Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Carlytoo #66695 üzenetére

    Nem az volt a kérdés, hogy ki milyen jól kezeli a Photoshopot. Nekem is megy, az a munkám része, de ez hogy jön ide? Viszont akkor mondom másképp és a kép nem kép témát ezzel le is zárnám, mert fölösleges köröket futunk:

    Mivel nem várható el, hogy a vezetőség mindenhol ott legyen és mindenki kezét fogja, így kénytelenek vagyunk a lehető legtöbb infót bekérni. Ez van. Ha valakinek van annyi ideje, hogy PSben hamis képeket gyárt egy játék miatt, ám legyen, előbb utóbb úgyis kibukik és repül, totál megéri.

    Az, hogy az öcsém és a haverom begurultak, szerintem teljesen érhető.

    Nem az. Ne haragudj, de ha egy közösségbe behozol valakit, akkor azért te vagy a felelős. Ha nem tudnak normálisan viselkedni, a közösség szabályainak megfelelően, akkor minek hozod be őket? A korábbi leírásod alapján, ha Sky megy, akkor te is, ez tény, de nem azért, mert mártír vagy, hanem azért, mert a szabályok mindenkire vonatkoznak.

    Triathlete: Ha megengeded akkor megvárnám a másik felet, hogy mit reagál, mert anélkül nem hiszem, hogy lehet igazságos döntést hozni. Hacsak nem az legyen a trend, hogy a gyorsabb bejelentő nyer, bár ha azt nézzük az is elég következetes.... Értem mit akarsz mondani és te érted, hogy én miről beszélek? (költői kérdés, nem kell rá válaszolni, így is elég hosszúra nyúlt már megint a dolog).

    @mindenki: már az előbb is akartam mondani, hogy próbáljatok már meg kulturáltan megnyilvánulni az alapelveknek megfelelően. Én elhiszem, hogy néhányan így beszélnek élőben, de itt akkor is a Ph! alapelvei az irányadóak. A Sky-os témát pedig szüneteltessük, fölösleges, hogy mindenki leírja a véleményét külön-külön. Ha a kolléga jelentkezik, akkor meghallgatjuk. Pont, térjünk vissza a játékhoz.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák