- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Üdv!
A Google Chrome böngészőm frissült: Verzió: 114.0.5735.199 (Hivatalos verzió) (64 bites)
Tegnapi napig semmi gondom nem volt, vele, ma haza értem, bekacsolom, és több oldal, pl gmail, facebok a ful alap fehér szemkiégető világos háttérrel indul el.
Ezer éve ezt használom: Darkness - Beautiful Dark Themes addonsként, de mintha hiába van bekapcsolva nem működne.
Google keresőbe a matt fekete felület van viszont, nem így nézett ki, vissza lehet valahogy állítani ?
(nem megy max fényerőn a kijelző, talán amikor frissen volt telepítve a gép, akkor volt ilyen alap. )Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Szia!
Köszi, próbáltam nincs változás, töröltem a chrome -t teljesen, majd újra tettem, és jelenleg annyi a változás, hogy szerintem a Darkness - Beautiful Dark Themes addons egy az egybe nem működik, helyette a Chrome "alap" fekete sötét módja aktív, ami matt fekete, viszont a gmail az továbbra is fehér alap hátteres, és a facebook belépő oldal is, amint ott belépek már fekete, de ez a fekete háttér a "saját" sötét módja, ha ezt kikapscolom, akkor meg fehér. pfpf.
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
ledgeri
nagyúr
Ilyes féle lapaplji addonstat elérhető chrome-ról? (és az vajon tényleg chrome-only , vagy minden chromium?)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
_Atesz
addikt
Sziasztok!
NordVPN-em van, és egy jó ideje nem fér össze a Brave böngészővel, ugyanez a helyzet a Chrome-mal is. Ugye az alap ugyanaz. A google lap nem akar bejönni, de eleve lassabb a böngészés is.
Ha a kivételek közé teszem a böngészőt (split tunneling), akkor is ugyanez a helyzet.
Érdekes, hogy pl. Edge böngészővel nincs ilyen gond.
Újraraktam a Win10-et, de nem segített.
Írtam a supportnak, csak annyit tudtak írni, hogy valami gáz van, majd ránéznek. Ez több hete volt.Valakinek valami ötlet?
Próbáltam google DNS-t állítani, csak rosszabb lett.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #32400 üzenetére
megoldva, w11-en véletlenül nyitva lett egy új asztal, azon egy üres chrome - így mindig azt a sessiont akarta folytatni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
addikt
Az elsőt "To add the list for blocking pop-ups and anti-adblock bypass, you can click on this button" miután felveszem azt írja, hogy "0 használatban a listában lévő 0 szűrő közül". Ez miért van?
A 2. bányászósnál felismeri, hogy van benne "181 használatban a listában lévő 181 szűrő közül"
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Sonja
nagyúr
válasz Visormail #32407 üzenetére
Rosszul van megadva az oldalon, de a github oldalon már jól! Így vedd fel, és akkor 24252 darabnak kell lennie összesen (nálam csak 24221-et használ belőle)!
https://raw.githubusercontent.com/bogachenko/fuckfuckadblock/master/fuckfuckadblock.txt?_=3
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
GEPESZ66
veterán
A Speciális, vagy a Normál védelmet állítottátok be a Biztonságnál?
Ha használok vírusírtót, pl. Kaspersky, akkor mindenképpen maradjak a Normál védelemnél? -
Cs1csó
félisten
válasz GEPESZ66 #32412 üzenetére
Bőven használható alapon is mindegyik védelem de saját "lélektanuk" van amit érdemes ismerni plusz nem mindegy milyen szinten lévő felhasználó van előtte pl.:
Defendernél ajánlott lehet pl. a Defender UI-t telepíteni interaktív profillal.
Avast Free-nél érdemes hozzáértőbbnél az automata karanténozást előbb egy a felhasználóhoz intézett kérdésnek megelőznie.
