- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
Az én Samsungomba be lehet látni : [link]
Komolyra fordítva, szerintem a vásárlói igényeket nagyban le@ják, fontosabb nekik az innováció és a marketing.
Én kimondottan hőlégest kerestem, mert mi ételeket is szoktunk benne készíteni. Az előző mikrónk egy 31 literes LG hőléges volt, lefelé nyíló ajtóval.
Nálam is volt egy határ az árát tekintve, de mostanában a lefelé nyílós nagy űrtartalmú mikrók árai elszálltak, így azok kiestek.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Sinkapeter
tag
válasz szabi__memo #49450 üzenetére
A centrifuga indításakor jobban kileng az üst, valószínűleg azt vetheti hozzá a gép oldalához. Nekünk a felültöltős csinál hasonlót, a szerviz szerint normális.
https://photos.app.goo.gl/vUR8JBZm5KpjTKg67[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Sinkapeter #49453 üzenetére
Remek. Az is indesit? Láttam már pár mosógépet de még ilyen 'normális' működést soha. Nem lesz hosszú életű ha szétveri magát az biztos.
Vajon mindegyik azonos modell ilyen lehet vagy csak ez pont egy szarabb?[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
Van olyan, amibe bele lehet látni? Mert ez engem is nagyon zavar, hogy olyan sötét az ajtó, hogy nem látni át rajta.. Samsungom (ME71A) van, nagyon nem vagyok kibékülve vele. És most még az izzó is kiégett benne Ha lenne egy jó ajánlat, lehet hogy le is cserélném (minimum 25L/900W, tekerős vagy jól átgondolt és egyszerűen kezelhető digitális, grill nékül, lássak bele, plusz a világítás-lekapcsolás nálunk is jól jönne, eddig nem is tudtam, hogy van ilyen)... Ha már itt tartunk, nem tudja valaki pontosan milyen izzó kell bele? Még nem szedtem szét.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Csabroncka
Topikgazda
Forgótányérosat vegyél! Ennek nagyon fontos feladata van! A generátor csak az egyik oldalról sugározza be a kaját, ezt pontosan úgy képzeld el, mint a rendes fény setén, hogy a kaja egyik fele bevilágított, a másik pedig árnyékban van.
Emiatt az étel egyik oldalról akár meg is éghet, míg az árnyékban lévő oldal pedig hideg marad. Az egyenletes bevilágítást, ergo egyenletes melegítést szolgálja a forgás!"in medias res"
-
Sinkapeter
tag
válasz szabi__memo #49454 üzenetére
Nem ez egy AEG, pár forinttal volt 180e alatt, hülye módon azt hittem, ha valamivel mindig drágábbat veszek, egyszer csak jó lesz. Már leírtam itt is valamikor, ez a harmadik mosógépünk 2013 óta, mindegyiknek volt valami komolyabb problémája.
-
törölt tag
Ennek nem szabadna így kolompolni, hacsak nincs túlterhelve valami vastag szőnyeggel, kabáttal, vagy ilyesmivel. De valakinek például túl kevés volt benne(1 db ruha), és akkor is csinálta. Így biztos nem lesz hosszú életű.
Indítás miatt se kellene csinálnia, azért vannak a lengéscsillapítók. Ha ez állandó jelenség, akkor garancia.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #49456 üzenetére
Az egyszerű, átlagos mikrókra igaz, amit írtál, de már kapható olyan, ami forgótányér nélkül egyenletesen melegít. Igaz, meglehetősen drágák.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
-
törölt tag
válasz Csabroncka #49456 üzenetére
Mostanság nem mindegyik mikrosütőben van forgótányér, az ilyen készülékekben megoldott a hullámok irányának folyamatos változtatása, ami egyenletes melegítést tesz lehetővé forgás nélkül is.[link], [link]
Bár nem mondanám, hogy csak mostanában, mert én már láttam 40-50 éves Sharp ipari mikrót(forgótányér nélküli), amit még mindig használnak. -
törölt tag
Dobrögzítő?
-
BBéci
legenda
Leírtam, hogy mi a bajom, rontja a helykihasználást. A névleges ürtartalom harmada elvész. Vagy kerek edényt teszek bele, vagy jóval kisebb téglatest formájút. Ráadásul az étel közepe mindig hidegebb marad.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gabesz87
veterán
Jelenleg ilyen mosogatógépünk van. Beépíthető, 9 terítékes, 44.5cm széles. Holnap reggel jön szerelő, mert valami baja van, nem nagyon mennek végig a hosszú programok. Szamol, és az elején megy is bele víz, de aztán totál csend. Mintha nem menne le a víz, vagy nem tudom. A végén áll is az alján. A kérdésem, hogy felkészülve a legrosszabbra, ja netán újat kell venni, milyen gépet ajánlotok perpill? Volt régen egy Siemens gépünk, 5-10 év közti időtartamot bírt. Most meg "tönkremegy" ez a Whirlpool.
-
Batib
őstag
Van most az Aquanál egy Xiaomi Roidmi F8S GL. 62000ft az ára. Ez szerintetek jó vétel?
Az Alin cseh raktárból kb 50k-ért rendelhető New Dreame V9. (a V8 kb 40 lenne) Ha csak a tudást nézzük melyik a jobb a 3 közül?
Köszi![ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
BBéci
legenda
Van egy rakás olyan szögletes edényem, amit bele tudok tenni a mikróba, kényelmesen elférnek, de elfordítani már nem lehet őket. A forgótányér szélei és az oldalfalak között van 3-3 centi, mivel nem négyzet alapú a belseje, hanem téglalap.
-
törölt tag
Páratartalom (légnedvesség) mérőt keresek, de mivel van annyi, mint a szemét, és nincs benne jártasságom, érdekelne tapasztaltak véleménye, hogy mit lenne érdemes venni.
Nincs szükség profi cuccra, mivel fa parketta van a lakásban, a páratartalom bizonyos intervallumban tartása miatt kéne valami kontroll kütyü.
Három elvárásom van vele szemben: digitális legyen, körülbelül pontosan mérjen, és ne menjen két hónap után tönkre.
Állítólag kb. 2 ezer forint, milyen irányban érdemes nézelődni?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
mosógépet kellene vásárolnom, de ezt a márkát nem ismerem. aldiban 3 év garanciával fogják árulni. meg merjem venni? köszönöm.
[link]"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
asdf_
veterán
válasz janakbacsi #49476 üzenetére
Ez egy Beko.
(Származási hely: Törökország Gyártó: | Distributer:ARCELIK CAMASIR MAKINASI ISLETMESIE 5 K A R AYOLU34950 TUZLA ISTANBULTURKEY)
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Kenyérpirítóból tudtok valami jót ajánlani amin van kiolvasztó funkció is? Alzáról lenne a legjobb a 4/12k kupon miatt és kisebb fajta kellene, mert nincs sok hely, de azért egy normál (fél)szelet kenyér férjen bele. Vagy hosszú szeletesből van valami kisebb méretű pirító? -
BBéci
legenda
válasz Dluinet #49480 üzenetére
Azt nézegetem pár hete, eddig nem mertem megvenni, mert már sok hulladékot kaptam Kínából. Többek között ugyanilyen funkciójú szerkezetet.
-
Elemental
addikt
Fateréknak kellene szárítógép, de 45 cm-es a mosógépük. Van rá esély valahogy, hogy a tetejére kerüljön a szárító?
-
BBéci
legenda
válasz szabi__memo #49485 üzenetére
Valóban nem.
Ha biztos lennék abban, hogy annyira pontos, mint ami a leírásában szerepel, akkor vennék kettőt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ispy
veterán
Én itthon vettem MI temperaturet, 3 daraabot.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
törölt tag
válasz maestro87 #49482 üzenetére
Philips HD2581. Árban nincs elrugaszkodva, egyenletes, közepes erősségű pirítást végez. Talán amiben átlagfeletti, hogy vastag szelet kenyér is belefér, vékonyabbak nem szorulnak bele+kenyérvágásnal nem kell sebészpontosság. Kiolvasztás, tető, morzsatálca, zsemlepirítás alap, kiemelőkar alap...
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz szabi__memo #49493 üzenetére
Ja, persze, onnan minden olcsóbb, de mível céges vásárlás volt, ezért nekem nem érte volna meg a kínai rendelés.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
maestro87
őstag
válasz #76500480 #49492 üzenetére
Köszi, ezt én is néztem mint az egyik lehetséges befutót. De ennek biztos van teteje? Árukeresőn azt írják, hogy nincs. Pedig az jó lenne. A HD2582-esnek biztos van, de azt nem tudom lekuponozni 6k környékére , mert Philips shop-ba már nincs készleten.
Még ezt találtam most aminek biztos van teteje és a zsemle tartó is beépített: Electrolux EAT3330
Valaki találkozott még hasonlóval amit érdemes lenne megnézni rendelés előtt? Ez a tető meg a beépített zsemle tartó elég sok pirítót kizár. Ja, és ne legyen inox meg fekete se. -
Voice24
őstag
válasz maestro87 #49495 üzenetére
Nekünk nemrég a 2582-es volt, annak tuti van teteje, de még gariidőn belül tönkrement. Ahol vettük, nem volt már ez a típus készleten (Euronics), így más lett helyette. Amíg működött, szerettük.
Most [ilyen] van, ebbe is elég nagy szelet belefér, és viszonylag egyenletesen pirít. -
Elemental
addikt
Köszi a válaszokat! Van helyük mellé tenni is, lehet, hogy az lesz a vége.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Milyen mosógépet ajánlotok maximum 100eFt-ig ?
Jelenleg egy LG DirectDrive WD-80264NP típus van. Ez kb 8-10 éves és csak annyi baja van, hogy víz beeresztésnél néha elég hangosan búg.Köszönöm a segítséget !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
SPF
senior tag
Sziasztok,
van egy gorenje kombinált gáztűzhelyem. A kijelző része elromlott, nem nagyon látszanak rajta a számok. Nem hivatalos szerelő rakta be, ezért nincs rá garancia.
Szerintetek javítható ez a hiba, valaki találkozott már ilyen jelenséggel?
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest