Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Polllen #94004 üzenetére

    Kipróbáltam másik porton, ugyanaz volt. Néha van, hogy pár napig nem jön elő a hiba, emlékszem, egyszer majdnem két hétig semmi nem volt, már kezdtem örülni, aztán egyszer csak a legrosszabbkor fagyott ki, de még a kékhalál képernyő sem jött be, csak abból tudtam, hogy lefagyott, hogy nem reagált semmire és újraindult.

    A Windows 11-re először frissítéssel váltottam, de amikor nemrég elhoztam az ASUS X570 alaplapot, akkor tisztán újraraktam. Amúgy nem hiszem, hogy a lap a hibás, mert a korábbival is ezt csinálta. Akkoriban még a VGA-driverre és a SATA AHCI-meghajtóra gyanakodtam, mert a legtöbb hely, amit néztem, elsődlegesen ezeket okolta emiatt a Watchdog Violation BSOD miatt. Persze kipróbáltam mindent, amit javasoltak, és annyit értem el, hogy egy ideig jó volt, aztán újra előjött, részint a legváratlanabb esetben, mikor a legjobban mert a letöltés, és persze a qBittorrent a legnagyobb méretű torrenteket kezdte el újraellenőrizni, a hajamat eldobtam, mire végzett velük (Anime BDMV-torrentekről van szó, ezek úgy 100 GB körül indulnak, de van már 1 TB-os torrentem is seedben).

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák