Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz C64 #22179 üzenetére

    Persze hogy jogod van azt feltetelezni hogy szetszedheted a VGA-t de ez nem USA; igy fuggetlenul attol, hogy te ugy gondolod hogy szetszedtem es ha elromlott akkor jotallas keretein belul intezzetek meg ez nem fog megtortenni.
    Ugyanis meg ha hivatkozol is arra hogy az 1eves kotelezo jotallas keretein belul boltnak kell bizonyitania hogy a kartya a szetszedes nelkul is tonkrement volna (ehhez maris mehetsz BT-hez amit majd jol nem fogadnak el kotelezesnek, szoval utanna mehet a par eves pereskedes) es valami csoda folytan a beszallito kikuldi a gyarto szervizebe, a gyarto instant megvonja a termekre vonatkozo szavatossagot es nemhogy ugyanott vagy ahol a part szakad de meg meg is teritheted a beszallito szervizbe juttatasanak koltseget :U .

    Krisz:85: Az eredeti kerdesre valaszolva: Csak az EVGA es csak direktben allja a szavatossagi kotelezettseget a hutoborda eltavolitasa utan is. Az 1ev kotelezo jotallas ugyanugy elveszik amint kibontod de szavatossagi igennyel fordulhatsz az EVGA fele. Aki pedig csak abban az esetben fogadja a kartyad ha az oldaluk "Where To Buy" szekciojaban feltuntetett "Authorized Reseller" vagy "Authorized Distributoron" keresztul vasaroltad a kartyat, valamint ha eladod vagy masodkezbol veszed akkor ez is instant buko mert a szavatossag pedig nem szall at az uj tulajdonosra sem.

Új hozzászólás Aktív témák