Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz Puma K #38633 üzenetére

    Hát most ez az alap gémer pc is 99%-ban a GTA-ra van. ( háiába van még 6-8 elég jó címem, egyszerűen mindig ide térek vissza) Én ezeket tolom, valamiért megfogott, úgy hogy a hibáit sokszor észre se veszem. Ezt gondolom már észrevettétek itt a topicba, hogy ami másnak óriási bug, nekem az jelentéktelen dolog. Én minden idők legjobban kidolgozott játékának tartom, óriási tartalom van az onlineban. Az hogy egyes játékmódok kihaltak az egy dolog. Ha az ember nem csak várja hogy majd itt most jó izgalmas lesz majd valami, akkor tényleg unalmas. De ha van pár haverod és magadnak keresitek a szórakozást, akkor a játékban a lehetőségek végtelenek.

    RDR-megvan xboxra, játszottam is, nagyon sokat pókereztem benne egy időbe, éjszaka azzal töltöttem az időmet. magát a sztorit úgy 8-10 %-ig vittem el, nem szeretem a western stílust , de még így is jó, meg szép meg minden.

    valami rockstar játék biztosan várható mostanában, ha nem is GTA de valami szerintem lesz 1-éven belül. akár RDR folytatás is lehet. Hogy ez miért konzol exclusive, arról fogalmam sincs.

Új hozzászólás Aktív témák