- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz #64052736 #91447 üzenetére
En epp igy hasznalom a 245 music-ot elinditok egy indoor run-t,es csak a stopper megy persze 400-as korpalyan,igy eleg ez.
Amikor kint futok,megy zene + GPS,abbol is a tav es a tempo van a kijelzon,meg az eltelt ido.
Ilyen automatikus 1000m meg hasonlok (pulzus alarm) ki vannak kapcsolva.
Csuklos pulzusmeres letiltva.Nekem ne szivja az akksit.
Elotte 235 volt,tette a dolgat,nem csereltem volna le,ha nem kapok a bandatol szulinapra egy 245-ot (az elott meg 230 volt,na abban nem volt csiganyalas terkep az egyszer kellett volna,meg annak leesett a kulso szamlapja...elfaradt a ragasztas,mondjuk attol mukodott,de viz kozelebe mar nem mertem vinni)[ Szerkesztve ]
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
xy.zsolt
őstag
válasz tomcica #91451 üzenetére
Az enyém 6éves, de még tervezem egy ideig használni.....most vettem új töltőkébelt hozzá Megy rajta a csuklós hr mérés, így az akkut heti 2x töltöm....zimankós héten 3x.
A lényeg az, hogy nem rohangálnék egy tepsi méretű mobillal akkor sem ha zsebben vanBESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
tomcica
Topikgazda
válasz xy.zsolt #91452 üzenetére
Hallod volt egyszer a kezemen a Fenix 3 HR...brutalis meretu volt vekony a csuklom talan ezek az uj S modellek mar kisebbek,nalam a 40-42mm kep atmero tokeletesen eleg.
Mobilt emigy se hasznalok,csak delelott a munkahelyen ceges dolgokra,privatra nincs...old school a bacsi[ Szerkesztve ]
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
szimpláncsak
tag
Valamelyik nap betévedtem egy hervisbe. Ki volt rakva az új gel-pulse 15. Szerintem, ha bemegy az ára 30 alá elég jó vétel lehet, kb mint egy tri-noosa 14. Flytefoam középtalp, ahar külsőtalp. Fura, hogy eggyel feljebb lépett az eddigi amplifoam után, bár sok másik modelljénél is meglépte ezt az asics Hátha lesz valahol teszt róla
-
tomcica
Topikgazda
válasz szimpláncsak #91456 üzenetére
Keress egy joaru Evoride Speed-et,ha tetszett a Noosa 14.Nalam az van melle az Asics-tol,meg egy Novablast 3. Jol muzsikalnak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tomcica #91453 üzenetére
Jó, hogy még van, aki ennyire régi vágású stílusban nyomja.
Eldöntöttem venni fogok.
Nálam zene sem kell, mert a természet zajait hallgatom, madár, óbégató ember. Néha te a fejemben, hogy nyomjad, jó lesz ez! Igaz te időnként jó hosszúkat futsz, ráadásul körbe. Azt elhiszem, hogy el lehet unni.
Jó az, edzi a jobb lábamat, mert nehezebb emiatt emelni. Meg lehet szokni, ne ítélj el minden jót. Mi lesz még itt, ha súlymellényben ropod? Visszasírod a tepsi mobilt.Asics Evoride Speed most le van árazva a BS-en.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
Ne az óra mondja már meg! Sokszor, mikor fáradt vagyok, gondolom a gép tiltana, de itt jön a poén, hogy elindulok és jobb lesz, persze nem széthajtva magam.
az ora mindig csak ajanlas. a heten asszem 5x kocogtram, ebbol 3x pihit javasolt, 2x 30 perces regent. nem foglalkozom vele, ha beoltoztem, kimentem autoval , akkor nem fogok hazamenni a kedveert -
veterán
Decathlon sajat masszazspisztolyai ajanlottak?
Everybody lies.
-
Alg
veterán
Voltam én is ma, gyönyörű időben, 24km / 700m szint / 6:50-es átlagtempó, félig-meddig pulzuskontrollal. Így megint 50k felett a hét.
Kicsit most fáj a fejem, többet kell inni...
Nem volt annyira meditatív mint ugyanitt múlt héten esőben, meg kicsit sajnálom is hogy nem bringázni mentem, az most már hiányzik
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
tomcica
Topikgazda
válasz szimpláncsak #91466 üzenetére
3-4 cipo az semmi @igyvanferi-nel az also polcon tobb all bontatlanul akkor kell venni amikor jo aron kinaljak,30ezer az mar hatareset egy Asics-nal
-
törölt tag
Mindeközben a keselyű is berepült.
[link]
Egy helyen megálltam beszélgetni, két helyen meg fotózni, aztán szedhettem a csülkeimet. -
norby_42
aktív tag
Csak pislogok, röpködnek itt az 1:40 körüli FMek
Nekem1:56 lett ma, nem PB, de nem is annak szántam. Mondjuk 10nél eszembe jutott, hogy ebből még három lesz... De gyorsan elment a másik fele is. Jövő hét végén 3/4 maraton a terv
Eat pasta, run fasta
-
LanyUs
senior tag
Én Papit szántóföldre viszem majd futni hadd bukdácsoljon a barázdákon. Rekortánon esélyem sincs, kicsit dolgozzon már meg a tereppel. Csak nehogy lesérüljön! Gyenge bokának a terep nem a barátja...
Ma résztáv 400m 164hr/185-höz, ami kimondottan jó pulzus nekem ( ez is 8-10 ütéssel lejjebb van, mint 1 éve ). 100m-ként ki volt jelölve a pálya, így szépen látható volt a konstans tempó 24-25 -> 48-50 > 73-75 -> 98-100s. A pihi lassú kocogás, 80-100m és már 140 alatt járok, 200m pihinél már 130-nál kattog. Nem is pihenek többet, hanem 180m körül indítom a következőt. Iparos nap semmi extra, csak a jó zene, az izzadtságcseppek és a magány a pályán + a kézi stopperem, amivel minden kört mérek. Majd futok haza reggelit készíteni a csajoknak
Utolsó 400m-nél belehasaltam ma a tempóba. 100m/20 200m/42 400m már csak 88s lett. Volt ez már 80-82 között is, az elmúlt napok extra terhelése azért gumikötéllel húz még vissza
Ui.: ja e-bike, tegnap jött velünk egy gyakorlott, de nem edzésben levő bringás. Emelkedő, sár, sok tolás, energia hatékonyság miatt kevés rásegítés -> beállt a comfeszítője. Szóval kemény menetek ezek elektromos rásegítés ide vagy oda[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz LanyUs #91474 üzenetére
Amikor majd lezuzod az e-bikeos csokat ugy,hogy te nem vittel akksit es csak izombol tekersz,akkor lesz kesz a kondi...addig nincs itt semmi latnivalo,iparos epitkezes...alvas,visszatoltes...jovo heten mehet tovabb a DARALO
[ Szerkesztve ]
-
Agony
aktív tag
Múlt vasárnap volt egy 30K-s hosszú 4:00-ás maratoni tempón, ma pedig megvolt a maratoni tempó erősebbik felén 3:55-ön. Frissítés nélkül átlag 165 BPM-et adott (LT küszöb 172 BPM), úgyhogy remélhetőleg rendben lesz ez a 3:55-4:00 közötti zóna a versenyre is.
Ezzel a mai 25K-val meg is lett az első 100K-s hét:
Jövő hétre is hasonló a cél, egy plusz pihenőnappal (hétfő, csütörtök), aztán verseny előtt 3 héttel még megy egy 34-35K körüli utolsó hosszú. Remélem nem sikerült begyűjteni semmi sérülést/betegséget, aztán már csak a versenyt kell túlélni.Start with a whisper, end with a scream!
-
törölt tag
válasz LanyUs #91474 üzenetére
A szántóföld nagyon trükkös, egy srég lépés, félrelépés és oda az edzetlen boka.
A terep lassít is rendesen, figyelni kell minden lépésre, főleg ahol te mész.
A kézi stoppered analóg? Mert ez esetben dupla Az sebesen rohanó mutató a hangjával: tik tik tik tik tik. Tedd a füledhez közel indulás előtt és mikor nyomod gondolj a hangjára.
Az a 8-10 ütés az edzett szív és érhálózat ismérve. Épülget a kapilláris hálózat, rugalmasabbá és nagyobb átmérőjűvé válnak a koszorú erek. Javul a szív pumpa funkciója, nő a kamrák mérete és rugalmassága.
Te a méreteidnél fogva egy viking vagy. Azért így küzdelmes lehet. -
veterán
Egesz eros, nekem kicsit gyors a legalacsonyabb sebesseg is a harombol, de majd kiderul. Nem sok tartalom van a hasznalattal kapcsolatban, ahogy gyorsan korbeneztem, masszoromet megkerem majd, talaljunk ki valamit nekem.
Lehet, hogy visszaviszem, mert hangos, a henger meg jobbnak erzodik nekem.
Azt tovabbra se ertem, ez miert 30 es nem 15 ezer forint.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Agony
aktív tag
Sajnálhatod, pedig nagyon szexi szettel készülök!
Még régebben Tom mutatta és muszáj volt behúzni egyet...
Az 1"-ost nem mertem bevállalni, de 3" NIKE-m van, úgyhogy az még vállalható.
(BOA Jorts AeroPro 3" short)[ Szerkesztve ]
Start with a whisper, end with a scream!
-
veterán
Felprobaltam egy sense ride 5-ot tegnap, embertelen magasnak ereztem a talpat, azon gondolkodok, hogy valami minimalista cipovel folytatom a terrex utan, ami sokkal alacsonyabb a salamon-nal.
Everybody lies.
-
LanyUs
senior tag
válasz tomcica #91475 üzenetére
Túl magasra teszed a lécet! Lehetetlen megugranom Figyelembe veszed, hogy nem vagyok atléta ugye? Akku nélkül nyomjak le egy akksist + fussam már meg végre a 40 perces 10k-t. Hol lesz itt a sikerélmény? Ja és menjek be 90 kg alá. Ha háromból háromban elbukok, akkor mi lesz az irány?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest