- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
Köszi, ezek alapján a következőkre szűkítettem a kört:
Complete C2 Parquet PowerLine - SFRF3 (természetesen ez lesz valszeg, csak próbálom körüljárni a témát)
Complete C3 Score Black PowerLine - SGDF3
Complete C3 PowerLine - SGDF4
Complete C3 Parquet PowerLine - SGSF3A C3-makban ha jól látom jobb a motor meg komolyabb a fej? Nem feltétlen érik mag a többletet? mondjuk a C3 score black valami miatt olcsó
Persze C3-ból is a parquet lenne jó, csak az meg már nagyon drága. Az nem éri meg a felárat?
Köszi! -
d@minator
addikt
válasz Magill #62688 üzenetére
Fura, hogy nagy a dobja, mert a 7kg-osé van benne, ezek szerint az LG-é volt kicsi. Az "ökomix" folyamatos szivattyúhang szokható én pár nap alatt megszoktam. Azt látom, hogy a mosószeradagoló nem zár pontosan de jobb a helyzet, mint az enyémnél volt (Biztos Made in Poland).
Azt észrevételeztem (és a cica is ), hogy kicsit sok mosószert használsz...
A lényeg, hogy megvan, nem egyszerű manapság mosógépet venni. Majd a gőzről kérünk tapasztalatokat. -
pjen
félisten
válasz ribarszki #62705 üzenetére
Ezért írtam, hogy rosszul találkozott a szívócső a porzsákkal, vagy nem megfelelő porzsák volt benne.Ha végig követed a porszívó működését:fej, gégecső, porzsák, ha ezek normálisan csatlakoznak por nem léphet ki sehol.Gyakorlatilag mindegy, hogy milyen a turbina ami szív.Nekem az elux super silencer is teljesen por mentes egy S bag zsákkal.Van egy húszonezer forintos kis piros philips a kocsit szoktam vele takarítani.Abban is S bag van és pormentes.
-
BBéci
legenda
Pár hete volt szó a motorszűrő lapkáról, ami vagy benne van a porzsák dobozban, vagy nincs. Mivel az Electrolux dobozba már nem tesznek, megint megkérdezem, honnan szerezhető be?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ggeleven
őstag
Srácok ötlet normális gránit mosogatótálcára/beszerzési forrásra? Nézem már egy ideje őket, de vagy nagyon drága vagy ha kiszállítás van, akkor többeknek törötten érkezik. Szívesen veszek pár tippet.
ui.: mindegy, hogy sérülékeny, kopik, törik vagy nehéz takarítani/tisztán tartani, ilyen lesz, mert jobbik felem szépet akar és kész.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
-
Gyurike
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van valakinek tapasztalata Kärcher FC3 padlótisztítóval?Köszönöm előre is!
-
vscotina
aktív tag
-
BB9000
senior tag
-
Laca1212
őstag
Tudtok ajánlani BB kávégépet ami őröl és tejtartályos? Alap gép elég és olcsó legyen. 😁
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok!
Második hűtőgépnek keresek valamit, ez a kettő maradt, mint opció:
Melyik a megbízhatóbb márka? Csak napi párszor lenne kinyitva, a hangja is mindegy, mert olyan helyen lesz, ahol nem zavar senkit. Sem a Gorenje, sem a Beko márkával nincs tapasztalatom. A lényeg, hogy minél tovább elmenjen probléma nélkül, ill. ha esetleg javítani kelljen, akkor ne egyből eldobós legyen, hanem javítható.
-
BBéci
legenda
Köszi! BB9000-nek is.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
agroman
senior tag
Sziasztok!
100L körüli fagyasztót szeretnék vásárolni, nem túl drágán.
Ilyen márkák jönnek szembe velem: Midea, Star-light, Heinner, Navon, Beko.Tapasztaltabbak tudnának segíteni, melyik márkát vagy konkrét típust érdemes választani?
Köszönöm!
------
-
Timeola
aktív tag
Sziasztok! Új vagyok itt, de szeretném kikérni a véleményeteket, erről pl. tudtok valamit? Ajánlott?
Nagyon szépen köszönöm ha tudtok segíteni!
linkIlletve mosogatógép ajánlást is szívesen várok, A-hoz közeli energiaosztályú lenne a legjobb. Thx!
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Mosógép vásárlás előtt állunk költözés miatt. Ketten vagyunk párommal, 7 kg ruhánál többet nem mosunk egy alkalommal. Semmilyen különleges funkcióra nincs szükségünk, általában 40 fokon színes ruhákat szoktunk mosni, néha 60 fokon. A maximális keretünk 150.000 forint.
A következő típusokat néztem ki:
-Beko WTV-6633 B0
-Beko WUE-7636A Beko az 5 év gyári garancia miatt szimpatikus, de a topikokat olvasgatva a Bosch és AEG gépeket a minőség miatt is ajánlják. Ti milyen típust tudnátok ajánlani?
Köszönöm a segítséget előre is.
-
Eagl3
veterán
válasz PrometheusX #62729 üzenetére
LG-t vennék. Nálunk családon belül van 5db. Egyiket sem kellett még szervizelni.
-
lsebestyen
addikt
Szia!
Hogy árnyaljam a képet, én Bosch-t vennék. Tavaly vettem egyet, a 6-os szériából. Azért Bosch-t, mert anno a koliban volt 2db Bosch mosógép (egyik serie 2,másik serie 4) éjjel nappal használtuk őket, és az egyik ment egyszer tönkre. De kijott a szerelő és megjavitotta. Szerintem a keretedbe beleférne. Egyébként van külön mosógép topik. :K
-
Dorian
félisten
Az a baj, hogy saját tapasztalat nagyon kis merítés, nehéz belőle statisztikát csinálni.
Egyik lakásunkban volt egy Candy, 5-6 évig bírta, 3 éve van Electrolux.
Másik lakásunkba Siemenst vettem, az nagyon sokáig bírta, 10 évesen elkezdett folyatni, odaadtam egy haveromnak, aki vmit csinált vele, és használta utána nemtommeddig.
Utána Boscht vettem, az is sokáig 8 évig jó volt, aztán Samsungot, ami 2 éven, gariidőn belül megmakkant, de nem találtam a garipapírjait. Ott most 5 éve van Beko, 2 éve pedig a házba is Bekot vettem.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket, körülnézek az AEG/Bosch/LG vonalon.
-
d@minator
addikt
"AEG gépeket a minőség miatt is ajánlják" - AEG=Electrolux.
Itt van pl. egy vízszintszabályzó: [link] Ez van a 320ezres AEG L9FEA69S-ben és a 89ezres Electrolux EW6S427W-ban is. -
macera2
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egyzónás indukciós főzőlap vásárlása közben vagyok. Tapasztalataim szerint, az ajánlott edényméret ha 12-19, ha 12-26 cm, mindég az edény közepe körüli kb. 10 centi átmérőjű gyűrű kerül melegítésre, hevítésre. Ezt egy vékonyabb vízréteg melegítése esetén, a központ körüli forrásban lévő vízgyűrű is jelzi.
Akkor ez a "javasolt edényméret", csak az edények mechanikai elhelyezésének a lehetőségére utal? Ezen a téren, ti, mit tapasztalatatok? A fentieknek egyáltalán, van jelentősége?[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
Veron
addikt
miért csinálja azt a féléves Electrolux mosógép, hogy ütemes nyekergő hangot hallat mosás közben? Mintha kb. fordulatonként egyszer csinálná.
Itt egy felvétel róla. [link]
köszi!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
pjen
félisten
Hirstarton van egy cikk hűtő tesztről.140 db, LG és AEG végzett az élen.Akinek van hozzáférése bemásolhatná a tesztet.
-
allein
addikt
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni porszívó ügyben. Van egy FC9334/09 Philips porszívónk amivel teljesen meg vagyunk elégedve de gyakran lehetne porszívózni a sok por miatt, ezért szeretnénk más megoldást kereseni. Vásároltunk egy 20.000 ft.-os aksis porszívót (teleshopos ), de sajnos hatalmas nagy csalódás.
Szeretnék segítséget, tanácsot kérni aksis porszívós vásárlásra. Márkáról(Philips, Bosch, Electrolux, esetleg Rowenta) annyit, hogy megbízható legyen. Panel másfélszobás lakás, új nyilászárokkal.
Ami fontos, hogy ne legyen szükség felakasztani falra.
Összeg: 150.000-ig.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Gömbike #62747 üzenetére
Mondjuk,a Dyson pont falra akasztós.Legalábbis a V8 animal.A Philips Power pró duó hasonló tudású, egyes funkciókban talán még jobb is.Nem kell felakasztani, nem kell folyamatosan húzni a kapcsolót, kikapcsolható a motoros fej és az aksija lényegesen tovább bírja.A Dysonhoz viszont több praktikus tartozék van.
-
Nagya21
addikt
válasz allein #62746 üzenetére
Hali!!
Dyson a te embered. (porszívód)
Ha nem akarod falra akasztani, fektesd a földre.....
Nekem a kétszoba hallos lakásba a két szoba közötti ajtóra van kétoldalú ragasztóval ráragasztva a tartó.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik