Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz borix #26727 üzenetére

    Ezt én értem, csak gondolod, hogy nekünk is rendelkezésünkre áll egy egész élet arra, hogy megszokjuk? Vagy gondolod, hogy meg akarja ezt valaki szokni? Az én modorom erősen "bunkó" és csakis a haverjaim (1... :D ) viselik el, olyan nyers. Hidd el, tapasztalatból beszélek!

    Főleg azért mondom, mert amiket mondasz, ha a stílus mögé nézünk, abban rengeteg az igazság! RENGETEG! Csak elnyomja a f@c-stílusod! :D (és mondom, átérzem - ugyanilyen vagyok).

    Node visszatérve: tuti biztos, hogy ha valaki emelkedőkön/dombokon tolja az edzéseket és ott képes jól teljesíteni, akkor maga is csodálkozni fog, hogy egy "sima terepen", emelkedők nélkül mennyire könnyebben fog menni a verseny.

    Ugyanez fordítva is igaz: ha valaki mondjuk a földrajzi adottságok miatt (ld.: Alföld, ahol távcsővel sem látsz dombot...) csakis sík terepen edz és nem tesz bele semmiféle "feladatot", akkor egy dombos versenyen igencsak ki tud vérezni, aztán meg jön a csodálkozás. De a "dombokat" (ha nem is teljes mértékben), de megfelelő feladatokkal, eszközökkel lehet imitálni.

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák