- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
siti
őstag
válasz God Vazzeg #13948 üzenetére
ha nem is minden nap, de megy a fokhagyma, fahéjból meg lassan saját márkás termékem lesz, amilyen mértékben fogyasztom (fahéjas csirke inkább furcsa mint finom, de megettem)
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
adam432
tag
válasz philoxenia #13945 üzenetére
Fiatalkori diabétesz = I. típusú diabétesz
Amúgy meg [link].
„Si vis pacem, para bellum.”
-
siti
őstag
válasz God Vazzeg #13953 üzenetére
segít is, se inzulin, se gyógyszer eddig, nekem már ez is eredmény. másrészt, a fokhagymás fahéjas csoki torta továbbra se fér be a diétába.
adam432
igen, erre céloztam én is.[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Jim-X
őstag
Májprotkós L-Karnitint próbálta már valaki? Érdemes-e?
A játék az nem játék!
-
tajcsi
őstag
Angliában tudom,hogy mielőtt rendelsz myproteint kaphatsz próbára pár zacsival, mert nem mindenki birja a natúrt leküldeni. Itthon mi a helyzet?
Stillmasstól lehet kapni néhány próbazacsit mielőtt rendelnék?Coccolino_O
desszert helyett... szerinted miért szedne?
[ Szerkesztve ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
válasz Gabe123 #13962 üzenetére
Nem fogok senkinél otthagyni 300-400 eurót fehérjére, ha nem kaphatok abból a fehérjéből mintát amit venni tervezek, konkrétan a WHEY 6:3:1és a night casein érdekelne. Volt itt vki aki eladta volna a cuccot amit vett és nem kell neki de arra se vette a fülét, h visszaírjon.
Fel kell készülni normálisan a primingre is aztén ha beválik a cucc, a kúra alatt is ezt használom majd...
SCI Whey-t ittam, az nem nagy durranás, az izolátumuk az elmegy de kurwa édes, dymatize elite whey az meg nem éri meg az árát...namost, a volumass35 az tetszett, az jó termék bár az is kissé túl van árazva.
Idén készülök egy nagy durranásra de a fehérjeárak elszálltak mint a redbullos kispistike...ezért gondoltam ezeket az olcsóbb gyártókat kipróbálni, nem biztos, hogy olcsóhusnakhigaleve..
Jah,kb fél éve a teszkóban volt biotech fehérje, 1kg azt hiszem olyan 6200ft volt de akción 3200, vettem egy dobozzal hát az valami fantasztikus volt, sajnos 2 napra már mind elkapkodták...[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
Én finnyás vagyok, de akik eddig ittak a májprotkómból mindenkinek ízlett, nekem se jelent különösebb megerőltetést letolni. Egy powerproteint, vagy akármilyen ízesített szója sokkal rosszabb ízre, oldódásra meg pláne. Myproteint nekem ment úgy hogy pohárba 4-5deci víz, bele 1 kanál myprotein, összekever, és tökéletesen feloldódott.... Íze meg mint a vizezett tejnek. Szerintem...
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
meroly
veterán
-
tajcsi
őstag
válasz Gabe123 #13969 üzenetére
Na ha majd valakinek pécsen van akkor guberálok tőle egy két adagot!
meroly
szerbeknél csal ALIMETA dextróza van ízesítettben, az a cég meg inkább kolbász/hamburgerfűszerkeverék gyártására specializálódott, ki tudja mit ihattam én meg[ Szerkesztve ]
-
-
Jojo5
őstag
hat+vall+~22 perc gyaloglas, atta'..
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
mocsanisi
senior tag
válasz Coccolino_O #13976 üzenetére
és izmos-e vagy már?
Inkább iszok vízállagú-ízű májproteint. Aszem sok nem múlik rajta hogy 3 vagy 5 deci vízzel keverem-e be....
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
RexpecT
addikt
protein shake+pufirizs mennyire jó kombó edzés után? Tényleg lassítja a pufirizs a fehérje felszívódását ha együtt nyomatom ?
-
Jim-X
őstag
válasz Coccolino_O #13960 üzenetére
Aerob előtt szeretnék 2-2500mg-ot! Kicsit felpörgetni a zsír anyagcserét... Tudod, amire való!
Csak gondoltam valaki rendelt már tőlük, nem akarok lukra szaladni... Bár eddig a protein és a glutamin oké
A játék az nem játék!
-
-Mike-
addikt
válasz God Vazzeg #13957 üzenetére
1 000 Ft értékű Scitec Nutrition termékekre beváltható utalványt nyertél... (ma)
-
Coccolino_O
őstag
válasz mocsanisi #13981 üzenetére
Nem, az étrend nélkül nem fog menni.
Persze, hogy tökmindegy, hogy mennyi vízzel kevered, csak tajcsi láthatatlanban megmondja, hogy mi ratyi meg mi nem.
RexpecT: Mivel edzés utánra gyors szénhidrát kell, a hungarocell nem jó. Nem fog rólad leesni az izom, ha kihagyod, amúgy sem azon múlik az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
válasz Coccolino_O #13986 üzenetére
Akkor marad a banán
-
tajcsi
őstag
válasz Coccolino_O #13986 üzenetére
akkor miért veszel tejet a boltban, ha neked a vizezett tej is megfelel?
-
mocsanisi
senior tag
válasz dragonfx #13989 üzenetére
nyílván az oldalemelés a váll oldalsó rostjait dolgoztatja meg, döntött törzsűvel meg nagyon jól lehet a hátsó részt izolálni. De ez aszem alap.
Powerproteinből én ittam csokisat az ritka szar akár vízzel akár tejjel. Akkor volt fahéjas is, azt mondjuk pudingállagúra csináltam és bekanalaztam, úgy végülis annyira rossz nemvolt
-
tajcsi
őstag
válasz Coccolino_O #13992 üzenetére
Azt irta a kolléga, hogy ő 4-5 deci vízben oldja és olyan mint a vizezett tej. Ami köztudottan hasmenés szintű élmény. Vagy ember legyen a talpán aki attól nem krepál be. Namost erre írtam azt, hogy a tejes víz az ratyi, te meg erre hogy "én megmondom látatlanba hogy mi is a ratyi..."
-
meroly
veterán
Két szelet húsvéti sonka, két tojás, fehér kenyér, adta
Impossible is nothing
-
Coccolino_O
őstag
A pokol tüzében fogtok elégni galád tetteitek miatt.
-
Dani82
senior tag
én még tartom magam holnap délig. Utána egy durva láb edzés, majd 48h teljes diéta felfüggesztés 2 hónap után. Egy gramm csirkét és turmixot nem fogok tolni, ellenben minden mást... nagyyyon várom
-
meroly
veterán
válasz Coccolino_O #13997 üzenetére
Azért én sütiből max napi egyet, úgyhogy a purgatóriummal kiegyezem
(#13998) Dani82: sosem felejtem el mikor a 40 kilómat fogytam, húsvétkor felfüggesztettem (fél év után) és ettem mindent, még aznap ki is jött ahol bement
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Casanova*
veterán
ennyi bűncselekményt elkövetni?!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest