Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz bozsozso #18989 üzenetére

    Egyáltalán nem lényegtelen. Ahogyan az sem, hogy milyen termékről van szó.

    Nem szóltam hozzá egy ideje... olvastam a legutóbbi hozzászólásom óta a témába írt panaszokat, és meg kell mondjam, hogy szemmel láthatóan sokan szinte keresik a problémát.

    No offense, de aki "okosban" céges számlára vásárol magán célra a "nevenincs" webshop-ból, vagy telefont vesz a "kínateló.org" "xiaomiphonestore.hu" jellegű, egyik nap létrehozott, másnap eltűnő webáruházakból, csak mert "ott a legolcsóbb", nem is beszélve az Edigital-ba vetett rendületlen bizalomról...

    Az - komolyan kérdezem - min csodálkozik? :F

    Egyébként a konkrét esetedben nincsen semmi, amire a fogyasztóvédelem tudna intézkedni. Az esetek 99%-ában arra ügyelnek a webáruházak üzemeltetői, hogy feltüntessék az információt, miszerint "a honlapon található adatok tájékoztató jellegűek".

    De... amennyiben bizonyítani tudnád, hogy a fogyasztók széles körét érintő, tudatos megtévesztésről van szó, akkor a GVH esetleg foglalkozhatna a bejelentéseddel, de ez sem egyszerű manapság. (Egyébként a "tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok" 5. és 6. pontja érvényes jelen esetben.)

    HÍvd fel az ügyfélszolgálati irodájukat, és kérd ki a véleményüket!

    Mindenesetre mondd vissza a rendelésedet, és kérd vissza a pénzedet!

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák