Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibcsi0407

    félisten

    válasz Speeedfire #163439 üzenetére

    Nem, az Előd által linkelt táblázatban van, hogy az adott tápanyagot meddig használja fel a szervezet. Utána már az izmok következnek. Már 60-80%-on is 20 perc után nem elégszik meg a szervezet a szénhidrátokkal.
    Nem, nem azért, mert nem ettél elég CH-t, hanem azért, mert a keringésednek annyira kell, hogy nem tud elég gyorsan bontani elegendő mennyiségűt, ezért jönnek az izmok és a zsírok egyszerre, mivel az feleslegessé válik a szervezet számára.
    Nézz meg egy sprintert, hogy milyen izomtömege van, meg egy hosszútávfutót, kinek milyen izomtömege van.
    Amit a sprinter csinál az kvázi HIIT edzés. 0-2 perc intervallumon belül végez, majd pihen és kezdi újra.
    [link] Itt jól elmagyarázzák, hogy milyen hatással van a sprint az izomzatra és milyen a hosszútávú terhelés.
    Egyébként Te hány komoly testépítőt látsz sprintelni a teremben? Vagy akár magas intenzitású kardiót végezni,ami nem HIIT jellegű?

    (#163440) stratova

    Nekem egy Amazfit GTS van, valamint van itthon egy futópadom, ahhoz járt mellkaspánt is. Ugye ez ANT+ kapcsolattal működik, így megy szépen a Life Fitness futópadokkal is a teremből. Egyszerre nézem az órát is és a gépet is, minimális eltérés szokott lenni rossz esetben is a pulzusban. Bőven megéri beruházni rá. Nem hiszem, hogy a Mi Band sokkal rosszabb lenne.
    Most Aliról rendeltem egy ilyet: [link]
    Ezen BT4.0 kapcsolat is van az ANT+ mellett, így elvileg telefonnal, vagy az órával is össze lehet hozni. Kíváncsi leszek rá.

    [ Szerkesztve ]

    https://utdetailing.hu/

Új hozzászólás Aktív témák