Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz #81556480 #74380 üzenetére

    Az a baj, hogy lehet, ez nem ilyen egyszerű. Ugyanis azért egy akkor brand-hez amit a GTA képvisel, nem biztos, hogy túl jó ötlet nyitócímnek megjelentetni egy új részt. Inkább reális dolog, hogy a nextGen konzolok után 2-3 évre jönnek ki. Ugyanis ennyi idő alatt azért már sokat eladnak majd belőlük, így biztos alapot teremtve ahhoz, hogy a GTA V-el bevezet üzleti modell ott is sikeres lehet.

    Bár anno ugye a a GTA 3 kb. másfél évvel a PS2 startja után jött ki, viszont a legsikeresebb és sokak szerint a legjobb PS2-es GTA a San Andreas már a generáció vége felé (csak sajnos a PS3-al a Sony csúszót vele egy évet, így a tervezett 2005 végül 2006 lett). A GTA IV már 3 évvel a X360 startja után jött, de azért látszott, hogy ott is ráfért volna még valamennyi idő a fejlesztésre. Az V már generációváltás előtt pár hónappal. Érkezett, és ebből lett ugye Enhanced kiadás is (igaz addig prevGen-re elment belőle vagy 37 millió, másfélszer annyi mint amennyit a GTA IV összesen generált).

    Vagyis itt az a kérdés, hogy mit szeretne Take-Two és a Rockstar. Mert generáció elején (főleg premierbe), nem biztos, hogy hozna 10 milliós eladást egy év alatt. Bár egy GTA Online 2.0 idővel biztos, hogy sikeres lenne így is.

    Én azt jósolom az eddigi megjelenéseik alapján, hogy 2022 előtt ne nagyon várjuk új GTA-t, de lehet, hogy csak 23-ban jön (de amilyen szerencsém van az ilyenekkel, premierbe fog jönni :D).

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák