Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz Angel2014 #136728 üzenetére

    sütőzacskó. Én már szerintem legalább 1 éve így eszem minden nap kétszer és nem unom meg. Ahol én veszem 190 Ft. 8 darab, egy kiló csirkemellet meg lehet benne sütni 40 perc alatt, a végén meg 10-15 percig kivágom a zacskót hogy piruljon. Rakok mellé répát.

    A trükk amúgy, hogy a csirkemellet 1 napra (vagy legalább 1 éjszakára) sós vízben kell áztatni, aztán papírtörlővel letörlöm róla be a zacskóba 180-200 fok és ennyi, nem szárad, szaftos finom semmi további fűszer nem kell rá.

    De régebben kockáztam, olivaolaj - fűszerben pácoltam kicsit és megsütöttem, majd fedő alatt pároltam végén elsütöttem a folyadékot, soha nem volt száraz. De sütőben 0 zsíradék, de én 5-6 felé osztom el, attól függően van-e tervezett más kaja. Tehát egy kaja 166-200 gramm nyersen mért csirkemell napi kétszer, így 1 kilót könnyebb elkészíteni mint serpenyőben.

    Kb 1 óra 3 napra a kajakészítés. A reggeli ránotta mindig aznap reggel csinálom (10 perc max). Vasárnap és szerda este megsütöm a csirkét, megfőzők 300 gramm fehér és 300 gramm barnarizst ez megy két főzőlapon. Közben sül a csirke, ha kész a fehér rizs akkor a helyén megpárolok 225 (fél zacskó) brokkolit és 250 gramm zöldbabot.
    Közben megmikrózom a másnapi zabot, belerakom a fahéjat és a fagyasztott meggyet, ha kihűlt a fehérjét.
    Reggeli: tojás, bacon, sajt (tömlős - isteni a sült baconre nyomva és a rántottába rakva)
    Ebéd: barnarizs, répa, brokkoli, csirkemell
    Délután: zab
    Vacsora: fehérrizs, zöldbab, csirke

    A testúly 2gramm fehérje megvan, zsír 70 gramm, ch így 220.

    Mivel főz az asszony (diétás igényeimhez képest túl sűrűn) ezért eszek mást is, de ezt minden héten kétszer elkészítem. Ha nem lenne család qrva jó formában lennék :C

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák