Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8E7Y4'R

    csendes tag

    válasz volbeat #5313 üzenetére

    akkor én próbálok vmi használhatót írni...
    múlt héten vettem egy akg k340 -et, hírtelen felindulásból. (mindenhol csak rendelésre igérték ezt is, és a cx95-öt is. a saturnban meg belebotlottam pedig mást kerestem)
    pofás darab, bár nem ez volt a lényeg. egy p324-et használtam és nagyon meg voltam vele elégedve. mivel ellopták rosszabbat nem akartam venni. drágább is volt, és ugye a 340 is több mint a 324..:)
    ...de nem tudom hogy jobban szól-e. sennh.-rem hasonlóban nem volt, és a kistesóval is emlékből tudom hasonlítani. a px 200-am szebben szól, ezt be kell látnom. utána kicsit tompának tünik ez, igaz mélyben erősebb. de gondolom ez a kialakítás miatt van. ja!: meglepő volt, de maga a hangszóró nagyobb mint az elődben.(már amire a gumiharangot ráhuzzuk).
    először anyáztam is, mert baromira kényelmetlen. már az öncsonkításon gondolkodtam. de vagy kezdem megszokni, vagy a fájdalomköszöböm nő. :) kezd hozzá idomúlni a fülem, sztem.
    mit írjak még? 1m-es kábel, nekem pont elég. hangerőszabályzó: kicsit gagyinak tünik, de jól használható, és télleg hasznos.
    ha kérdés van szivesen válaszolok.
    (lebeszélni senkit nem akartam róla, de én nem meggondolnám. főleg az ára miatt)

    lelketlen újonc

Új hozzászólás Aktív témák