Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Mike #44035 üzenetére

    Szerintem ezt a témát már lezártuk. Nem mondtam olyasmit, hogy kinek hogy kéne játszania. Felvázoltam, hogy hogyan épül fel a játék. A szellemiségét - már megbocsáss, de - nem te döntöd el. Ez a fejlesztők dolga. A Hatred-ben sem leszel békés virágárus és a My Little Pony-ban sem lehetsz trancsírozós tömeggyilkos. Te legfeljebb azt választod meg, hogy a játék mely lehetőségeit használod ki.
    Amikor elkezdtél vele játszani, azzal vállaltad a játék szabályait. Nem egy non-PvP WoW szerverre mentél. Itt meg van a lehetőség arra, hogy keresztbe tegyél másoknak a saját érdekeid miatt. Az, hogy ez idegesít, érthető. Én sem szeretem, ha rám szállnak. Elnézést az obszcén közmondásért, de tényleg tökéletesen ideillik: Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megbasszák. De én ezért szeretem ezt a játékot, a lehetőségek miatt.
    Tegnap mi is csak raktáraztunk meg vittük a drogot, nem nyúltunk senkihez, mégis jöttek negyedóránként a szerencselovagok. Nem hisztizni kezdtünk, hogy miért nem hagynak játszani, hanem alkalmaztuk a bejáratott védelmi protokollokat. Megvédtük a szállítmányt és szanaszét lőttük azt, aki rossz szándékkal közelített felénk. Addig, amíg be nem látta, hogy itt ő most csak golyófogó lesz és érdemes odébbállni.
    Lehet persze másképp is játszani, ki lehet alakítani PH session-t, ahol a tagok megegyezése szerint mennek a dolgok, ez teljesen okés. De azért azt akkor sem szabad elfelejteni, hogy milyen lehetőségeket biztosít a játék és nem az van rossz helyen, aki kihasználja ezeket, hanem aki kárhoztatja azt, aki él velük.

Új hozzászólás Aktív témák