Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gelbelex #5451 üzenetére

    Figyelj, nem rég kaptam cx95-öt, majd px100 -at is. Nekem elsőre jobban tetszett a cx95, igaz ekkor az már picit járatott volt. Most már úgy gondolom, hogy a px100-asnak sokkal melegebb a hangja, és ezért bizonyos számokra jobb. És bár még nem csináltma face2face összehasonlítást, de nem vagyok benne biztos, h a cx95 nem szól tisztábban és nagyon részletes a hangképe és a basszusa... az nagyon mély és szép (itt meg kell jegyeznem, h a cx95 -nek alapból nincsen basszus kiemelése, de nekem nem is az a lényeg).
    Szóval a lényeg: a cx95 elektronikus zenére kiváló, és jazz és akusztikusra is. A rock zenéhez viszont sokkal jobb a px100, mert melegebb. Ja, és a tere is nagyobb a px100-nak, a cx95 viszont jobban viszi a magasat.
    Sajnos a sony fülesét nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni, ugyanakkor nem hiszem, hogy jobb lenne a px200-nál, ha a cx95 (elvileg) nem jobb nála.
    De a legfontosabb, amit mindig is hangoztatok: a hallás legalább annyira szubjektív, mint az, hogy mivel szereted legjobban a palacsintát

    "Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

Új hozzászólás Aktív témák