Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cluttermap

    csendes tag

    Hali!

    Na vettem ilyeneket.

    Sennheiser cx300 II Precision [link]
    Sennheiser cx200 Street II [link]

    Saját kis véleményem: A cx300 ban ki van emelve jócskán a basszus (Enhanced bass) valószínű emiatt úgy szól mint egy darab fa. Vagy mint egy kuka fedő. Nagyon gyenge. Teljesen szét van színezve a hangja. De ez a basszus nem igazi, jó, terjedős térhatású basszus hanem egy gagyi szűkült vacak. A zene teljesen össze van mosva benne, alig van a sztereó hangzásnak értelme benne. A magas nagyon pocsék. Vissza vittem a francba 2 nap után. (Saturn)

    A cx 200 ellemben sokkal sokkal jobb. Ez is színezett persze, de koránt sem annyira, sőt a basszus meglepően jó. Fasza telt, terjedős. A magas itt se valami nagy szám, talán ugyan olyan lehet. Meg sokkal jobb a sztereó benne. Nem egy "csövön" jön a hang.

    Na mindegy, véleményem szerint a cx200 százzal jobb. Én elég hifis vagyok, mindenfajta zenét szeretek a goától a klasszikusig. 8000 forintért megéri a cx 200. A cx 300 10000 forint. Hát ne ezt vegyétek meg.

    Egyébként a Saturn nevű boltban azért érdemes venni ilyesmit, mert ott 3 napon belül szó nélkül visszaadják a pénzeteket. Az Extreme digitálban kérdeztem, ott csak akkor cserélik ha hibás. Persze a Saturn sokkal drágább. De én is csak azért mentem oda, mert tudtam ha jó, ha nem jó vissza fogom vinni, lényeg hogy kipróbálhassam.

    Na ennyi, köpködjetek :D

    Üdv

    [ Szerkesztve ]

    A cluttermap a radartechnológiában az állócéltérkép neve. Minden jel, amely a térkép egyes pontjainál mért amplidúdó érték feletti, megfigyelendő lehetséges célpont.

Új hozzászólás Aktív témák