Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AxBattler

    félisten

    válasz Gyuri27 #18061 üzenetére

    Hát ez az! Ha nem tudták javítani, biztos küldtek volna cserekártyát! :K
    Amikor erre rákérdeztem többször is, ugyanaz volt a válasz: "Nem küldött, mert már 380-asból nincs nekik", meg "Nem küldött és kész", pont. Ami így erősen BS-szagú kijelentés.
    A fejemet rá, hogy a kártya közelében sem járt a gyártónak... persze ez nekünk nem gond, mivel a fogyivédelem, vagy a B.testület ezekről (utaztatás, gyártói szerviz, cserekészülék elutasítása) papírost kérhet a kereskedőtől. ;]

    Vagy a boltba megy a mókolás. Vagy a nagykerbe. Csak ugye itt mivel gyártói gari van sehogy nem jön képbe a nagyker.
    Na, ez a másik amivel kábítottak, hogy az a gari nem is gyártói, hanem forgalmazói (végig hárítás + ködösítés a gyártóval), és a forgalmazónak most csak ezek a kártyái vannak, szóval kajáljam be, oszt' lehet tágulni.

    Mindegy, arra jutottunk haverral, hogy a fölösleges körök helyett valszeg' még utoljára felajánljuk: egy korrektebb 1050Ti-t (Aorus, Strix, MSI Gaming, és nem az az akciós, csumpi Asus Phoenix) elfogadunk a Gaming Gigabyte helyett, de ha kötik az ebet a karóhoz, akkor marad a békéltető + jogász ismi.
    Teljesen hülyére azért ne akarjanak venni.

    (#18060) asdf_
    Az a legnehezebb kör szvsz, utoljára hagynám.

    (#18059) Attix82
    Aprón, használtan, 1 év hátralévő garival valóban 40k HUF-ot ér, de a garis ügyintézés kicsit más tészta.
    Inkább kíméld magad... hacsak nem vagy az AQUA alkalmazottja, akkor megértem, hogy itt pörögsz. Ez esetben dolgozz is meg szépen a pénzedért!

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Új hozzászólás Aktív témák