lehet használni, lehet vele élni, még az is lehet, hogy nektek megfelel, de szerintem túl sok a kompromisszum vele.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz arcsin #66994 üzenetére
Ez tapasztalat? Mert pl az LG mosó szárítógépnél 100+ hozzászólás van a vásárlóktól akik azt írják simán szekrénybe tehetőek a ruhák szárítás után. Ugyanez electroluxnál is ( ami kb ugyanaz mint az AEG)
A Candy olasz nem francia. ( feltételezem te sem szervizes vagy)
Nem a pénz a kérdés, nem az ár számít.Ispy: ahogyírtam, ezekkel tisztában vagyok, és igazat is adok ennek a nézetnek. Nem meggyőzni kell mert azt áéllítom hogy de jó egy mosó-szárító, hanem egyszerűen nem fér el más ott ahová lenne. Vagy semmilyen vagy mosó-szárítő sajnos. Én is különálló, hőszivattyús szárítót szeretnék.
De egy valami motoszkál a fejemben: van ott egy nagy nappali, kb 64 nm-es. Alig van használva amióta a szülők élnek otthon. csak karácsony és családi ünnepek. Ot viszont csúnya lenne egy gép.
De ezekből van beépíthető, ami elé lehet ajtót tenni ha jól sejtem. Mi van akkor ha egy beépíthető menne egy épített bútorba, ajtóval? Oda is be lehet tenni?
mennyivel jobb a hőszívattyús egyébként, ha jobb, és miért azt érdemes vanni? ( ennek még nem néztem annyira utána, kevés az időm, de nekem kell megtenni, nem várom el idős szülőtől hogy ezeket ő nézegesse)[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Tapasztalatom szerint még a különálló szárító esetében sem mindig minden rakható azonnal szekrénybe. Mi szárítás után még hagyjuk a háztartásiba a ruhákat, ami meg olyan, azt kirakjuk szárítóra még kicsit.
Ha nincs más opció, akkor sajnos ez van. Csak nehogy csalódás és nem használat legyen a vége. Ne értsd félre, nem gyözködni akarlak, csak felvilágosítani, ha ezek után is ez, akkor ez.
Hőszivattyús vs. kondenzációs: ajjaj, ilyet itt nem szabad kérdezni. Pepsi vs coca, benzin vs dízel, amd vs intel kategória.
Én spec az ára miatt inkább kondenzációsat vettem, a hőszívattyús verzió majd 80%-kal többe került volna, ezt az árkülönbezetet meg 10 év alatt sem használom el áramban (amivel többet fogyaszt a kondenzációs). Akkor fontos volt építkezés és költözés után a kezdő ár nekünk. Plusz a kondenzációs tisztítható, a hőszívattyús meg, de ez is vita tárgya, hogy tényleg kell-e 3-4-5 év után a hőszívattyúst emiatt szervizelni vagy sem. Szóval a hőszívattyús mellett az ultimate érv a fogyasztás szokott lenni, cserébe a kezdő ár magasabb.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Köszi az infót, azért is írtam hogy engem nem is kell győzködni mert tudom hogy nem igazán jó megoldás lesz ez a mosó-szárító egyben.
A kondenzáció-hőszivattyú azért szerintem nem ennyire pepsi-coca kérdés, én akárhogy olvasom, a hőszivattyúsnak elvileg mindenképpen jobb. ( az árat most ne nézzük, tételezzük fel hogy a pénz nem boldogít )
Eleve a hőszivattyús sokkal alacsonyabb, kb 650 fokon szárít, ezért ez nem szikkasztó ahogy itt írták páran az egybe gépre, de ez akkor a különálló kondenzációsra is vonatkozik.
Kevesebet fogyaszt, de nem annyival hogy az árát behozza, de feltételeztük az előbb hogy Dagobert bácsi most nem az anyagi oldalát nézi, hanem kibicként válogat.Mik az előnyei még egy hőszivattyúsnak?
Mi a különbség a szabadonálló és beépíthető között, mert azt sokszor kiemelik, hogy a szabadonálló gépek így és így csinálják stb. Tehát a beépíthetőeknél valami más lehet.
-
Ispy
veterán
650?
Hát annó én mást nem nagyon találtam előnynek, csak a fogyasztást. Csak a gép amit vettünk 130k volt, ugyanez meg hőszivattyúsba majdnem 200 lett volna. És sajnos nem vagyok Dagobert bácsi.
A hőszivattyús alapból alacsonyabb fokon szárít, mint a kondenzációs. Szóval, ha a pénz nem szempont, akkor a hőszivattyús modernebb cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest