Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    Azt hiszem a jövő héttől heti 4 kardiót beiktatok, a kettő helyett... Tiszta szégyen, hogy még mindig 99 a pulzusom a reggel bevett 120-140 mg yohimbetől. :DDD Na meg Karácsonyra se jön rosszul. :D
    Közben meg kellően fel is bszták az agyam a munkában, így a vérnyomásim is kiugrott 150-ig, így megmérve itthon, mondjuk arra a yohimbe nem hatott. Bár karra tehető vérnyomásmérőt találtam csak meg, azt is alkarra tettem, mert fent szétnyílna, így lehet az pontatlan, mivel itt is még fogtam, és kicsit ott is maradt a nyoma... Viszont meglepően nem fáj a fejem. Pedig, ha felmegy, akkor az vele jár.

    Szóval vegyetek yohimbe-t. Persze csak egészségesen! Ma nagyjából 8 óra ülőmunkával csináltam 2-3 óra laza aerob edzést, mert addig tartott az effektív hatása. Az Ezredes meg nem mozdult meg, így attól nem kell félni. Bár nálam nem a potencia, meg a zsírégetés a lényeg, csak az energizálás. Remélem Karácsonyig beérkezik az összes edzés előttim alapanyaga. Összerakom, aztán eladom a receptet, akinek kell. Úgyis csak szr van a piacon. :DDD

    Eddig ami megjött:
    Yohimbe (50 mg)
    Koffein (100 mg körül. Nem vagyok a híve. A túlzott koffeines edzés előtti olyan, mint a tablettás bor, ha hasonlattal kell élnem...)
    Béta-alanin (3 gramm)
    Arginine (4 gramm)
    Adenozin-trifoszfát (1 gramm)
    C-vitamin (500 mg)
    Q10
    Ginkgo Biloba
    Ginzeng
    Szőlőmag kivonat
    Guarana (1 gramm)
    Kálcium (500 mg)
    Magnézium (300 mg)

    Ami még jön:
    Lysine (mindennek az alapja, ami nélkül van, ami hatástalan)
    Zöld tea kivonat
    Gyömbér
    + egy kis kreatin. Hogy milyen passz. Amit be tudok szerezni kedvező áron. :)

    Egyenlőre ennyit tudok róla mondani, az íze fenomenális lesz. :)) De még pár felszívódást segítő anyag kell bele. Az ára kb. 35.000. De, ha összeraktam, akkor kiszedek belőle 30 adagot, és megmondom úgy mennyire jött ki, mert ez annál jóval több lesz, csak annyival lehet összehasonlítani a boltban kaphatókkal, amiben megy a spórolás ezerrel, és 10 körül indul a valamire való... Egy szutyok hotblood kerül kb. ennyibe, és meg kell nézni mi van benne. :)

Új hozzászólás Aktív témák