- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Lean Mass
Supplemental glutamine does not appear capable of increasing lean mass when paired with a weightlifting routine.
Muscle Damage
Serum creatinine (increased during exercise and thought to be indicative of muscle damage) does not appear to be significantly altered with glutamine supplementation
Power Output
No significant influence on power output and strength associated with glutamine
Szerencséjük van a tápkieg cégeknek, hogy egyedi tapasztalatokkal mindent alá lehet támasztani még akkor is ha a tudomány csődöt mond. Van aki azt is érzi, hogy felgyorsul az anyagcseréje, vagy emelkedik a teszto szintje a tribulustól.
de nem vitatkozom ezen életembe nem szedtem külön glutamint és izmos se vagyok szóval akár ez is lehet a hiányzó láncszem. Mondjuk BCAA-t szedtem
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs