- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz somnia #32751 üzenetére
A Google, mert állítólag szándékosan lassítják a Firefox-ot a YouTube-on. Ugyanakkor az eredeti reddit bejegyzést az ottani moderátorok már eltávolították. Valószínűleg azért, met nem igaz.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MaxxDamage
félisten
Valaki tudja ez miért van (már egy ideje) ?
Gépet bekapcsolom és Win betölt (10-es Pro) és Chromet megnyitom, majd "Előzmények" -nél van 32 lap és 21 lap (vagy ablak - na tudjátok mire gondolok ), ezeket megnyitom (mindig, minden nap, gép bekapcsolás után) és az összes lapot megnyitja és fekete képernyő van, leteszem tálcára és újra kiteszem teljesbe, majd ekkor van kép (a lapon). Ez Chrome baj, vagy nV Driver, vagy mitől lehet?Tehát első indításra fekete képernyő/háttér (a tartalom teljes területén) a gondom.
Oké megcsinálom minden nap 1x ezt a leteszem tálcára, majd vissza fel és jó lesz, de ha ezt se kéne, akkor jobb volna[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Tibiajax
nagyúr
válasz MaxxDamage #32757 üzenetére
basszus, pont ezért jöttem, hogy ugyanezt megkérdezzem.. a türelmem már eléggé a véges, elegem van ebből, hogy egyiket se nyitja meg reboot után, csak vagy félóra múlva.. vagy lesz nagyon gyorsan erre megoldás, vagy takarítom le a francba és nézek más böngésző után
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz Tibiajax #32760 üzenetére
Nálam intel (iGPU) nincs, csak dedikált van (RTX 2080 Super) de driver Update nem megoldás, tehát Chrome gond lehet.
W in11-n nem néztem.
W10 Pro és Win11 Pro is van (Dual Boot) a gepemen, na ma megnézem a 11-n is!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Tibiajax
nagyúr
válasz MaxxDamage #32761 üzenetére
tökmindegy lesz, sztem. máshol lehet a biib, nem op-szinten.
az viszont megoldás, amit írtál, hogy lerakom tálcára majd vissza. az meghozza a képét az oldalnak
legalább ennyi van... -
MaxxDamage
félisten
válasz Tibiajax #32762 üzenetére
Igen.
Én már egy jó ideje így csinálom...már megszoktam, de szeretnék leszokni róla inkább◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Tibiajax
nagyúr
válasz MaxxDamage #32763 üzenetére
az egyik utolsó (vagy legutolsó) szaros muszáj-design-update óta csinálja ezt egyébként..
előtte nem volt ilyen -
De4d
őstag
Egy kis segítséget kérnék, Chrome-t használok leginkább, de valamiért egy oldal "fő" oldala nem akar bejönni, ha al oldalakra lépek azok igen.
Másik böngészővel megnézne működik.
Olyan mint ha a bejelentkezésem ebben a böngészőben összeakadt volna talán a másikéval.
Hogy lehet ezt kiküszöbölni?Minden jó, ha a vége jó!
-
-
borges7
aktív tag
Valamit átállíthattam a Chrome-ban(PC), mert most egyáltalán nem kínál fel lehetőségeket, kiegészítéseket, ha elkezdek begépelni valamit a keresőbe, de sehol nem találom, hogy lehet ezt visszaállítani.
-
De4d
őstag
steam főoldala nem jött, be de ha alolalt adok meg, pl mondjuk maga a profilom az már bejött. Amúgy azóta sikerült megoldani, viszont az okát, hogy miért volt ez az számomra rejtély. Egy cc cleater-t futtattam amivel töröltem a böngésző-s paramétereket, utána jó lett. Egyébként https error 500at írt ki. és nem az oldal volt rossz mert másik bögészővel ment, illetve chrome-ban nem is tekert. A refreshel is azonnal x-re váltott.
Minden jó, ha a vége jó!
-
Krystal_s
addikt
Nálatok működik rendesen a Média átjátszása eszközre (Cast media to device)?
Eddig erre Edge-t használtam, jól működött, de pár napja próbáltam már többféle oldalról átküldeni a videók képét okos tv-re és csak fekete kép jelenik meg.
Ma próbáltam Chrome-on, de azon is ugyanígy csak fekete képet jelenít meg...
Rányomok az átjátszásra, látja rendesen a tv-t, kiválasztom és a tv-n fekete kép lesz. -
MaxxDamage
félisten
válasz Lackooo84 #32709 üzenetére
Már ez sem megy sajna...
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #32772 üzenetére
4.6.2 verzió (ez kimaradt)
-
Másnál még mindig semmi gond a jelszókezelővel? Megint eltünt belőle jópár jelszavam kompletten. Tényleg ennyire hülyén van megcsinálva, hogy ha egy régebben használt gépen újra bejelentkezezek, akkor eltünnek jelszavak?? Ekkora egy f0st... A drive-ból is eltünnek fájlok csak úgy, de az legalább már megjelent a híroldalakon is. Nesze neked felhő szolgáltatás, rohadt megbízható. Szerencsére a driveon nincs fontos cuccom, de a jelszavakról fingom sincs mik voltak, mert az ajánlott megjegyezhetetlen vackokat használtam sok helyen.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
titán
válasz aprokaroka87 #32776 üzenetére
Szerintem eleve agyrém ilyen helyen tárolni jelszavakat.
-
veterán
Igaz,de valamennyire kényszerből muszáj használni.
Ha az embernek rengeteg jelszava van, akkor azt egy idő után nehéz megjegyezni és az sem biztonságos ha mindenhol ugyanaz az 1-2 jelszó van használva.
Aztán vannak oldalak,ahol időnként meg is kell változtatnod vagy azért mert kiszivárgott jelszó,vagy azért mert biztonsági okokból az oldal megköveteli.
Na egy pont után a 20-30 (részben időnként vàltozó) jelszavadat megjegyezni…
Az meg nem életszerű hogy egy jelszavakkal teleírt noteszt hordasz magaddal mindenhova.
Persze lehet azt mondani,hogy simán megjegyezhető egy halom jelszó,de egyrészt ez emberfüggő,másrészt ahogy öregszik az ember,vagy éppen 1000+1 más dolog is leterheli az ember agyát úgy kezd ez egyre nehezebb lenni.
Saját tapasztalat.
Ilyenkor egy áldás a jelszókezelő.
Persze ha valaki mindenhol az 1234ABCD jelszót használja…
Tágabb ismerősi/kollégai körben megdöbbentően sokan használnak faék jelszavakat. -
válasz aprokaroka87 #32781 üzenetére
Az se jobb, ha elhagyod a pendriveot, és nincs titkosítva
Igazából tényleg a jól bevált papír+toll működik csak úgy látom.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
zizidor
őstag
Én most egy online jelszókezelőt használok, persze MFA bekapcsolva. 180 jelszó van benne, jellemzően 20-24 karakter hosszú, random generált kódok, nem is lehet megjegyezni őket, de social hacking módon kikövetkeztetni sem...
Ezt csak azért írom le, mert dobtam egy hátast, amikor valamelyik éppen próbált jelszókezelő program simán kiolvasta az összeset a böngészőből. Ezen az alapon bármelyik program megteheti.
Egyébként a Chrome-ból is lehet fájlba exportálni őket, érdemes is időnként, pont azért, hogy bármi történik, legyen róluk egy másolat. Amit persze biztonságos helyen kell tartani.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
Nem olyan rossz, dolog, a felelőtlenség pedig az lenne, ha mindenhol "abc123" lenne a jelszava.
Egy átlagos felhasználónak bőven jó/elég a böngészőbe épített megoldás.
Az pedig köztudott(?) hogy ha valaki fizikailag hozzáfér a gépedhez, pik-pak visszafejti az összes jelszavad. pl. [link]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
titán
-
classic B
senior tag
Melyik verzióban lesz mindenki számára alapértelmezett az új böngésző skin?
-
Nem akarom degradálni a tömegeket, és ide is inkább kockák járnak, de a tik-tok-ot látva valóban mindenki tudja értelmezni, hogy külön jelszókezelő? Az lesz az első dolga, hogy elfelejti a mester jelszót, aztán elveszti a biztonsági kulcsot is. A keepass önmagában is feladhatja a leckét. n+1 keepass és böngésző bövítménnyel tehető megfelelően kényelmessé (vagy ha úgy tetszik butítható le annyira, mint a beépített jelszókezelő, de akkor mi értelme erre külön programot használni? ). Egy vadidegen/céges gépbe be mered dugni életed összes jelszavát tartalmazó pendrive-ot?
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
A 32bites verzió is szálanként tud 4GB-ot foglalni, vagy összesen?
Szóval egy böngészőablakban tud max 4GB-ot, vagy az összesesen az összes megnyitott ablakkal?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
trialboj
őstag
Lehet már kibeszéltétek, de én nem olvastam. Miért barmolta szét a króm a csodafasza lenti letöltő sávot?
Láttam melyik letöltés mennyinél áll, miközben beszéltem a klienssel, könnyen megnyitattam bármit, lista volt miket töltöttem le, miközben tudtam írni whatsappon. Most egy kalap szemét, fent egy pici ikon elrejtve, kattintgatni kell hogy lásd mit töltöttél már le, ha elkezdesz írni eltűnik.
Ennél barom állatabb downgraddel még nem találkoztam. Van rá értelmes magyarázata a cégnek miért kellett másolni a Mozillat? Egy ideig még meg lehetett kerülni, de már kivették a kiskpaut és most nagyon zavar"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
válasz trialboj #32793 üzenetére
Nyiss egy új fület: chrome://downloads/ Tudom nem ugyanaz, de látod az előzményeket, ill. az aktuális letöltéseket.
Amúgy nekem pont nem volt a szívem csücske, szerintem feleslegesen foglalta a helyet.ArthurShelby
A 32bites rendszer max 4GB RAM-ot tud kezelni W10 esetén, W11 Home már akár 128GB-ot is. Szóval ez op.rendszer verzió függő. Mivel minden egyes fül egy új szál, annyit foglal magának amennyi kell. Még nem láttam olyan fület, ami pár 100MB-nál több RAM-ot eszik, de ez nem jelenti azt, hogy nem is létezhet, mindenesetre nem mindennapos fehasználás/WEBoldal lehet GB-os nagyságrendű memóriafoglalással.[ Szerkesztve ]
-
válasz borges7 #32795 üzenetére
Van ingyenesen használható "extrák" nélküli kiadása, ami a hétköznapokban nem feltétlen hiányzik. Viszont elég ritkán, de belefutni abba, hogy a szerver nem érhető el. Ilyenkor egyik jelszóhoz sem férsz hozzá (Személyes tapasztalat). Persze nem arra kell gondolni, hogy napokra kiesett a szolgáltatás, de meglepődtem mennyi mindenhez nem férek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
Üdv!
A legutolsó frissítés óta a fülek sávja a rendszerszínek helyett világos kékesszürke lett. Másnál is ilyen, és lehetne ezen változtatni?
Amúgy írt több új funkciót, de valahogy nem igazán hiányoltam ezeket. Már a lakat sincs, van helyette más, én két fekvő kulcsnak látom, meg kiír információkat, ha rámegyek.42LM660S
-
válasz OldMike #32799 üzenetére
Valószínűleg beállítottad a személyre szabásnál, az egyedi háttérképet, ami akár naponta változik, és a felület színei ehhez igazodnak.
Az üres kezdő oldal jobb alsó sarkában van egy toll ikon. Ott személyre szabhatod hogy minek milyen színe legyen.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest