- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz echterion #72047 üzenetére
Még mielőtt egymás torkának estek, lecsekkolom, mert a Dell szeret kavarni; lehet, hogy abban ami nálam van abban talán nem BOE panel van, azért lett egy picit jobb az általam mért érték.
szerk:
Közben le is csekkoltam:
Hinnye, basszus! Nagyban nyomják a gagyizást a Dell-nél: FullCom Tech B07W532W3X kijelzője van benne Annyi talán azért bíztató, hogy az Innolux beszállítója...
Egyébként jól mért az X-Rite; ez a dzsunkaszökevény 300 nit-es, viszont, hogy mekkora a színtelítettsége, azt nem tudtam kideíteni[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
vakablak93
őstag
válasz KillHates #72050 üzenetére
Köszi a választ!
Vagy úgy, így már értem mire célzol.
Csak elsőre furcsálltam mert ha van több sebből, hibából vérző rendszer mint a jó öreg winfos akkor az a kis kuka a Tatuinról...
Kb csak referendszia készüléken megy normálisan, minden máson egy vicc.....Az mondjuk igaz hogy azok a tömegek akik csak netezni tartottak PC-t laptopot azok ma már nem tartanak, azt viszont sajnálnám ha egy nap kontrollerre lennék kényszerítve, valszeg inkább abbahagynám a játszadozást...
-
nagyúr
válasz vakablak93 #72052 üzenetére
Elnézést, elsőre nem fogalmaztam egyértelműen
" azt viszont sajnálnám ha egy nap kontrollerre lennék kényszerítve, valszeg inkább abbahagynám a játszadozást..."
Kaptam kölcsön a múltkor egy öreg PS4-et, szereztem hozzá olyan "félbillentyűzet-egér" kombót; ne tudd meg mekkora flash volt úgy nyomni a Last of Us-t Nekem akkor letaszította a gamer trónról a PC-t. Teljesen más játék élményt adott. Valahogy jobban átgondoltabb, fliudabb volt az egész... Mondjuk a marokkontrollert képtelen voltam megszokni Pedig azt mondják azzal jobb játszaniTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Dhampir
félisten
válasz KillHates #72051 üzenetére
Az is érdekes, hogy a drága csúcskonfigurációnál is írnak különbséget a kijelzőknél, amelyekben már RTX 3060 videokártya található.
A leírás szerint elérhető 300 nit, 165 Hz és 250 nit, 120 Hz kijelzővel is.
Itt látható például egy Inteles és egy Ryzenes konfiguráció esetében gyengébb kijelzővel, hacsak nem elírás:
-
Smithy87
senior tag
-
Picco
addikt
válasz Dhampir #72055 üzenetére
igen, tobbfele kijelzovel szerelik.
valoszinu ez a 120hz 45% NTSC szutyok van az en legiononba is, de jobban van hangolva mint a amit a razerbe tettek, ami szinten 120hz volt, na ott ertekelhetetlenul rosszak voltak a szinek.#72043grizlisandor: igen, szerintem odabiggyeszthette volna, de evvan, ha nagyon meg akarjuk tudni legalabb keresheto.
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
Azt szeretnem megkerdezni adott egy 2 eves Asus Rog Notebook, (G531GW) I7-9750H procival.
Frissult ma a biosom (308 ra) viszont nagy meglepetesemre latom le van zarva az undervolt opcio a ThrottleStop progiban.
Probaltam visszatenni a 307-es vagy a 306-os biost az utobbinal engedte is ismet az alulfeszko beallitast a Throttle Stop de ujrainditas utan allandoan vissza frissult a 308-ra a bios.
Rohadt idegesito ez ugyanis a jatekokban be benyalja igy a 93-95 fokot a proci.. Miert jo ez az Intelnek ez normalis igy??? Suvit maxon a gep megy a hutes fullon brutal hangos..
Amikor gyonyoruen belottem egyszer sem ment 83-85 fok fole a Throttle Stoppal...
Kivancsian varom ki mit tanacsolna a temaban.
Koszi
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz nimmrody #72059 üzenetére
Az auto update-re nem tudok nagyon mit mondani, majd azok mondanak rá konkrétumot, akiknek van asus gépük. Szerintem bios-ban vagy az asus saját progijában lehet talán kilőni ezt.
Az UV levétele meg egy sebezhetőség elleni lépés volt az Intel-től ezeknél a prociknál, ezzel nincs mit tenni, korábbi bios-t kell használni, ha UV-zni szeretnél.[ Szerkesztve ]
-
AshaNoR
tag
Sziasztok
Vásároltam egy gaming notebookot.
Gaming során mikre kell figyelni (gondolok pld az akksi allapotanak megóvására, stb)? -
DonDragonka
őstag
válasz nimmrody #72059 üzenetére
???
Visszafrissül, úgy hogy téged meg se kérdez? Az okés, hogy igyekszik, de nekem azzal kezdte amikor downgraded BIOS verzió volt fent, hogy van új akarom e... Azt mondogattam minden újraindítást követően, hogy nem, oszt maradt minden úgy ahogy volt...
Nem a legjobb megoldás, de nem frissíti vissza ha nem engeded, de lehet azóta már ezen is lett változás, most épp a legutsó BIOS van fent szóval nem rinyál... Windows 10-re (Pro-ra) van olyan progi ami nem enged egy adott frissítést telepíteni(ki lehet választani mi nem települhet és ez gyári MS cucc, csak kevesen tudnak róla), de Win11 alatt már az sem működik, telepít mindent ha tiltva van ha nem...
Azzal játszhatsz még, hogy a Windows\Firmware könyvtárból időközönként törölgeted az ott lévő BIOS állományokat, de úgyis mindig letölti és ha ott van állomány akkor az UEFI meg az OS elkezd azon ügyeskedni, hogy fel is legyen telepítve[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Smithy87
senior tag
Kérdés!
Ha kényelmi szemportből szeretnék egy hűtőpadot tenni a legion alá akkor milyet? Mert ha jól vettem észre alúl szívja a levegőt amit így találtam próbára padot az pedig elfelé szívja a noti aljáról. Ez nem tudom mennyire ok hogy ellentétes irányba szívnak Amennyire emlékszem a fiziki aórára az nem fog jó eredményt hozni.
-
k-adi
nagyúr
válasz #45252096 #72034 üzenetére
"Ez a lista nagy reszben oke, mert nem csak a teljesitmeny alapjan vasarolunk gepet.
Legion 7 valoszunileg a rettetoen bugos es zavaro iCue szoftver miatt van ott, ahol."
Már nem azért de álljunk meg egy pajkaréti szóra.. ez a nyafogás az icue kapcsán annyira másodlagos, vagy inkább harmadlagos probléma, egy ilyen teljesítményű+anyagfelhasználású gépnél főleg, hogy röhej emiatt lesorolni -1 tier... Simán S tier az a gépAmúgy azért is vicces ez a icue-bug story rinya, mert simán kikerülhető az egész bug.
Mondjuk az valóban szánalmas, hogy 1év alatt nem tudták patchelni ezt, de egyrészt a gamer laptopok többségét tápkábelről használják a userek (érthető okok miatt..), ekkor technikailag lényegtelen az icue battery-szívás bug.
Másrészt meg kikapcsolható az icue (azaz terminálható a folyamat user által) és akkor megszűnik a battery-szívás gond. Ami ekkor a probléma, hogy csupán nincs "annyi" rgb effekt... tehát igazából egy olyan feature vesztésről beszélünk aminek hatására X db rgb effektből kiesik Y db, de továbbra is lehet karácsonyfát varázsolni a gépből az alap effektekkel ha ahhoz van kedve a usernek ÉS a teljesítmény, stb. változatlan marad. NA bumm, micsoda világvége probléma.Szerintem sokkal nagyobb gáz annak az asus gépnek a random restart bugja, hogy csak 1 példát hozzak. Na azt nem nagyon tudod kikerülni.. még. ÉS fix sincs rá még.
-
DonDragonka
őstag
annak az asus gépnek a random restart bugja
Ami nem minden típust érint, mert például az enyém még egyszer nem restart-olt random, pedig aztán van már benne futási idő mert majdnem állandóan megy. Ami amúgy pont ugyan így kikerülhető, csak tudni kell hol vannak az adott problémára megoldások...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
nimmrody
tag
válasz DonDragonka #72063 üzenetére
Bizony meg sem kerdez .. ujrainditasnal.
Rengetegen erre panaszkodnak sajnos.
Hatha lesz valami okossag ra a windowsba nyulkalas sem megoldas sajna.
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok,
Végül ha nem is Black Friday-en, de bevásároltam egy inteles Legion-t (tudom, tudom Ryzen a király, de ez most viszonylag szándékos döntés volt)
Viszont szeretnék a benne levő 2x4GB helyett 2x16 GB ramot belepakolni. (proci i7-10750H)
Intelnél is kell a magas órajel, vagy lehet lőni 2666-os modulokra?
Hol tudnám úgy beszereltetni, hogy ne vesszen a 3 év gari? (elsősorban ezért vettem kiskerből magánszemélyként, úgyhogy nem szeretném bukni)Köszi
-
vakablak93
őstag
válasz KillHates #72053 üzenetére
Elhiszem hogy úgy már jó volt , és ez minden játékra és minden konzolra érvényes hogy bill+ egér is játtszik?
Ha igen, úgy már használható
Viszont a konzol is csak egy hardver és már drága is egy ennyire egyfunkciós izéért....Én a cloud gamingben látnám a jövőt, amit egy droidos telefonnal futtattok és pici dokkolóval asztali módban kipakolnám monitorra, de az is kontrollerres irányításra kényszerít, így
kuka , (nem beszélve a droid elmebeteg sebességű avulásáról, ha nem referencia telefon akkor 2 év múlva kuka), csodálkoztam is hogy az MS hogy követhetett el ilyet, beépítették a win11-be a cloud gaminget mint alapfunkciót, erre csak kontrollerrel megy a dolog??? -
gurus
aktív tag
válasz DonDragonka #72040 üzenetére
Tudom a te géped baromi jó. nem is vele hoztam párba. Hanem általánosságba és amit sok helyen már rengetek játéknál letesztelték: [link] még hozzá teszem 140w magasabb TGP tud
stabilan. Ezt még számold hozzá[ Szerkesztve ]
-
2018
senior tag
válasz DonDragonka #72069 üzenetére
Jaja nekem sok asus notebookom volt és egyik sem restartolt mindegy hogy intel/amd volt.
-
Picco
addikt
amig egyerertek hogy azzal hogy tobb_aram/jobb hutes->nagyobb teljesitmeny, de vedd figyelembe max cpu fogyasztas nala 28w nalad 40w, biztos nem jatszik kozre.
ez lehet windows beallitas, hutes, energia semak is siman.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
geri665
csendes tag
Sziasztok,
Laptopvásárlásra adtam a fejem, 400k körül szeretnék megállni. Nézelődtem és van pár ami tetszene, tudnátok segíteni, hogy melyikkel járnék legjobban, vagy esetleg, ha nagyon vakvágányon vagyok akkor valamit ajánlani?
1. https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-nitro-5-an515-57-57lp-fekete-matt-kijelzo-mar-3-ev-garanciaval-nhqbveu003_mem16/15353/
2. https://www.playitstore.hu/hp-omen-15-en0002nh-15-6fhd-amd-ryzen-5-4600h-16gb-512gb-gtx-1660ti-6gb-dos-fekete-laptop?from=arukereso
3. https://www.digiprime.hu/laptop/lenovo-legion-5-71282-elado/?utm_source=arukereso&utm_medium=71282-lenovo&utm_campaign=konverzio
4/a. https://www.laptopszalon.hu/dell/dell-g15-5511-g5511fi5ub2-laptop_61743-adatlap
vagy ugyanez, csak Ryzen 5 5600H processzorral:
4/b. https://radium.hu/catalog/product/view/id/41486Válaszokat előre köszi!
-
2018
senior tag
válasz DonDragonka #72080 üzenetére
Képes vagy ezt az eredményt felülmúlni a g733-as gépeddel
? Én odadurrantottam neki core clock + 170 mhz vram plusz 300 mhz de nem birok gurussal. -
wanted5
őstag
válasz gergobaby #72071 üzenetére
Akárhol, szerencsére a Lenovo nem olyan geci, hogy mindenhova matricát rakjon. Ha van egy kis műszaki érzéked, akár te is be tudod rakni, nem egy nagy dolog. Csak a ram-okat takaró fém shield-re figyelj, hogy pontosan legyen visszarakva, nehogy zárlatot okozzon. (nem is muszáj visszarakni igazából)
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
DonDragonka
őstag
én ezt a progit semmibe nézem.
2021-ben, 3xxx-es kártyákat ezzel tesztelni? Szerintem nem sok minden derül ki belőle... főleg ezen a ratyi felbontáson meg beállításon...
Jó kis Fire Strike-ot lássuk (GPU pontszámot) ... aztán egyeztessünk. Screenshot nem érdekel, csak valid link...
[link][ Szerkesztve ]
-
gurus
aktív tag
válasz DonDragonka #72083 üzenetére
én meg Fire Strike " mondhatnám" nem nézem semmibe de nem mondok ilyet nem akarok itt bele menni ,kinek jobb a laptopja,lényeg aki venni akar lássa a különbséget ne csak a videókártyát nézzék az új 3xxx kártyáknál hanem laptop TGP Teljes grafikus teljesítményét is és TDP : Termikus tervezési teljesítményt, vagyis az összeszerelést, hűtést.
[ Szerkesztve ]
-
2018
senior tag
válasz DonDragonka #72083 üzenetére
Persze, ha elmondod mit tweakelsz, buherálsz a rendszeren pontosan, akkor mehet a teszt. Közted meg gurus között.
-
k-adi
nagyúr
amúgy olyan vicces ez az epenis score verseny, főleg egy gamer topikban ahol a többség feltételezem nem statikus terhelésre hanem játékra veszi a gépet és csomó múlik a játék optimalizáltságán, pl ott van jarrod videója ahol neki a reddead2 3070vs3080 mérés közben volt eltérés [link] de fogjuk rá a cpu-ra
szerintem ezek az értékek többet mondanak mint X test hogy 18 vagy 19ezer epenis score (1080p, medium??)
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Mikulásbá #72088 üzenetére
Nagyon jól is teszed!
Játékos laptop játékra való nem?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
aktív tag
Ezek a score alapú tesztek semmire nem jók.
Speciál én leszoptam magam mikor haver 3060as legion notija ugyan annyi fps t tol warzone-ba mint az én 3070 es legion 5 pro-m, jó én 2k ba érem el a 100pluszt de akkor is ez kézen foghatóbb. -
echterion
nagyúr
válasz Mikulásbá #72088 üzenetére
Nem uncsi mindig ugyanazon a pályán nyomni?
Komolyra amúgy megvan az értelme a teszteknek is, hogy egymáshoz képest lehessen hová tenni a gépeket. Laptop esetében fokozottan igaz az, hogy nem gpu-t tesztelünk, hanem komplett gépet, mivel aránylag fix a ház, hűtőrendszer, cpu-gpu páros és az első kettő alapvetően határozza meg a harmadik páros teljesítményét. Egy alap, egy tuningolt, meg egy újrapasztázott teszt, ennyinek látom értelmét kb. A SP pl. sokat nem ér, mivel amit oda kihegyezel és ott még pont jó, az egy TS teszt alatt elhasal, nem is vagyok túlzottan híve annak.
-
DonDragonka
őstag
Én ezt nem értem.
Mit kell itt mindig ezt kihozni ebből? E-Penis méregetést....
Fittyfenét...
Van összefoglaló? Nincs,
Van egy egységes tesztrendszerünk ahol látszik, hogy kinek mire képes a vasa, gyártó, típus szerint? Nincs...
Lenne értelme? Lenne, mert jön valaki, kérdez és jelenleg ahányan vagyunk annyit mondunk neki, közben meg ez a mi közösségünk nekünk kéne építeni és nem ilyen lüke hozzászólásokkal mert ennek tényleg semmi alapja... Óóóóóó a nagy, független tecsőhuszárzsaróóód az Isten megmondta akkor az szar, közben meg hiteltelen és kamu az egész... (párszor már bizonyítottam)Figyelted az egész beszélgetést? Gondolom nem. Állítás hangzott el, kérdést tettem, tényekről kéne csevegni, erről szól ez nem a centikről... Meeeeeeert ebből akár egy összefoglaló is lehetne, csak ilyenkor mindig jön ez az E-Penis duma... Közben meg igenis lenne rá igény, persze ha tecsőhuszárzsaróóód csinál egy hatásvadász kasztosító videót akkor mindenki ámulattal nézi és az lesz a biblia, nem pedig azok az eredmények amiket mi saját magunk éles környezetben hitelesítve tesztelünk, anyagi és minden egyéb érdek nélkül...
csakhogy és ezt lassan olvasd, ezért tecsőhuszárzsaróóód PÉNZT kap... Érteeed? Ebből él, aki többet fizet neki na az mindjárt mehet is S kasztba... Mert hiteles validált tesztet nem látsz tőle csak csillivilli grafikonokat...
Ennek egyszer már nekifutottam, akkor is le lettem hurrogva, gondolom most se talál megértésre a szándék. Van olyan ingyenes progi ami nem rommá terheli, de mindent is tesztel, minden részegységet aminek igen is van köze a GAMER élményhez, nem csak a GPU meg TGP meg TDP van ám a világon. Semmi mást nem kéne tenni, vesz valaki egy vasat futtat egy tesztet nézi mik a hasonló konfigok eredményei. Megosztja velünk, megy az összefoglalóba... Akkor is most is leírom: ez mondjuk adott esetben arra is jó lenne, hogy segítsünk egymásnak mert két azonos konfig között a nagy eltérés lehet garis hiba is, ami fel se tűnik ha nincs viszonyítási alapja a fórumtársnak.
Látszana az a különbség is amit gurus firtat stb stb stb, sőőőőt nagy betűkkel oda lehetne írni az adott gép mellé VAN BENNE KAMERA!
De nekem az is jó ha egy játékra rábökünk és azt futtatjuk, mit bánom én. Attól már viszont kaparom magam, hogy mer a tecsőhuszárzsaróóód megmondta...Miért kell mindenből a rosszat kihozni, miért nem lehet konstruktívan gondolkodni és kihozni a lehetőségből a jobbat? Itt van egy csomó okos értelmes fórumlakó. Számtalan konfiguráció és egy sehonnai tecsőhuszár mondja meg nekünk, hogy mi a tuti. Ja igen foglalkozni kell vele, de semmivel sem tart hosszabb ideig mint epés megjegyzéseket tenni építő szándékra.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz DonDragonka #72093 üzenetére
jólvan látom elgurult a gyógyszer
Azzal senki nincs beljebb hogy mondjuk 19780 a score vagy 19891. OK, lement XYZ e-penis teszt és kijött ez. Mik ezek a számok? Mit jelentenek? Mire megyek vele? Mennyi FPS-t jelent (nyilván semennyit, mert nem tudod átkonvertálni)? Mennyivel jobb a másik gép, kivonod a 2 score-t és akkor utána mivan?
Ami mindenkit érdekel, legalábbis a gamereket biztos, az hogy mennyi FPS-t produkál játék alatt X felbontással + Y részletességgel, -- és akkor ezt meg te olvasd lassan -- , hiszen játékra veszik a gépet (és/vagy bányára..)... Viszont ezeket a teszteket nem tudod átültetni FPS számmá, ráadásul manapság azért sincs sok értelem ezeket nézni, mert csomó ingame-bechmark teszt is létezik már a játékokhoz, amik szerintem sokkal hitelesebb képet tudnak adni, mint XYZ teszt...
...és pont ezért jók jarrod videói (akit hiába tecsózol le, -- mondjuk nem tudom milyen alapon, mikor a közelébe nem vagy ahhoz képest ő mit tett a gamerlaptop-közösségért --, nem véletlen népszerű, de biztos jobban tudod.. szerintem a kommentben szétszednék ha nagyon mást hozna ki eredménynek és rohamosan esne a nézettsége ami neki se lenne kedvező + ja és azt nem is említve hogy anno a 2021-es legion ram story-t is ő ismertette az elsők között (és kb. mindenki rá hivatkozott a későbbiekben), de biztos fizetett neki a Lenovo, hogy oltsa le a default benne lévő ramokat és ezáltal valamilyen szinten a márkát is pedig megtehette volna, hogy nem csinálja ÚJRA a teszteket az új ramokkal...), mert 10+ játékot tesztel általában (ahol tud ingame-benchmarkot használ, ha jól rémlik pl shadow of the tomb raider esetén is) de persze nézhetsz más youtubert is, nekem totál mindegy.
Anno is le lettél hurrogva, és jogosan, mert ezek a tesztek epenis méregetésre jók, igen. Akkor megfogadtad hogy 1 hónapig nem írsz be a topikba mert akkor is kiidegelted magad, aztán nem sokáig bírtad..
Ha annyira akarsz, csinálj összefoglalót, biztos beteszik majd a modik ha úgy van. -
2018
senior tag
Na csináltam forza horizon 5 tesztet. Maxed out extreme preset gpu + 170 mhz vram + 300 mhz Fullhd. Az nv driverben nincs semmi buhera default minden. Na kérem a fórum lakókat ha van kedvük mérjék le ők is ezt a játékot, gurus te is akkor hogy lássuk azt az rtx 3070 veri játékokban is a 3080at cuccot. Mikulás bácsi a te gépedre is nagyon kíváncsiak vagyunk ám!
Win 10 gpu + 180 mhz vram + 300 mhz:
Ami látszik az a cpu ! Win 11 jobban kezeli és van tartalék.
[ Szerkesztve ]
-
gurus
aktív tag
válasz DonDragonka #72093 üzenetére
Teljes mértékbe egyetértek veled nincs bajom azzal a tesztekkel se amit kértél ezeket jó pár hónapja felraktam ide .ez a superposition azért kedvelem mert gyorsan lefut én sem ezzel játszom. Idő miatt kedvelem. Természetesen raktam már fel ide Fire Strike- teszteket is.igaz azt még Asus laptopom eredménye. Itt végülis már megbeszéltük nem a játék tartalmáról csevegünk .arra van másik fórum.szerintem ha megtudjuk egymástól kinek milyen jó gépe van vagy rossz, tanulunk belőle. Nem a becsapós szponzorált, rossz laptopot vásároljuk meg.Fire Strike és 4k pótolni fogom ha otthon leszek.,k-adi ár megszoktam a csipkelődést ne vedd fel
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Én csak így néztem korábban, nekem megfelel.
120Hz OLED G-Sync TV-n (tudom, laptop kijelzőn lenne releváns, de azt nem szoktam használni )◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest