Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Plata #38647 üzenetére

    Hát, nem akarok fehér lovagot játszani, de nálam is megfordult anno 1-2 virágbolti játék. Manapság már nem, egyrészt egyre kevesebb a játékra szánt idő, így amúgy is válogatni kell, hogy mivel tolja az ember, meg nem is pörget ki AAAs címeket 1 hétvége alatt, így 1-1 címmel elég sokat el tud játszani az ember. Anno karácsonykor én is gondolkoztam, hogy igen vagy nem, főleg, mert nem tudtam milyen az online. Ha előbb tudom, hogy ilyen, akkor már az elején megvettem volna.

    GTA-ban nekem steam szerint már jóval 600 óra felett járok, ha jól emlékszem, ez így arányaiban nagyon jó ár/érték. Csak van, akik ezt így nem nézik, vagy még nem keresők és nincs rá pénzük. (Hardvert se lopsz, mert nincs rá pénzed, de nem leszel álszent, ismerem az érzést, amikor akarsz egy játékot, mert a haver már tolja, te meg ott állsz üres zsebbel.)

    sztmo: Pár smiley még kimaradt a hozzászólásból, pl: kék még nincs. ;] Amúgy 5 percen belül tudod szerkeszteni a hozzászólást.

    Az SC/Steam változatot szerintem kibeszéltük, összefoglalóban is le van írva, szerintem elég pártatlan módon.

    Más: Elvileg ma jön majd a Seven 70?

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák