Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz fericske #54459 üzenetére

    Hogy egy kicsit belekotyogjak én is.. .Volt Shure 425-öm és van Brainwavz B2-őm, ami ugye dual armatúrás, és meg kell hogy mondjam, hogy a 425-ben számomra még kevesebb is a mély, mint a másikban, a közép meg nagyon ki van emelve. A 215 kritikán aluli ( főleg azon az áron) , a 846-ban meg tényleg túl sok a mély.

    Ezt azért írtam le, mert ahány ember, annyi vélemény, és megszokott hangkép, amit szeretnek, de ez a hangkép nem feltétlenül passzol azzal amit te keresel. Azt javaslom, hogy ha van lehetőséged, akkor hallgasd meg azokat a füleseket, amiket kinéztél, és csak utána dönts a vásárlást illetőleg!
    Itt a topikban is sokan segítőkészek szerintem. Annyit még, hogy a csávón kívül vannak még emberek itthon - ebben a topikban - is, akik sok-sok fülhallgatót meghallgattak már, élen a topikgazdával, számomra eléggé mérvadó a véleményük.
    ( Hogy jó példával járjak elől, én egy előre megbeszélt időpontban meghallgatásra el tudok vinni egy Brainwavz B2-őt és egy Westone W40-et, ha Budapesti találkozó megfelelő)

Új hozzászólás Aktív témák