-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz Cs1csó #31299 üzenetére
Igen, de most úgy vagyok vele, hogy marad az edge, nézem ott a hosszabb videókat, ott semmi probléma sincs, csak chrome esetében.
FunPro, mivel érdemes csekkoltatni a drivereket?
Manuálisan hiába néztem meg az összeset, a win szerint minden frankó és naprakész.
A drive easy szerint 21 elavult, de csak a pro verzió lenne hajlandó ezeket frissíteni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
FunPro
őstag
válasz S e t h #31301 üzenetére
Az a baj, hogy sok esetben neked nincs semmi ráhatásod.
Ahogy mikk írta, a vidkari driver a legtöbb esetben a ludas, de lehet, hogy a fejlesztők közül cseszett el valaki valamit.
Lehet, hogy a jelenlegi driver verzióban a te vidkarid meghülyült a chrome-al. De lehet a chrome-nak nem tetszik a vidkarid a mostani builden.
Ilyenkor csak annyit tudnál tenni, hogy mindent visszabutítasz arra az állapotra, ami még jó volt, vagy legyalulni a vidkari drivert -> tisztán felrakni az újat és felfrissíteni a chrome-ot a legújabb verzióra.
A windowst pedig még bele sem vettük a képletbe.
Ha így sem jó, akkor valószínű, hogy a te hatáskörödön kívül esik a dolog.
(Amúgy azért a vidkari a gyanúsított, mert azt frissíti az ember a leggyakrabban. Chipset, lan, audio, sdd cuccok nem frissülnek gyakran, bár ha ilyen jellegű frissítést csináltál mostanában, az is bekavarhat.)
A gyakorlatban nekem például volt olyan, hogy az egyik böngészőn a youtube el sem indult, hanem egy zöld háttér jelent meg a videó helyett. Vagy ugyan nem böngésző, de volt olyan, hogy a steam cseszett letölteni a játékokat, pedig nem frissítem drivert. A valve csinált valamit, azt kampó.
TL;DR:
Nagy valószínűleg csak annyit tudsz tenni, hogy vársz egy vidkari driver frissítést vagy chrome frissítést, ami remélhetőleg orvosolja a hibát.
Esetleg nekiállsz bújni a mindenféle angol fórumokat, hogy másnál is fenn áll-e ez a hiba, mondjuk a te típusú vidkariddal. Vagy hogy másnál sincs szinkronban a youtube.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Cs1csó
félisten
válasz S e t h #31301 üzenetére
A driverek nagyrészét magad is tudod frissíteni de nem feltétlen szükséges (eszközkezelőben kiválasztod a manuális frissítést betallózod a letöltött fájlt és frissíted. DE nem hiszem, hogy az gond a vga driver frissítése fontosabb lehet de annál sem számít ha mondjuk fél éves körüli ha már több éves az gond lehet.
-
h.adam.92
őstag
Sziasztok,
NET::ERR_CERT_DATE_INVALID hibára van valami orvosság?
Amiket már próbáltam:
-Google a barátom
-BIOS-ban beállítani az időt
-BIOS-ban beállítani az időt -1 0 +1 óra eltolásokkal is
-Ugyan ez Windows alatt is
-Windows alatt automatikus óra beállítás ki/be kapcsolásával egyaránt marad a probléma
-BIOS elem csere is volt
Ha valakinek lenne egy extra ötlete, hálás lennék. -
S e t h
nagyúr
válasz Cs1csó #31304 üzenetére
Lefrissítettem a vga drivert is, semmi változás. Most még annyit vettem észre, hogy a böngészőben a youtube videó alatt ha húzom időbeli csúszkát előre, akkor a kisméretű ablakban helyesen jelenítődik meg a videó, tehát az időrendnek megfelelően, viszont ha oda is kattintok, akkor nem azt látom, amit előtt a kis ablakban. Nem a hang csúszik, hanem a kép van lemaradva és ez a 4 óra körüli, vagy annál hosszabb videóknál fordul elő és csak a chromenál.
Köszi srácok, hogy foglalkoztatok vele, szerencsée van alternatíva, marad más böngésző, így elmaradt a világvége.
Ezért most nem rakom újra a win-t, de majd kíváncsi leszek utána, ha ez majd megtörténik, hogy lesz-e változás.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ablakos
őstag
Eltünt a webstorban az IMTranslator bővítmény. Be lehet ez máshonnan is szerezni?
-
Cs1csó
félisten
válasz Ablakos #31307 üzenetére
Külső forrásból inkább ne telepítsd, esetleg próbálj ki mást, hébe-hóba keress rá lehet előbb utóbb megoldódik a probléma ami miatt levették.
A Firefox-on és az S3 translator-t használom, a google áruház is hasonló beírod, hogy "transalt" és egy csomó találat lesz próbálj ki párat az elől lévő találatok közül. -
junior11
veterán
válasz böng ész ő #31309 üzenetére
Én sem szoktam többet megnyitni kb 7-8 oldalnál (MS Edge).
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
FunPro
őstag
Hát az a kérdés, hogy szórakozunk vagy dolgozunk?
Mert ha dolgozunk, én sokszor nem tudom megszámolni, hány tab van megnyitva.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
(ex)Cat
senior tag
-
Ablakos
őstag
Ha valaki hasznája az IMTranslator extension-t...
Megérdeklődtem mi történt, hogy nem található a webstor-ban a bővítményük.The Google remove ImTranslator form Chrome store base on issue
"Violation in the item's description".
After contacting Google Team we have fixed the issue which we believe
might have caused of the removing ImTranslator from Google web store.
The new update has been published November 19 and is awaiting for Google
Chrome Editorial Review.
Google Chrome Editorial Review can take quite a long time.Hamarosan visszakapjuk.
-
Cs1csó
félisten
válasz Ablakos #31314 üzenetére
Ahogy írtam, a készítőjétől függ, hogy a felmerült problémát - amit detektált a Google - azt milyen gyorsan oldja meg.
Anno a S3 Translator is valami ütközés miatt lett kidobva, a készítője oda-meg vissza volt háborogva de végül beadta a derekát és "kijavította" azóta újra elérhető a Firefox áruházban is.
Ez a megszoksz vagy megszöksz vagy az erősebb kutya baxik esete, és valljuk be a Google bazi nagy kutya.(jellemzően adatgyűjtés-adatgyűjtés-adatgyűjtés a probléma, mert ugye abból van az extra porfit mert el lehet adni ezt csinálta az Avast, és sok egyéb más cég amik persze szinte mindig belebuktak. )
[ Szerkesztve ]
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok,
Chrome-ban nem lehet már olyat beállítani, hogy semmiféle jelszót, előzményt ne mentsen el?
Csak azt találtam, hogy eltávolítsa azokat.Köszi,
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
Cs1csó
félisten
válasz RoryBreaker #31316 üzenetére
Esetleg ha "INKOGNITÓ MÓD"-ban futtatod. Ilyenkor ha jól tudom nem ment el semmit.
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz Cs1csó #31317 üzenetére
Igen, azt tudom, köszi.
Csak mintha régebben lett volna ilyen beállítás, hogy ne jegyezzen meg semmit...Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
titán
Olyan beállítás nincs esetleg a chrome-ban, hogy könyvjelző hozzáadásakor ne kelljen azt leokézni, hanem az adott kombinációra adja hozzá az alapértelmezett helyre?
-
nagyúr
Már egy ideje edge-t használok, de most feltettem a chrome-ot is, hogy ott is meglegyenek az edge-ben használt könyvjelzőim, jelszavaim. Próbáltam importálni az edge-ből a chrome-ba a Beállítások/Könyvjelzők és beállítások importálása/Microsoft Edge/Importálás opcióval, de nem történik meg az importálás. Ugyanazok a könyvjelzőim vannak továbbra is a chrome-ban, amiket annak idején használtam. (Természetesen be vagyok jelentkezve.)
1. Mit kell még csinálni, hogy átkerüljenek a chrome-ba (lényegében a google fiókomba) az adatok?
2. Az importáló ablak nem ajánlja föl a jelszavak mentését, csak a kedvencek/könyvjelzők választhatók, semmi más. Nem lehet a jelszavakat importálni? -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Zoom előadás közben szakadozik, csúszik a hang. DIGI topikban azt mondták kiegészítő miatt is lehet. Ezek közül melyiket kapcsoljam ki? Bitdefenderre gondolnék. Lehet a legjobb ha kikacsolom az összeset, majd egyesével vissza.
[ Szerkesztve ]
-
blue eyes
tag
GoogleChromePortable_96.0.4664.45_online.paf.exe telepíttettem fel de ezt hogy lehet frissíteni (hibakód: 1: 0x80004005) amikor majd van frissebb verzió.
-
SP4C3
veterán
-
nagyúr
De ezt is olvastad? Mert nyilván nem arról van szó, hogy nem találom a beállításokat. Nem történik meg az importálás, hiába használom a Beállítások/Könyvjelzők és beállítások importálása/Microsoft Edge/Importálás opciót. Van még valami más teendő is, vagy egyedi hiba lenne?
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz liszi70 #31330 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy valami köcsög hozzáférési hiba lesz, próbáld admin jogokkal futtatni a chrome-ot, lehet nem fér hozzá az edge-es userdata-hoz.
Ha nem jön be, akkor edge-ben bookmarks, export as html
utana chrome import "bookmarks html file"[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
nagyúr
Rendszergazdaként futtatás esetén is ugyanaz a helyzet.
Most feltelepítettem a chrome-ot egy másik gépre is. Itt annyiban változott a helyzet az előző géphez képest, hogy nem csak kedvenceket/könyvjelzőket lehet menteni, hanem mindent, viszont nincs edge-opció. IE meg az elmentett html fájl lehetőség van csak.
A böngészők által elmentett html-fájl, ha jól gondolom, csak a könyvjelzőket tartalmazza, a jelszavakat, belépési adatokat nem. Szóval azzal nem vagyok sokkal előrébb.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz liszi70 #31339 üzenetére
Tippre regisrty key-t keres a telepitett bongeszok utan, mindegy, hulyeseg. A legfuggetlenebb megoldas a legmegfelelobb _mindig_.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Feltűnt, hogy a Chrome-ot szervezet kezeli, amit nem teljesen értek. Töröltem registry-ből Chrome alatt az értékeket, de visszakerül.
chrome://policy ezt mutatja. Mi lehet a megoldás?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
válasz Cs1csó #31347 üzenetére
Nem, csak első blikkre azt gondoltam, hogy malware de tiszta a gép. Aztán elkezdett érdekelni, hogy miért kerül vissza a registry-be folyton ez a két bejegyzés, ami látszólag a szervezeti megfigyelést okozza (még ha nem is áll fent). Még érdekesebb volt, hogy korábban nem tűnt fel, ergo nem volt felügyelet aktív.
PSN ID: marquuard
-
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Ide írok, mert nem találtam megfelelő topikot.
A google keresővel van gondom: találatok között egyre több hu.weboldal.com, hu.weboldal.ru, hu.weboldal.ro találatot ad be, amik tört magyarral vannak fordítva. Arra gondolok, hogy valami fordítás van engedélyezve, de nem találom, hogy hol kell kikapcsolni.
Valaki tudja, hogy mi lehet ez és hogyan lehet megszabadulni ezektől a találatoktól?
Egyébként rókás böngészőt használok.
Mindennemű segítséget előre is nagyon köszönök.
Üdv,
Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs