- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz aliquis #117653 üzenetére
ja szubjejtív véleményem egy 3-ik amúgy akár 2. A kopasz fizikuma jobban bejön bár aelod mint versenyző jobban felkészült. A melltetkós srácnak a legjobb a fizikuma, de ő meg nem naturál mondjuk ez nem számít
ahogy nézem még a szakállas srác alsóteste jobb de felül legalább egál de aelod jobb. A másik kettő az tuti rosszabb mint aelod.
hogy hívják a tetkósat? Ahogy látom nyert nagyon ismerős valamelyik fórumról
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz aliquis #117653 üzenetére
(#117653) aliquis
Mindenki nehezebb volt nálam legalább 6-8 kilóval. Azért jó lenne tudni, hogy mi alapján pontoztak le. Mik a hibák, hogy tudjak tanulni belőle legközelebb. Bár az első és legnagyobb szerintem, hiába a szárazság ha nincs tömeg sajnos.
(#117654) Woodslave
A szakállas erős volt lábban. Főleg szemből. Oldalsó pózokban vertem, hát pózokban egyértelműen...
Aki meg a harmadik lett azt hagyjuk is. Se forma, se definíció. A szárazságról ne is beszéljünk. Full vizes volt.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
goodboy007
senior tag
válasz szuszinho #117655 üzenetére
Az nem tanga, hanem póznadrág, azt meg gondolom nap közben is hordasz!
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
aelod
veterán
válasz aliquis #117658 üzenetére
Kösz. Igen én is ezt a tanulságot vontam le belőle. Ezért is hezitáltam az indulás előtt, mivel 78 kiló voltam és onnan kezdtem el a diétát. De tanultam belőle és most indul a tömegelés szépen. Felmegyek 90 kilóra és onnan befogyok 80ba .
-
aliquis
tag
válasz goodboy007 #117659 üzenetére
Azért így 2016 derekán nézz szét az alsónadrágok széles palettáján,mert az ilyen tanga,bugyi simulós cuccokon kívül is van élet.
Viszlát!
-
kk831228
addikt
válasz aelod #117665 üzenetére
Hát akit fűznél, annak...
quantum: Ha jól tudom, mostanába Mária játszik, csak... Vagy Mátyás ugrik be még néha, beszélgetni...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
headhunter
addikt
-
rwin5
őstag
Ezt a képet haverom küldte (nem ő van a képen)
Görbe tükör lehetne a tápkieg cégek reklámjaival szemben
1x egy srác ecsetelte nekem, hogy neki 50-60 ezerbe van csak a tápkieg egy hónapban, és el sem tudná azok nélkül képzelni az edzést, de szerintem 1 kilót hízhatott 1 év alatt összesen, na ez a srác is hasonló.
-
rwin5
őstag
válasz qantum #117670 üzenetére
Ő idősebb nálam 2-3 évvel tehát ilyen 27-8 körüli lehet, és már 6 évvel ezelőtt is láttam lent teremben kb így ugyanígy nézett ki. Amúgy biztos van csoda genetika ellentettje is aki semmitől sem fejlődik, de ő pont azok közé tartozott, hogy csinált 2 gyakorlatot aztán elég is volt annyi az edzésből.
Van egy srác a termünkben évente szerintem 3 kúrát csinál. Mikor meg nincs kox akkor 2 pörgetőt szokott inni, meg kávét meg tököm tudja még mit, zabálja a sport szeletet. Mondtam neki, hogy előbb utóbb besokall a szervezeted, most nem láttam 2-3 hónapja azt mondták a pultos nők, hogy nincs kedve edzeni, de szerintem kiéghetett teljesen. Tegnap olyat edzettem am, hogy azthittem végén beájulok, hétfőre bejelentkeztem csontkovácshoz, mert érzem, hogy rám fér nagyon. Utoljára kb fél éve voltam és utána kb 4-5 napig olyan voltam mint akin átment egy úthenger.
-
kolosanyi
veterán
válasz headhunter #117668 üzenetére
Még mindig nem értem az idézőjelet.
Egyébként néha hiányzik, de annyira nem mozgat már az a stílus. Ott egy idő után rengeteg más dolog is képbe jön ha tovább akarsz erősödni. Hajlákonyság, koordináció, gyakorlottság, ízületek edzettsége, nagyon alacsony tzs%... Sokkal sokkal egyszerűbb konditeremben edzeni, arról nem is beszélve, hogy rossz időben marhára nincs kedvem kint fagyoskodni.
-
Radnix
senior tag
Myprot: 30% off (pro tipp: és fontban rendeljetek)
-
aelod
veterán
válasz rwin5 #117669 üzenetére
Mit keverget a fazékban? Zacskós levest? Menza koszton van. Aki 60e forintot költ tápkiegre és így néz ki az adja nekem azt a pénzt inkább és válasszon más sportot.
Nem menőzés és felvágásból csak viszonyítási alapként: én erre a versenyre 30e forintot költöttem kiegre. Vitamin, fehérje, BCAA, glutamin ment. (A kaját most ne számoljuk. De mint írtam az is csirke volt mint fő fehérje forrás.)
Sokan azt hiszik, hogy eleget esznek és hiába a jumbo nem tudnak hízni. Nem nem esznek sem eleget sem megfelelően. Egy srác is tanácsot kért 2 napja tőlem, hogy szerintem mit kéne SZEDNIE/VENNIE tápkiegben. Kérdeztem tőle ma mit ettél?
-Lekváros táska reggel 8kor.
-Délben (!) rizs meg csirkemell roston
-Du. háromkor pogács (meeting volt)Du. 6 körül meg rázza a fejét, hogy nem megy az ülő evezés. De ő tápkieget akar venni mert nem fejlődik. Ezért nem a tápkieg cégek a hibásak. Nem instant izmot veszel a boltban tőlük. Most Bunnyt idéztem.
No komment.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #117676 üzenetére
ezért mondjuk pont nem ők a hibásak ebben igazad van..
Bár ahogy a srác itt főzőcskézik nem tudom miért nem főz többet Valóban ez a legxarabb része és a legnagyobb bukója a főzőcskézés meg az egyéb konyhai teendők akármennyire is le lehet egyszerűsíteni
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #117677 üzenetére
Ez az alapja. Ha ez nincs meg nincs semmi értelme az egésznek.
5P - Proper Preparatipon Prevents Poor Performance.(#117669) rwin5
Ezt a képet nézve öcsém is izmosabb ennél. 182 cm és 60 kiló xD életében nem edzett egy percet sem.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz rwin5 #117669 üzenetére
Még régen voltam nyári melóban kvázi fizikai munkán.
Első 2 nap még normál mennyiségű kaja adag, de harmadik naptól estefele már fél kiló húsos szalonna 2-3 szelet kenyérrel úgy lecsúszott mint a szél és talán nem akartam éhen halni reggelig. Most meg kellene enni annyit, meghalnék.
Nem tápkieg szarokat kell enni. Mikor még a nevében is benne van, hogy tápKIEGÉSZÍTŐ. Nem a port kell nyelni kaja helyett. De ehhez mozogni kell és nem 2-3 naponta a kondiban 2 órát szarakodni, mert az magában szart sem ér.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #117681 üzenetére
ja én is megkövetem Zola mestert nyilvánosan. Lassan ott vagyok (ami még mindig nem nagy szám persze) hogy 100 gramm zab, 125 gramm barnarizs meg 150 gramm fehér simán lecsúszik egy-egy kajánál. A jó kajákkal eddig se volt bajom mert sokat tudtam enni, de ezekből is egyre jobban megy
-
Ribi
nagyúr
válasz kolosanyi #117681 üzenetére
Csak ugye ezzel az a gond, hogy nem a gyúrós pityu monnnya a kondiban. Emiatt valszeg csak legyint rá. Meg ez annyira általános szöveg. Neki valami trendi szar kell. Hogy elmesélhessen, hogy havi 60-at kőtött kiegre és azé néz úgy ki. Abban mi a pláne ha normál kajával néz ki rendesen? (Persze 60-ból így kinézni az megint művészet )
-
-
kolosanyi
veterán
Igazából nem rosszak a kiegészítők, de ha választani kell normális kaja és kiegészítő között, akkor nyilván a normális kaját választom.
(#117686) Woodslave
Akkor lehet csak engem utál.Izmos meg nyilván a hányástól leszel.
(#117690) Woodslave
Abból kiindulva, hogy szeretsz böjtölni, meg éhgyomorra edzeni délután 5-kor, simán el tudom képzelni a 100 g főtt rizst.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz qantum #117689 üzenetére
Szombaton volt ugye a verseny. Én úgy csináltam hogy hétfőn még ment 40 körül ch. K-sz-cs null ch. Ezeken a napokon natur csirkemell +vitamin, glutamin és napi 8-10 liter víz. Csüt este elkezdtem óvatosan a töltést. Natur főtt rizs só nélkül természetesen, mellé lekvár (házi szilva) és banán. Kis adag lefekvés előtt. Pénteken ue. ment kb. 500g (szárazon) rizst ettem meg így (kb 2 órénként ettem) és beiktattam csaló kajákat is. Twix, 7days de nem sokat. Ez ment egész pénteken. Erre a napra a vizet visszavettem fél literre. Szombaton nulla víz és csak szemét. Óriásmilka, oreos keksz, banán, minden ami cukros és mocsok egészen ugye a versenyig.
(Fasza volt ott dideregni a szinpad mögött mivel nem tudtam felöltözni mert a barnító nem száradt meg és ragadt - hozzáteszem úgy hogy reggel negyed 9kor fújtak le-. Ennyit a Protan-ról és a Bognár Geriről 10.500 forintért...A 10 órás kezdésből meg lett 1.5 órás csúszás. Nem mellesleg az egyik iráni bíró ott rendezgette a versenyzőit rá is várni kellett...aztán jött csak a junior kategória és utána mi)De ha jól megnézitek a képeket akkor látni, hogy sokkal fedettebb és vizesebb lettem az eredményhirdetésre mivel az egész műsort meg kellett várni, minden kategóriát, hogy lemenjen. Addigra meg hát ettem ezt azt ittam is rá. Ilyenkor meg mint a szivacs úgy fogja a szervezet a vizet.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #117693 üzenetére
[link] érdekes felvetések majd próbáld ki egyszer
My recommendations: Keep water and sodium intake the same. If you're used to drinking 2 gallons of water a day, continue drinking that amount up till an hour or two before the show-and that's just so you don't feel like you have to pee standing onstage! Similarly, if you're accustomed to eating 3 grams of sodium a day, continue doing so during peak week.
In fact, I've found that eating a meal relatively high in sodium, carbs, and fat 2 hours before stepping onstage can drastically increase vascularity and fullness.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #117694 üzenetére
Mindenkinél más működik. Lehet tölteni sóval de nagyon keveseknél válik ez be. Nekem ez most úgymond lutri volt, mi működhet és mi nem így nem kockáztattam inkább. Hallgattam a rutinosabbja tanácsaira és bevált úgy gondolom.
(#117695) qantum
Akkor olyan fehér leszel mint mint a keltészta. Semmi szeparáltság és definíció nem lesz úgymond látható a bírák számára a belőled, mivel hófehér vagy és cserébe még jól meg is vagy világítva a reflektorokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #117696 üzenetére
Mindenkinél más működik - mindig ezt mondják de qrvára nem így van. Ez biológia még ha én személy szerint hülye is vagyok hozzá.
De jó most tényleg ne menjünk bele vitába mert könnyen el lehet intézni te voltál már versenyen versenyzőként én meg nem mit pofázok
Nem is okoskodok tovább (illetve nem én okoskodtam csak linkeltem)
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #117698 üzenetére
Én értem, hogy link meg vmi guru ezt mondta, hogy ez a tuti.
mindig ezt mondják de qrvára nem így van. Ez biológia még ha én személy szerint hülye is vagyok hozzá.Pedig ez így van ..és ha már biológia minden szervezet más és más. Mind anyagcsere, testfelépítés, gyors és lassú izomrostok aránya stb. stb. alapján.
Én jól tolerálom pl. a magas ch-t. A megateszten az egyik srác két marék rizzsel tömegelt míg én 3x annyi ch-val sem tudtam csak +3 kilót magamra szedni. Ő +10kilót pakolt fel magára - igaz zsírban xD - de érted a lényegi mondanivalót.Ott van pl. Dexter Jackson. A mostani olimpiai felkészülése során elmondta, hogy ő nála nem kell elvenni a sót a diéta alatt sem. Nem köti a vizet egyáltalán. Más profi meg kerüli mint az ördög a templomot.
(#117697) Angel2014
Fogalmam nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs