Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gerzsol

    aktív tag

    válasz LacaWRC #5662 üzenetére

    Nekem pontosan ugyanezek a hibák voltak a 4850-emmel, majd folyamatosan egyre jobban sűrűsödtek, végül elértem arra a szintre hogy már windows alatt is leáll olykor-olykor az ATI/AMD driver és újraindul.Bár nekem bevillanó csíkok és foltok is voltak a képernyőn. Tanácsolták nekem hogy más verziójú drivert használjak, de az sem jött be. Én nem frissítettem BIOS-t. Visszavittem a boltba, ott azt mondták valószínűleg kártyahiba, de visszaküldik a beszállítóhoz így az időbe telik. 1,5 hete van bent a kártyám, 2-3 hetet mondtak..
    Én nem értek a garis dolgokhoz, de szerintem frissíthetsz rajta BIOS-t. A bolt/beszállító nem fogja tudni megállapítani hogy milyen bios van/volt rajta azelőtt, milyennel adták el és milyennel hoztad vissza, szerintem nem jelölik sehol. Annyi hogy ha a BIOS frissítés nem sikerül és azért lesz rossz a kártyád akkor az szerintem nem garanciális javítás, és ebbe beleköthetnek ha olyan a bolt. De ha nem rontod el a Biosfrissítést és nem javul meg a problémád akkor vidd vissza a a kártyát mert hardverhibás és az ugyanolyan garanciális attól függetlenül milyen Bios van rajta, max a boltba ne mond meg hogy biost frissítettél rajta, ők úgy is megnézik és megállapítják ha a Bios a rossz, ha hardverhiba , ha más, ennyi.. bár 2-3hetet számolj..
    De nekem semmi nem oldotta meg ezt a problémámat. Reméljük a tiéd meggyógyul, mert a garira várni örökkévalóság.. Sok sikert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák