Hirdetés

  • Elden Ring - Shadow of the Erdtree teszt

    gp Több, mint két évet kellett várni az Elden Ring első, és valószínűleg egyetlen kiegészítőjére. Megérte vajon a várakozást?

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz aelod #171051 üzenetére

    De továbbra sem értem mi velük a bajod. :)
    Kiegyeztünk abban, hogy a speciális esetekre nem lehet étrendet összeállítani, hanem egy általánosat kell venni, amit az ember önmaga finomhangol. Akkor erre miért nem jó a builder oldala, ha az említett 70-75 kg vonatkozásában, az orvosi esetek kivételével nem gáz az általuk összeállított étrend.

    Ha az a probléma, hogy csirkerizs, akkor ezen át kell lendülni. Látja a KEZDŐ kérdező, hogy miképp kell kalkulálni, hány étkezésre kell napi szinten számítani, milyen kalóriaeloszlást kell napszaki viszonyban venni, és megcsinálja ez alapján magának nem csirkéből, nem rizsből.

    Megértem, ha nem szimpatikus a builder csapata, de ettől nem lesz minden egyes aloldal a site-on ördögtől való.
    Nekem csak pozitív tapasztalatom volt eddig velük. Kijavították magukat kreatin témában. Több év alatt egyszer küldtek érvényes szavatossági idejű, de minőségileg nem kielégítő terméket (megszívta magát a por valahogy nedvességgel a lezárt dobozban), amit gyorsan és készséggel cseréltek. Szóval nem tudok rájuk rosszat mondani. A BB tv-s adásokban sokat szereplő csókát némely megmozdulása alapján szívesen arcom basznám, de ezen túl nem értem miért kell őket mindenáron utálni.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák