Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Biznisz Elek #11712 üzenetére

    Korábban már kérdeztem garancia ügyben [link], akkor azt mondták, h 12 hónap a kötelező, illetve kisker is annyit rá, amennyit a beszerzés helyénél is biztosítottak.

    Zavaró tény manapság, h sok helyen a hivatalos pl. 3 év gari helyett, csak 1-2 évet adnak...volt olyan esetem, ahol miután felhívtam az adott üzlet figyelmét rá, javították (3 évre), de volt ahol, továbbra is csak 1 év volt.
    Persze lehet mondani, h olyan helyen kell vásárolni, ahol megadják rá - mert nyilván szerencsére akadnak ilyenek is - csak kevés az ilyen...illetve, ha több dolgot rendelne az ember, akkor futárdíj miatt, jobb egy helyről.

    Pontosítva a dolgot, tehát , ha én akarok venni xy terméket, amire jár(na) 3 év hivatalos gari (még dobozán is rajta van :DDD ), viszont a webshop csak 2-t ad, akkor utólag sehogy sem "kötelezhetőek" jogilag arra, h az eredeti időtartamot adják rá meg, ha már megvásásroltam, számlát aláírtam (maximum egyéni megegyezés alapján, ha jó fejek). :F
    Tehát eleve, v olyan helyen veszek, ahol fix megadják rá, v a további éveket magánál a gyártónál RMA-ügyintézés útján érvényesíthetem, de akkor pl. egy esetleges cserénél is saját költségre kell felküldeni, hosszadalmas stb.??

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák