Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lengyi

    aktív tag

    Sziasztok,

    Életemben nem edzettem, viszont a jelenlegi párom szinte minden nap, úgyhogy rápróbáltam és kezd megtetszeni a dolog. Rám is fér a mozgás, lassan 2. éve csak itthon ülök..
    Na mindegy is gondoltam rákérdek a szakiknál (max röhögtök egy jót, milyen soha nem hallott-látott módon hajtogatom magam itthon :DDD ). Irányba kéne rakni.

    Amit csinálok:
    Resistance bandezek, konditerem szóba sem jöhet a korlátozások miatt még egy évig legalább (külföld). Heti 5 nap kb 45 perc 1 óra, egyelőre minden nap más izomcsoport (mell, váll, hát, kar, láb). A leggyengébb szalagoktól haladok felfele, mert az izületeim vmi eszméletlen gyengék. Kb másfél hónapja kezdtem, napi 1 shake kb 120-150g protein és ennyi. Szénhidrát és társairól fogalmam sincs, annyira nem követem ezt. Eszegetek na.

    Mi történt eddig?
    Izületek hozzászoktak ( kivéve a bal vállam, mert az egészségtelenül recseg és fáj 1-1 gyakorlatnál ) szalagokkal félúton járok, most majd ez be fog lassulni rendesen már érzem. Amin nagyon meglepődtem, hogy felkaptam egy 8-10 kilót, itt-ott megnőttem ( kb a 10%-a izom sztem de majd a végére dobok képet).

    Mit szeretnék?
    Súlyban nekem ez jó. 70-ről mentem 80-ra, esetleg 85ig felmegyek ha kell (180 magas vagyok). Pocaknak maradnia kell, asszony megölne ha nem lenne :U Vállaimat, mellemet meg úgy az egész felsőtestet szeretném egy egészséges szintre hozni, hogy ne úgy nézzek ki mint egy kamaszfiú. Főleg a váll, mert az iszonyat gyenge és aránytalanul lófütty az egész. Jön a gyerek jövőre és nem szeretnék így 30 derekán elfáradni, ha majd egész délután a csúszdára kell pakolni. Nagyjából ennyi.

    Ez van most: [alap] [ itt feszítek rendesen]
    [itt meg 70 kilósan ;] ]

    Amit vállalok:
    Evésre odafigyelek egy kicsit jobban ha kell. Edzés/gyakorlatok terén nyitott vagyok mindenre amit ezekkel a bandekkel ki lehet hozni vagy saját testsúllyal.

    Nem akarom kipattintani magam csak egy kis izmot meg formát, de főleg a vállat mert az idegesítően gyenge, mindenben korlátoz.

    Előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák