Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deniro2

    senior tag

    válasz Ijk #30606 üzenetére

    Én csak azt mondtam, hogy ez egy hobbi, így semmi nem kötelező, számonkérni sem lehet semmit senkin... Ha úgy akar valaki kinézni, mint a Lány a vízben című filmben a srác, aki csak az egyik karjára edzett, akkor az is magánügye, pénzt az edzésért nem kap, felelősséggel magán kívül senkinek nem tartozik.
    Ami neked pálcika láb, az nekem, vagy másoknak nem biztos, hogy az. Van, aki sokat teker, vagy focizik és elégedett a lábaival, nem edz rá, szerintem nincs ezzel semmi baj.
    Én lábazok, de utolsó a prioritása, egyszerűen, mert nem tetszik a vastag láb. Lehet ezen ironizálni, de különbözőek vagyunk, különböző ízléssel, attól még, hogy valaki él-hal a hatalmas combokért, ne gondolja, hogy kizárt, hogy más meg nem. Ez is olyan, mint az 50-es kar, vannak, akik az istennek sem hajlandóak elhinni, hogy nem mindenki akar akkorát.
    Annyiszor hangzott már el itt, hogy sokan csak maguknak edzenek, nem érdekli őket más véleménye, akkor miért olyan hihetetlen, hogy valaki a saját ízléséhez próbálja alakítani magát és nem az aktuális bádibilding kliséhez?

Új hozzászólás Aktív témák