Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz freeknight #65623 üzenetére

    Akulára az a megoldás, hogy ha a tuningolt gépágyút lecseréled az alapra. Ezután újra működik a Homing.

    Viszont kiegészítésként még egy két információ amit az adatbányás/szivárogtató kollégáktól:

    -A Terrorbyte képes lesz a játékosok szkennelésére akár vezetés közben is. Szkennelés után kiírja az adott játékos nevét, szintjét, hány játékost ölt meg és mennyitől halt meg, a lövési pontosságát, eddig mennyi pénzt kereset GTA Onlineba, mi a kedvenc fegyvere, rádióadója, járműve, valamint mennyi prostit szedet fel és hány öltáncot vett igénybe.

    -A Terrotbyte képes lesz mini drónokat is kiküldeni amit a játékos irányíthat majd. Ezeknek kettő fő támadó opciója lesz. Egy sokkoló opció meg egy önmegsemmisítés. A drónok nagyon aprók lesznek (kb mint egy játékbeli C4, de inkább gránát)

    -Különböző Freemodos Co-Op küldetések is indíthatóak lesznek innen amik a sikeres teljesítés után 30K-t adnak majd.

    -A Stone Hatchet szintén egy RDR2-es event-hez fog érkezni
    Maude-nak kell 5 fejvadász küldetést megcsinálni (ezekből 20db lesz). Ezek teljesítése után kapjuk meg ezt a jutalmat. Ha ezek után 25 ölést végzünk a Stone Hatchet-el (ami gondolom az előző ilyen event után lehet akár NPC is) akkor a jutalmunk 250 000GTA$ lesz. Valamint ez a fegyver is elérhetővé válik majd RDR2-ben (Social Club Accounthoz fog kapcsolódni, vagyis bárhová is veszed meg majd a RDR2-t megkapod majd).
    Ezek mellet a Stone Hatchetnek van rampage képessége is.

    Viszont azt is rebesgetik, hogy a Rockstarnak ez az idei utolsó tartalmai frissítése is, mivel tartalmazza a majd később jövő updetek nagy részét is. Ugyanis ebben az update-ben benne van az új Halloweeni és a karácsonyi tartalmak nagy része is.
    Illetve a Terrorbyte, Opressor MK2, Scarmjet, etc. dolgok csak majd egy decemberi (jelenleg Hacking néven futó) küldetéssorozatban fog csak elérhetővé válni. Addig az ideig, elvileg új Adversary módokkal akarják az időt kitölteni.
    Én szerintem viszont ezen utóbbi bekezdésemben leírt dolgok eléggé hitetlenül hangzik, bár van benne ráció, hiszen letöltései méretre elég nagy lett az update, Illetve tényleg csak a felét kaptuk meg az újdonságoknak (és itt nem elsősorban a járművekre gondolok , hanem a lehetőségekre).

    [ Szerkesztve ]

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák