- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorvat
senior tag
válasz Tejföl #11565 üzenetére
Nem, sajnos nem a legjobb. Korábban még igaz lett volna ez a hozzászólás, de ma már - nekem is be kellett látnom - nem állja meg a helyét kategóriájában a CX400 II-es.
Amúgy a hangerőszabályzónak én személy szerint nem örülök, mindig maxon volt, mivel ha bármibe beleakad és teszem azt felesen van a hangerő, úgy elkezd ordítani ha felrántja, hogy leesik a fejed a nyakadról. Ezt egyszer játszotta el velem a CX400 - és szerintem mindenkinek elég egyszer megtapasztalnia - és a halálba kívántam a "fícsört".
[ Szerkesztve ]
-
mhorvat
senior tag
válasz Tejföl #11577 üzenetére
Hát, szerintem még annyiért sem, ráadásul 6500 Ft-ért nyilván nem az Audiopartnertől veszed, tehát még csak az sem garantált, hogy eredeti ennyi pénzért (most hanyagoljuk azon apró felvetést, hogy a hamissal néha jobban jársz). Lényeg a lényeg, ha 1-2 pizza árát még ráteszed és hatványozottan jobb, minőségibb fülest kapsz, akkor szerintem nincs min gondolkodni. Hidd el, nem a levegőbe beszélek, de erről 20 perc múlva megjelenő cikkemben részletesen is meggyőződhetsz.
[ Szerkesztve ]
-
Xabi78
aktív tag
válasz Tejföl #22629 üzenetére
No lássuk csak:
Brainwavz M1, M2, M3, Proalpha (m4)
Xears TD, XR120, XE200
Soundmagic PL50, E30
Vsonic GR06
Sunrise Audio Xcited, (Xcape IE)
Fisher Audio Eterna
Meelectronic cc51, A151Hirtelenjében ennyi jut eszembe.
Thome: Talán a Brainwavz Alpha. Múltkor láttam az aprón, használtan 3-5000 körül. Vagy külföldről rendelés.
[ Szerkesztve ]
Cave canem!
-
slfln
senior tag
válasz Tejföl #22641 üzenetére
AKG-ről beszéltem.
Ja, hogy te a számokat nézed .
És miért jó, ha már 1V-nál meghaladja az azonnali fájdalomküszöböt és rögtön halláskárosodást tud okozni? (Mérésből számolva 101dB/mW, 1V-on 118dB). Semmilyen technikai adatba nem kellene kapaszkodni. Attól abszolút nem lesz jobb semmi, hogy mennyire tud üvölteni minél kisebb teljesítményen.Estreetband: De mondom, hogy az enyém pl. selejtes volt. Nem, nem éri meg a CK700 se, még rövid távú befektetésként sem.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Tejföl #22644 üzenetére
Egy e10m-et (iPhone verzió) próbálgatok és most hallottam először, hogy a laptop tápja brummos!!! Azért ez meglepett!!
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
slfln
senior tag
válasz Tejföl #22650 üzenetére
Óóóó. Az, hogy a Q350/K350-nek reEengeteg mélye lesz, az nem kérdés. Viszont a minőséggel ott már inkább lesznek bajok.
-
contaxg
veterán
válasz Tejföl #22650 üzenetére
A törvény garantálja!
A kérdéseid itt nagyon offok, ezért inkább ezeket itt tedd fel vagy priviben. Köszönöm megértésed!
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest