Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Mr.Csizmás #47403 üzenetére

    Nem kell az ellennek masik ceoba lenni. Istenigazabol tokmindegy mibe van (ceo, mc vagy epp semmibe) csak a sessionbe legyen mert kulonben jon a 4 hullamnyi npc tamadas mindig 2 autoval. Ez sem hatalmas problema amugy mert csak meg kell allni a lopott kocsikkal es kiloni oket.
    Jotanacsok tolem hogy 100%os arral tud bevinni tamadas eseten is a kocsit.
    Elindulsz vele es a szelso savba lassan haladsz. Ha mar tudod mindjart varhatoak lekered telefonbol vagy m menubol a kurumat (mindenkepp meg is varod amig megerkezik) es lassan elkezdesz elorehaladni a lopos kocsical. Amint latod hogy jon az npc kocsibol kiszalsz es elkezdesz rohanni a kuruma fele (leheto legrosszabb esetben 1x meghalsz) utana beszalsz a kurumaba es a szembe savba megallva kilovok a kocsibol az npc-ket. Ezutan visszaforditod a nezetet egerrel (tehat hogy elolrol lasd a kurumad) ez azert fontos mert mindig arrol tamad az npc amerre epp nem nezel igy garantalhato hogy a szembe savbol erkezzen a kovetkezo 3 hullam mert ellenkezo esetbe abbol az iranybol johetnenek amelyikbe all a lopott kocsi es akkor eloszeretettel bele is hajtanak. Ha kilotted a 4 hullamnyi npc-t akkor elindulhatsz a sertetlen lopott kocsival. Az egesz max plusz 2 perc meg nemi tolteny de fillerekbol meguszhato a plusz koltseg.

    Anulu: a legdragabb ceo 4 millio a legdragabb autogarazs meg 2.5 millio.

    Freek: Mibek vettel helit? Azert hogy hasznald. Autoval tenyleg hosszu a 2 legolcsobb hely kozt ingazni helivel viszont pillanatok alatt atersz.

    Este kicsit kesobb erkezem mert megerkezett az 1080Ti. Nagyon hosszu munkanap lesz ez a mai...:(

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák