- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evil Snowman
őstag
válasz Speedy007 #69399 üzenetére
Lehet elkerülte a figyelmedet, de az elején elmondja, hogy mindkét noti ugyanaz az árkategória. Az, hogy egy gamer gépnél azért az összegért ennyi fér bele, hát ez van.
Mindenkinek magna kell mérlegelnie, hogy mik a saját prioritásai és az alapján dönteni. Bár ezzel nem mondtam újat szerintem.
-
addikt
válasz Frozen #69400 üzenetére
Figyelj már nem mér össze vissza. Te elvárnád hogy pontosan minden mérésnél ugyanazt a pontszámot adja?
Erősebb hardvernél jobb pontszámot nyom, nem mér össze vissza.....a gép közben dolgozik is akár, csinál valamit, nem kell elméleteket gyártani.Egyébként a hűtési pontszámban még mindig én vagyok a nyerő attól függően kinek milyen gépe van, így tessék a gatyát felkötni.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
Frozen
addikt
3dspayban 56 fok. Ha ala rakom a klimat zuti lesz 40 szoval versenyezhetunk ha nagyon akarsz 😅 a vegen max bedugod a fagyasztoladaba a teszt erejere
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
DonDragonka
őstag
válasz Frozen #69403 üzenetére
Dehogy kell itt a hőmérsékleten pörögni.
Számomra az a fontos, hogy terhelés alatt, 75-78 fok helyett 65-68 fokos a gpu, és ez ahhoz viszonyítva, hogy ez egy g733qs, kiváló eredmény és bőségesen elég, minden körülmény között...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Speedy007
őstag
válasz Evil Snowman #69401 üzenetére
Szerintem egy Legion meg a TUF egy áron mennek jó formán és az előbbi jóval jobb minőségű mint a TUF.. Ezért mondtam hogy ez nagyon elvan cseszve mert az alapján általánosít hiszen egy "ipari hulladékot" hasonlít össze egy irodai géppel
-
törölt tag
Egyébként én nem értem, hogy most komolyan ezzel b***uk el az időt, hogy folyamatosan össze-vissza méregetünk? Mondja már meg nekem valaki, hogy mire jó ez? Játszani kell, tervezni kell, használni kell. Arra vettük, nem? Terhelés alatt, reális környezetben úgyis kijönnek majd a problémék (pl. hőfokok). Megvárom az új Acer laposok Magyarországi megjelenését, és amikor majd valamilyen új masinát veszek, hát én biztos, hogy nem fogok mindenféle teszteket végezni. Kap egy raklap játék általi terhelést, ott kiderül mit tud majd az új gépezet.
Ez nem szól senki használati szokásai ellen, csak tényleg nem érti a régimódi irányítóközpontom, hogy ez miért jó.
-
MaxxDamage
félisten
válasz echterion #69407 üzenetére
Van benne igazság amit ír ezt meg kell mondanom.
Szúszá◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
echterion
nagyúr
válasz MaxxDamage #69408 üzenetére
Szerintem meg a tesztek nem ártanak, csak ezt a superposit kellene hanyagolni, mert valós életben annak a kihegyezett beállításai nem működnek stabilan. Inkább valami valósabb terhelés, játékok beépített benchmark-jai, TS az, ami sztem ad is valami valós összehasonlítási alapot.
-
Szotyi222
aktív tag
Nektek mennyire tetszik? [link] -
Frozen
addikt
válasz Szotyi222 #69411 üzenetére
nem tudom mi ez az eltolt 16" os tervezés... már a 17" gép is ugy össze van nyomva hogy tiszta zsufolt a bill is rajta.... legalább a num padot hagynák le,hogy jobban elférjen az alap rész
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
FőDudu
veterán
válasz Frozen #69412 üzenetére
Tegnap hoztak mutatoba a Dell gepeibol. Uj XPS, valami felsobb kategorias 2 in 1 modell, MS surface jellegu tablagep, stb.
Na a 9420? modellt az XPS tetejere rakva kb 3-4 centivel keskenyebb - pedig ugyanugy 15" a gep. Es 16:10 az is. Kicsit MBP/Razer utanerzes a billentyuzet melletti sok pici lukas hangszororacs... Viszont ez volt kb az egyetlen amin van HDMI port (fizikai, a tobbin csak a szolasos TB4 es USB-C port volt)
Viszont a Precision az egy az egyben XPS - legalabbis a haz, portok, kinezet szerint - maximum egy arnyalattal sotetebb a haza. Ugyanott van minden port, ugyanolyan a hutes kivitelezese (kivulrol), valoszinuleg a kulonbseg belul lesz. De ugyanolyan vekony.
Sales-es eloadasa szerint 3090-ig lesz az adott laptop. (persze ezt en sem igazan hiszem el egy XPS vekonysagu hazban).FőDudu
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok! Használok egy Legion 5 gépet, és Song of Horror-t futtatva eléggé akadozik a kép.
Lehetséges hogy nem elég neki a 8 gb ram (ami fura mert más játékoknál nincs gond, pl.: Scarlet Nexus, Alien Fireteam, Chernobylite) vagy optimalizáció lehet a ludas? Mire lenne érdemes cserélni, ha bővíteném 16gb-ra?
Esetleg mivel lehetne picit feljebb tolni a gép teljesítményét? -
stewe780
őstag
Sziasztok!
Laptop kiválasztásában kérem a segítségeteket.
Jelenleg egy Latitude 5510-esen i5-10310U és 8GB ram-al, dedikált videokártya nélkül!! játszom a fortnite-ot. Pixelharc az egész , de még így is tetszik
Na ezt kívánom lecserélni.
Felhasználás: Fortnite! (most amit minden laptop tud nem részletezném, hogy böngészés, office, videónézés, stb...)
Rá szánt összeg a gamer laptopok belépő szintje, 400-max500kHUF (bruttó)Kritériumok preferencia sorrendben:
- 15", vagy 15,6" vagy mi a szabvány. Annyi, hogy ne 13-14 meg ne is 17"-es legyen
- Legyen rajta numerikus billentyűzet. TUF Dash sorozat kiesett.
- Legyen rajta webkamera. Kell. Home office, stb. A lényeg, hogy az asus ROG strix kiesett, ha jól láttam ott nincsen.
- Bővíthető legyen. Legyen benne plusz ssd és plusz ram foglalat. Mondjuk ha alapból 16GB ram-os akkor azzal azért egy jó ideig megleszek, de a jelenlegi 8GB mellett sokszor tölt játék közben és megakad akár még fél másodpercre is. SSD bővíthetőség viszont mindenképp kelleni fog idővel.
- Ne 250k NIT-es, hanem jó lenne ha kicsit fényesebb lenne. Tudom a frissítés és a fényerő nem barátok, de azért as 300-as NIT-et megcéloznám.
- Jó lenne már nem 16 és nem is 20-as sorozat, hanem a 30-as kezdetű videókártya. Igazából nekem egy 3050 is sokáig megfelel úgy érzem, abból kiindúlva amivel most játszom.
- CPU, kb mindegy, nem vagyok sem amd sem intel párti attól függetlenül, hogy eddig mindig intel procijaim voltak. Annyit néztem, hogy az intelnél a 11-es sorozat a legújabb, kisebb sávszélességű, talán kevésbé melegszik, azt azért megcéloznám.Kb ennyi. Eddig a TUF gaming és legion 5 amiket nézegettem, de az újabb típusok az ismertebb boltokban (emag edigital alza...) egyszerűen nincsenek, vagy csak régi nvidia 1650-1660-as videokártyával vannak.
Szóval mit érdemes és hol, mert az sem baj, ha lehet kapni. Ja és láttam sok német linket hozzászólásokban, szóval nálam csak a hazai (Magyarországi) beszerzés játszik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
nagyúr
Üdv!
Tud már valaki konkrétat a megjelenő Helios 500 pontos hazai specifikációiról?
Tehát milyen variációk lesznek ebből a gépből? -
FőDudu
veterán
válasz Gergello #69423 üzenetére
M6400 covet.
Ez szerintem (okker) sarga.M6800 covet.
Ez meg a bordo.FőDudu
-
Frozen
addikt
Ez edp trottingot mivel lehet kikapcsolni msi laptopon?
A 4,8 all cort nem nagyon akarja engedi a folytás miatt a legtöbb programban hiába állítom be az xtuban vagy biosban az alakalmazás továbbra is csak 4,6 ig engedi van valakinek öttlete ,ezt hol lehet kikapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gergello #69424 üzenetére
Akkor az lesz amit mondtam; kicsúszott az eDP. Elég gyakori hiba, egy kalap szar felé konvergál az a csatlakozó...
Ha látok a veszélyes hulladék konténerben Siemens M6400-est akkor kigubizom neked. Alapalapot, meg egyéb lomokat már fillérekért kapni bele.[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Dantee_Mikoo
tag
Sziasztok!
Szeretném előre leszögezni, hogy nem akarok másokat ismételni, ha esetleg már van megfelelő válasz a kérdésemre, akkor köszönöm az átirányítást is.
Tehát:
Mindenképpen szeretném a PC-m lecserélni egy hordozható gépre, viszont nem akarok a 6gb-os 1060-os kártyámnál rosszabb teljesítményű gépet venni.
Igazából egy 1660ti vagy egy 3050ti-os gép jött velem szemben (esetleg 2060), ez esetben melyik a jobb választás, vagy esetleg a Radeon is járható út?
Továbbá melyik márka/típus amit ajánlanátok, érdekel ár/érték alapján is az összehasonlítás (na meg hogy melyik márka ami semmiképp sem)
Utolsó kérdésként pedig érdekelne hogy mennyivel jobb most a gamer laptop használhatóságban. Sajnos manapság is sokat hallom hogy hosszútávra gyakorlatilag használhatatlan mert elképesztően gyorsan amortizálódik le a gép, illetve a melegedésnél is "alap" egy 85-90fokos melegedés ami szépen elfogyasztja a gép belsejét hosszútávon.Köszönöm szépen előre is a válaszokat, tanácsokat, tapasztalatokat.
"Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb"
-
Frozen
addikt
válasz echterion #69430 üzenetére
EDP torttingol 4,6 Ghz nél a proci hiába állítok be nagyobb orajelet kb ez a lényeg ,hol lehet kikapcsolni vagy hogyan?
Eddig bármilyen értéket nőveltem meg az xtuban vagy biosban ez a trotting továbbra is jelen volt. Érdekes egyébként ,mert ha felhuzom 4,8 ra akkor van olyan alkalmazás ami kipörgeti a 4,8 at viszont van amelyik meg 4,6 nál nem nyom többet.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Mikulásbá #69442 üzenetére
Nem semmi cucc!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Lenovo legion 5 nél van az akku-nal olyan, hogy tárolási mód. Lehet vele védeni az akkut a kondíció csökkenéstől?
-
Frozen
addikt
itt meg sokkal olcsobban árulnak egy alig használt uj szériás gépet bagoért nem tudom egyébként van e baja vagy nincs, nyilván ha valaki le tud menni és szemügyre venni annak ajándék ennyibe egy ilyen masina.
-
-
törölt tag
válasz Mikulásbá #69422 üzenetére
Engem is érdekelne, de nem tudok semmit.
Ma délelőtt írtam is az Acershop-nak, hogy mely modellek lesznek elérhetőek, mikor, és az árukról tudunk-e már valamit?Pár hete még arról beszéltek, hogy ilyen tájban, szeptember vége/október eleje felé lesznek elérhetőek.
Egyébként a germánoknál.. bocsánat, németeknél tegnap már láttam elérhető modelleket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox One
- Elektromos cigaretta 🔞
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest