Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrYoniko

    aktív tag

    Még csak új vagyok nálatok (kb egy hónapja), de a crew szigorítást én is helyeslem.
    Amikor beléptem volt mindenféle a barátlistámon, akikkel jó volt menni race-eket és egyébb módokat. Belépésem után meg lettem kérve, hogy takarítsak, mert a listámon szereplő egyének elég problémások voltak publicban.
    Ezt én megtettem, cserébe egy hónap alatt ott tartok, hogy 3 fullos MC bizniszem van, fullos bunkerem, CEO irodám, kocsis raktáram, 111-es raktáram, facility-m. Megvan a kuruma, a MOC, az Avenger, a buzzard meg az opressor. 10 Milla tőkém, ami hangár/deluxo/akula akcióra vár.

    Ezt ennek a normális crew-nak, köszönhetem. Szerintem nem volt nagy ár érte a barátlista takarítása.

    Aki maradt, az párom öccse meg a haverja, de velük nem sok gáz van, max élőben elkenem a szájukat, ha esetleg rosszalkodnának. Természetesen tudják, ha eladásuk lenne akkor segítünk és viszont, de inkább más sessionban bohóckodnak, ahogy a fiatalok szoktak... ;)

    Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

Új hozzászólás Aktív témák