Az ajánlatokat, adathyűjtést kikapcsolniBD Free-nél a reklámok (ajánlók) kikapcsolhatóak plusz esetlwg ott se legyen automata a döntés
Kaspersky-nél már bonyolultabb magát a védelmi szintet nem érdemes változtatbi (pl. ha van csúszka akkor azt "erősebbre" venni ellenben pl. a web-böngészővédelem résznél pár dolgot lehet a fürgébb böngészés miatt átállítani, és persze az ajánlatok (reklámok) kikapcsolhatóak bizonyos szintig.
-
trialboj
őstag
Hali, nincs rá lehetőség hogy telefonon Google drive-ra teljes folderele feltoltsek? Csak külön fájlokat enged az appbol
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
azbest
félisten
válasz RoryBreaker #31916 üzenetére
csak mert pont láttam ilyet, amit anno írtál. Ez egy átverés, hogy a chrome vírusírtó telepítésére hívná fel a figyelmet, valójában a kamu oldalon sikerült feliratkozni értesítésekre és az dobálja fel utána mindenütt a kamu telepítési felhívást, hogy fertőzést tegyen a gépre. Ki kell törölni a
chrome://settings/content
beállításoknál a webhelynél a jogosultságokat, hogy ne dobálhasson értesítéseket.Pont egy ismerősnél volt ugyanez ma és így láttam meg a régi kérdést róla.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Srácok!
Lehet rossz helyre írom a problémámat, de kéne egy kis segítség.
Eddig ha beléptem valahonnan a Google fiókomba, akkor a telefon feldobott egy üzenetet, hogy én voltam e aki belépett vagy sem. Rányomtam az igenre és bent is voltam.
Valamelyik nap állítgattam a fiókomban és most nem ezt dobja fel, hanem biztonsági kulcsot kér, stb. Ki tudom választani újra a telefonos opciót, de ez így megbonyolítja az életem. Hogy tudom ezt visszaállítani?
Köszönöm a segíséget! -
ledgeri
nagyúr
válasz Szellem. #32420 üzenetére
Ha meghagynád, akkor nem tudom, hogy hogyan lehetne nem az az alapértelmezett....
Ha nem baj hogy az nem lesz, akkor törölheted...Ez egyébként szerintem csak a pass-key automatikus telefonravezetése, semmi több.
Mik a lépések, amiket ez igényel, mint beléptetés (csak érdekel, mint ilyen kombós beléptetéssel nem rendelkezőt...)?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Szellem. #32422 üzenetére
Jaaa, hogy az nem saját kulcs... hujuj... (az a topik akkor relevánsabbnak érződik)
Oké... nem tudom: a telefon is érzékelhető, mint HW kulcs, mióta passkey cucc van. Kivenni ki lehet, vagy nem értem....Én már az advanced protectiont bekapcsoltam, az 2 fizikai kulcsot kér, mint 2fa, és nem passkey-es...
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
Megjelent a 115- ös Chrome
-
Lackooo84
nagyúr
Halihó, kéne egy kis help! Ez a nyavalyás Chrome sokkkkal jobban zabálja CPU-t ha youtube vagy twitch videót nézek, és rájöttem miért. Valamiért az integrált GPU "3D" funkcióját használja "Video Decode" és "Video Processing" helyett, és ez miatt a CPU ugyanannál a 4K vp9 videónál Firefoxszal18%:
Azért nem mindegy... HW gyorsítás be van kapcsolva, flagsban is be van az "override SW rendering list", semmi változás. Lehet ezzel valamit csinálni, hogy jó legyen, mint a többi böngészővel, és a GPU megfelelő "részét" használja a videólejátszásokhoz és ne zabálja szét a CPU-t??
Legion 5 laptop, Win 10 64bit, Chrome mindig a legfrissebb, most 115, i5 10300H CPU +(Intel UHD integrált GPU)
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Cs1csó #32428 üzenetére
Az üzi végén megtalálod. Amúgy van még 1650Ti dedikált GPU-m is, de videóhoz nem akarom beröffenteni, videókhoz bőőőőven elég volt mindig is az integrált. Most vettem észre, hogy a chrome-al némelyik 4K videónál elkezdett köhögni (hozzáteszem alapból energiatakarékos móddal 50%-ra korlátozva használom a CPU-t általában, mikor csak neten böngészgetek) és így is bőven elég mindenre. Mint írtam a többi böngészővel 20%-körül van a CPU használat a legdurvább 4K 60fps videónál is, a Chrome-al meg van amikor már meg-meg akad, így vettem észre, h vmi nem oké, mert a CPU van, h eléri a 100%-ot, ha más task is megy közben.
-
Lackooo84
nagyúr
-
SP4C3
veterán
válasz Lackooo84 #32430 üzenetére
Valoszinuleg crash-elt es atcsaphatta magat opengl-re. Manapsag szarabbnal fosabb drivereket nyomnak ki magukbol gennyvidia/shintel/amd is. Ha talalsz egy mukodot, akkor ahhoz kell ragaszkodni
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
AssAssynn
őstag
Mobilról nektek jó a Chrome?
Eddig nekem hibátlan volt, de két napja nem indul. Volt már telefon újraindítás is. Egyszerűen rányomok, felvillan, aztán egyből bezáródik. Telefon: Xiaomi Redmi Note 9S"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Köszi a válaszokat.
Még nem telepítettem újra, mert akkor ugranának a lapjaim, amik közül nem biztos, hogy mindet vissza tudnék keresni. Kicsit várok, ha nem javul meg 1-2 napon belül, akkor újratelepítem."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Létezik olyan extension chomrehoz ami böngésző bezárása után törli az előzményeket?
Mert sokfélét kipróbáltam,de valahogy egyik se működött valami jól.
(persze a többi böngésző ezt alapból tudja...) -
addikt
Ohh észre se vettem eddig, hogy a beállításaiban nincs ilyen. Én melóhelyen csoportházirendből állítottam be, ott van a szabályok között és jól működik.
Pl [link] itt van róla egy leírás (ebben mutatja a sima beállításokban is, ezek szerint volt benne ilyen korábban, csak megszűnhetett?). A házirend egyébként csak registry kulcsokat hozz létre, a leírás azokat is tartalmazza, tehát elvileg elég azokat megcsinálni.
Ezeket lehet így töröltetni vele:
browsing_history
download_history
cookies_and_other_site_data
cached_images_and_files
autofill
password_signin
site_settings
hosted_app_dataUgyanakkor itt [link] azt írják, hogy csak akkor működik ez a törlés szabály, ha a szinkronizáció is ki van kapcsolva. Ott linkelik a hivatalos leírásokat is [link] bár azt írják többen, hogy a registry verzió nekik nem sikerült. Hát én csak a házirendest próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Lackooo84 #32430 üzenetére
Na közben rájöttem miért lehetett Open GL-re állítva... anno elkezdett a google maps satellite nézete állandóan crashelni, és arra néztem megoldást. Na hát azzal akkor meg is oldódott, csak nem figyeltem, hogy akkor meg a videó enkód lesz gázos. Viszont így megint állandóan kressel a google maps satellite nézete már az ideg szétb*sz, nincs erre vmi más megoldás, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon?
-
Fecogame
veterán
Létezik ugyanilyen bővítmény Teams-hez, mint amilyen már van Slack-hez?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
somnia
őstag
Sziasztok!
Win 10-en Chromot használok és már 3. napja a Facebookban a hírfolyam ugyanazokat a bejegyzéseket dobálja fel.
mi a megoldás arra, hogy visszaálljon a régi rend?
Köszönöm ha valaki segít. -
Sonja
nagyúr
válasz somnia #32444 üzenetére
Ennek sajnos nincs köze a böngészőhöz, Facebook tulajdonság. Egy megoldás van, ha ezt a linket használod, így mindig a legfrissebb hírek lesz elől.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
snakebait
senior tag
Szia! Most ezt nem értem. Elmagyarázod röviden? Mert ha erre a linkedre kattintok akkor bedob a facebukomba és tényleg időrendi sorrendbe lesznek a hírek , vagyis legfrisebbek elöl. De ha kijelentkezek, majd ismét be, de nem a Te linkedre kattintva akkor össze vissza vannak a hírfolyamok.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője