Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ML320

    aktív tag

    válasz Ariadne #1435 üzenetére

    Szűklátókörű vagyok szerinted? Lehet. Szerintem meg te csak az egyik oldalt vagy hajlandó látni...
    Minden tiszteletem a tied azáltal, hogy a vevői jogokért kiállsz. Kellenek az ilyen emberek! Viszont ahogy te magad elismered, hogy TE hajlandó vagy többet adni cuccokért a többlet szolgáltatásért és tartalomért, és ez alapján meg is kapod azt, ami téged illet (többé kevésbé :DDD ). Ugyanakkor miért várod el, hogy a szarért-hugyért vett bóvlisok is ugyanezt az elvárást kapják? Most ne a törvényt vedd elő. Azt egyértelműen be kell tartani. Én ellenben talán egy rossz példát tudnék felhozni, hogy mit is érzek: Ha a rendőr leint egy ellenőrzésre, akkor nem az a lényeg, hogy van-e rajta sapka, vagy sem. Lehet, hogy jogilag olyan nincs: feltételes garancia. Jobban esne, ha mindenhol jegyzőkönyvekkel, szakértői véleményekkel, megtámadott szakvélemennyekkel és egyebekkel rohangálnánk? Lehetetlen állapot lenne. Az a fontos, hogy mit írnak le a cégek a honlapjukon? Belinkeltetem mindenkivel a törvényt, és akkor jó világ lesz? És még folytathatnám.
    Az, hogy megnyertél pár bírósági pert, az szép dolog, és maximálisan igazad van. Hát ennyire hülyének ne nézzen senki senkit, és ha nem hajlandóak azt visszaadni, ami neked törvényesen jár, akkor verd is ki belőlük. Ellenben: ahogy már korábban jelezted, már fix helyed van a vásárlásra. Megtennéd velük is ugyanezt? És ha az fáj, hogy a boltosok általánosítnak, akkor nekünk is had fájjon a te általánosításod.

    A fő gond az, hogy maximum egymás szapulásába mennénk át megint, úgyhogy nem is folytatom. Legyen igazad. Sajnos most nem tudom megtalálni azokat a kifejezéseket, amikkel jól le tudnám írni a véleményet, és tudom, hogy hiába is koptatom a billentyűket, nem fogod átlátni, hogy a te hozzáállásod sem lesz hosszútávon eredményes. És csak arra vigyázz, hogy a sorsnak nagyon furcsa a humora. :R

    Ember tervez, Isten perverz...

Új hozzászólás Aktív témák