Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz gyugyo79 #50836 üzenetére

    Mi is néztünk eladást rögtön mentem hegyinek segíteni (szerintem ez volt az első ph-s fegyverkereskedős eladás :DDD ) ott egy átskinezett liberatorral kellett 5 helyre ládát lerakni miközbe npc-s támadás volt, aztán próbáltam egyet magamnál is azt viszont egyedül. Ott meg egy insurgent pickup-al kellett eljutni a pontból b pontba npc-s támadás mellett. Mind a kettő nevetségesen könnyű volt. (persze ph sessionbe ezt azért tegyük hozzá)
    Nálam olyan hullámvölgyek voltak ezzel az új dlc-vel kapcsolatba. Először nagyon tetszett, aztán oltári csalódás volt (garázsba teszi a járműveket, meg mennyi mindent kell venni csak hogy 1 jármű is teljes lehessen stb.) aztán a poén részénél megint tetszett.
    Persze beleásom majd magam mert azért meg kéne ismerni milyen feladatok vannak suppli, eladás és missio közbe de már várom a reggelt amikor meló előtt ha nem lesz fenn senki akkor bemenjek egy public sessionbe ;]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák