Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz tomcica #61111 üzenetére

    Tegnap a 12 km-nyi 3:52-es átlaggal nem volt gond, 4x3K felosztásban ment. Innen már szerintem csak a verseny előtti utolsó hosszú edzésen emelném fel 15 km-re a munka részt vagy kéne több alkalommal is azt a mennyiséget hozni? Még 4, esetleg 5 hétvégével tudok gazdálkodni.

    Ezt már többiektől is kérdezem: sose használtam még a manuális köridőzést az órán, runalyze pl. átveszi a manual lapst? Ha más nem, Garmin connectben azokat (is) láthatom, gondolom.
    Eddig megvoltam nélküle, többnyire ezután is megleszek, de néha azért csak jól jönne. Pl. ennél a tegnapinál, de amikor eszembe jutott, már végülis mindegy volt, ráadásul kapásból azt se tudtam, melyik gombot kéne nyomnom. :DDD Csak a bemelegítés közben találtam ki az útvonalat, egy nagyjából 4K kört itt a környéken és bár sokat nem tévedtem, de a pihenők ~800-850 m-re rövidültek, hogy mindig ugyanott kezdhessem a 3K munkát, és a bemelegítés távja sem kerek szám lett, szóval eleve nem egész lappal kezdtem az első ismétlést. Így meg kicsit nehézkesebb utólag a különböző részek statisztikáit összevetni.

    Bónusz kérdés: nem igazán van jelentősége a gyakorlatban, de ha már így elgondolkodtam rajta, felmerült és mivel nincs vele tapasztalatom, nem világos: ha pl. 1500 m-es köröket szeretnék rögzíteni, akkor az automata köridőzést az alap 1 km-ről 2-re érdemes állítani, hogy ne szóljon közbe és vágja el az 1500 m-t egy automata lap rögzítéssel 1000 m után?

Új hozzászólás Aktív témák