Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    válasz aleister #169832 üzenetére

    Egész konkrétan minden értékem alacsonyabb annál, amit magadról felsoroltál, pedig még nekem is van másfél hónapom a 44-ik szülinapig. Én már néhány éve próbálkozom andrológussal is, de nem igazán jutottam előbbre, kb. két év alatt sem, így most váltottam egy évre kipróbálni a havi fix összegű egészségbiztis témára, ahol endokrinológus a fő csapásirány.
    Hiába edzek hányásig, vagy ájulásig, semmi eredménye. Egyszerűen annyira durva izomlázaim vannak, hogy sokszor a leülés-felállás is nehezemre esik. És ez el tud tartani simán 4-5 napig. Ha meg nem durva az edzés, akkor nincs hatása semmi, csak hízok hasra, mint aki lenyelt egy strandröplabdát. Szóval hiába edzek, nem regenerálódok rendesen.
    Mindig csodáltam azokat, akiknél ez az edzés-alvás-kaja ciklus szépen működik. 2013 és 2015 között még írtam is naponta a kajámat, és számoltam mindent, szisztematikusan edzettem, de szerintem nekem akkor kezdtek el lemenni az amúgy is elégtelem laborértékeim, így sokra azzal sem jutottam :( .

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák