Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Nem tudtam ma elmenni 32km-es TT-re Sir Chuck Norris-szal, pedig nagyon bennem volt a boogie.
    Aztán a három gyerekünkhöz kölcsönkaptunk reggel még másik hármat (holnap estig).
    És nem szokásom, de délelőtt elbóbiskoltam egy fél órára.

    Szóval minden adott volt ahhoz, hogy fussak ma egy hosszút :)

    Kikapcsoltam mindenféle értesítést, abszolút joyride-ra készültem. A terv az volt, hogy 2,5 órát futok (G'nR - Use your Illusion 1-2 :D ). El a keresztúri erdőbe, ott egy kör, onnan tovább az újhegyi, majd az óhegyi parkba és ha bírom még, nem rögtön haza, hanem még egy kört az erdőnkben is. De aztán ottragadtam a keresztúri erdőben még egy körre, meg még egyre - ott nem volt akkora szél és gyönyörű volt a táj.
    2,5 óra után néztem rá először az órára, úgy kalkuláltam, ha akkor 28km-nél tartok, az még akár egy jó idő is lehet - és ha bírom még, akár feltornázhatom maratonig is.
    A feltornázás végül sikerült, de az utolsó tíz km-re teljesen elfogytam. Nem vittem magammal csupán egy kulacs vizet az övtáskámban, de látszott, hogy október óta nincs lehetőségem minőségi futásokra - decemberben pedig ez hatványozottan igazzá vált.

    Mindenesetre a maraton sikerült!!!! Még ha nem is parádés idővel, de örülök, nagyon örülök! Ezzel a tétel lekerült a bakancslistámról, most már csak javítgatni kell az időn - de azt hiszem ez nem mostanában fog megtörténni :N Mindenem IS fáj. Én ilyet még nem éltem meg. Nincs izom a lábamban, ami ne sajogna.
    Ügyesen taktikáztam, ha egy körrel hamarabb szállok ki az erdőből, hazáig épp meg lett volna a maratoni táv, de tartottam a kereszteződésektől, ha bárhol meg kell állnom - nem leszek képes újra nekiindulni. Így természet lágy öle ide, gyönyörű fák oda, már undorodtam a hülye erdőtől a nyolcadik körön :D de jó döntés volt, egyenesen a buszmegállóhoz futottam ki.

    Az időmön is látszik, az utolsó tíz kilométerre totálisan elfogytam, se vizem, se erőnlétem nem volt - szerencsére a szívem viszont a helyén volt. Én ilyet még nem éltem át. Olyan volt, mintha egy FPS játékban lennék, csak mentem, mentem és mozogtak két oldalt a karok :D

    Azóta vegetálás, a hat tojásos rántotta után küldtem fél kiló túrót és két banánt, meg kb. három liter folyadékot.

    3:49:16 a maratoni időm, lehetne (és idővel lesz is) sokkal jobb, de az elmúlt hónapok ismeretében és annak függvényében, hogy tavaly novemberben kezdtem el futni, "Örülünk Vincent" van :)

    És az idősoros bontás, eléggé magukért beszélnek a számok.

Új hozzászólás Aktív témák