Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz HussarF #90502 üzenetére

    Ez a hány kilónak kéne lennie X-nek szerintem úgy működik, hogy vagy te, az ítélő valamilyen testalkattal és genetikával, és szeretnél boldog lenni azzal, illetve a lehetőségeiddel. Ennek pedig egyik eszköze, hogy nyomást gyakorolsz másokra, és próbálod általános érvényűnek beállítani a számodra kedvező, hozzád passzoló "igazságokat". Amennyiben nem vagy hülye, és belátod, mi lehetséges, mi nem, próbálsz boldog lenni az adott és/vagy elérhető dolgokkal; ehhez viszont általában igényled mások pozitív véleményét, ha nem vagy egészen aszociális. Hiszen a közössé tett vélemény általában a legerősebb, ahhoz szokás igazodni.

    Egy ektomorf ektomorf igazságokat akar látni a közösségében, egy endomorf pedig endomorfokat. Ezt belátni már a boldogsághoz vezető út egyik első igazsága, és maga a boldogság az, ami igazolja az adott szubjektív véleményt.

    Tamoo: meg bizony, csak sajnos túl ritkán használom, eltunyultam kissé. Mióta futni is a nőmmel járok, kissé leeresztettem és meghíztam. De igyekszem változtatni, év végére akarok egy 74-75 kilós, 10-12 tzs%-os formát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák