Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Đusty #6978 üzenetére

    Annyit azért még hozzátennék, hogy igaz, hogy fizetős a multi, de ha jól helyen keresgél az ember a neten (vagy akár itt a HA is) akkor az éves Gold 8000--9000, Ft is megkapható. Ebben most év végéig benne van havi 2 ingyenes játék. Igaz PS3-n is van előfizetési modell és ott is jár ingyen játék amik jobb címek is, viszont az egy előfizetési model miatt a játékokat csak bérled arra az időre amíg van előfizetésed. Bár nem tudom, hogy A PSN milyen csak hallomásból tudok tájékozódni de, elvileg a Live rendszer stabilabb, illetve gyakori a 500-1000 Ft-os akciók. Természetesen aki csak játszani akar plusz költségek nélkül annak egyértelmű a PS3, főleg mert szerintem jobbak az exkluzív címei (bár boxra is vannak jók). Illetve Xboxon az olvasófejet kímélheted azáltal, hogy minden játékot fel is (és valamit fel is kell) telepíthetsz a belső (maximum csak 320) HDD-re. PS3-nál meg úgy e az van, hogy az egy BluRay lejátszó is egyben. PS3-nál már nincs nagyon lehetőség már a PS2-re írt játékok futtatására, Xbox360-nál viszont a legtöbb Xbox-os játékot viszont viszi emulálva (már ha érdekel ilyen).

    Viszont írtad, hogy elsősorban GTA V-höz és talán RDR-hez vennéd. Ebben az esetben ha lehet akkor Boxot vegyél mert ha nem is olyan észrevehetően de ott picivel jobban néz ki, és fut mindkét játék. GTA V-nél elhanyagolható a különbség, bár a víz valamivel szebb Boxon és a mérések szerint talán 1-2 FPS-el jobban is fut. RDR- viszont Xboxon 720p natív, PS3-on 640p natív felbontással futt, illetve ahogy olvastam, PS-n több a bug. Ez egyrészt azért van, mert a PS3-ban sajnos gyengébb videóvezérlő került, másrészt meg a RAGE engine (ami a Rockstar játékok alatt fut az L.A. Noire kivételével) jobban szereti a Xbox hardverét. MEg úgy kb. az összes multiplatform cím is valamivel jobb Xboxon (mivel elvileg és gyakorlatilag is gyengébb mint a PS3 ezért erre optimalizáltak mindent).

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák